Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (262)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 31 okt 2024

Dakrenovatie: 20 m²; Dak installeren op een nieuwe constructie; Pla...

Afspraak snel gemaakt. Mannen werken vlot en strak. Alles netjes afgewerkt. Keurig dak opgeleverd.
  • Review door Karel, Harderwijk
    Beoordeeld op 30 okt 2024

Dakrenovatie: 48 m²; Bitumen dakbedekking over bestaande bitumen; P...

Eind oktober 2024 een nieuwe bitumen over mijn bestaande dak aangebracht door Bess Dakwerken. Uitstekend uitgevoerd en in overleg enkele dagen eerder dan gepland. Roel werkt nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Dak ligt er weer keurig bij.
  • Review door Melvin, Purmerend
    Beoordeeld op 29 okt 2024

Dakrenovatie: 22 m²; Reparatie werkzaamheden; Plat dak

Strak werk, kan er niets anders over zeggen. Vooralsnog kurkdroog in de schuur! aanbeveler!
  • Review door Wesley, Almere
    Beoordeeld op 28 okt 2024

Dakrenovatie: 23 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Afspraak was snel gemaakt. Duidelijk in de afspraken en alles snel goed en netjes uitgevoerd.
  • Review door Martijn, Castricum
    Beoordeeld op 26 okt 2024

Dakrenovatie: 14 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Na het plaatsen belde Roel direct en deed een schappelijke prijsopgave. Ik heb er nog een paar andere opgevraagd maar die waren duurder. Hij kon snel starten en dacht goed mee in de beste oplossing. Uiteindelijk hebben onze buren ook mee gedaan. Werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd. Het contact verliep van begin tot eind soepel.
  • Review door Linda, Zwolle
    Beoordeeld op 23 okt 2024

Dakrenovatie: 60 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Prettig contact, komt afspraak na, nota conform offerte. Vriendelijk en kundig.
  • Review door Ruben, Lemmer
    Beoordeeld op 17 okt 2024

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

Kreeg na het plaatsen een snelle reactie met een nette duidelijke uitleg van de nodige werkzaamheden, gelijk een afspraak gemaakt en die is keurig op tijd na gekomen. Nu erg blij met de nieuwe dakbedekking op mijn dakkapel!
  • Review door Ingrid, Grootebroek
    Beoordeeld op 17 okt 2024

Dakrenovatie: 6 m²; Dak lekkage; Het gaat om een schuurtje.

Na dakbezichtiging werd er snel gehandeld. Werkt erg netjes. Alles dik voor elkaar. Een aanrader.
  • Review door Ruben, Beetsterzwaag
    Beoordeeld op 15 okt 2024

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

We hebben recent het dakleer van ons platte dak laten vervangen door Roel, en we kunnen niet gelukkiger zijn met het resultaat. Roel leverde vakwerk van begin tot eind. Hij communiceerde duidelijk, werkte nauwkeurig en ging professioneel te werk. Binnen een mum van tijd was alles klaar en het nieuwe dak ziet er geweldig uit. Daarnaast liet hij de werkplek keurig achter, wat we enorm waarderen. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren vakman, kunnen we Roel van harte aanbevelen!
    (Bewerkt op 17 okt 2024)
  • Review door nanne, Broek in Waterland
    Beoordeeld op 10 okt 2024

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

Snel en super contact. Uitermate vakkundig en oplossingsgericht. Heel blij met Roel.