Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (256)

• Review door Frank, Herbaijum
    Beoordeeld op 15 nov 2024

Dakrenovatie: 22 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Heel snel een offerte ontvangen, gunstige prijs en voorwaarden, afspraken 100% nagekomen, prima kwaliteit geleverd en factuur overeenkomstig offerte. Wat wil een opdrachtgever nog meer?
  • Review door Nikita, Beverwijk
    Beoordeeld op 13 nov 2024

Dakrenovatie: 100 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Very good work
  • Review door Anna, Leeuwarden
    Beoordeeld op 4 nov 2024

Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak

Super dankbaar voor Roel en ik zou geen ander meer kiezen! Hij was super vlot in zijn communicatie, kwam snel langs, deed snel een duidelijk en helder voorstel. Had veel geduld met mij, gaf mij de ruimte om erover na te denken. Het dak ziet er geweldig uit, ik had extreme lekkage en sindsdien is alles spijker dicht. Zeer netjes afgewerkt en de beste materialen gebruikt. Iemand die kiest voor kwaliteit en zijn werk vanuit passie uitvoert. Eerlijk, duidelijk, vlot en helder!
  • Review door Duane, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 nov 2024

Dakrenovatie: 54 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Ik ben zeer tevreden over de diensten van Roel en collega. Ze hebben mijn twee platte daken in Amsterdam binnen één dag vakkundig aangepakt. Het hoofddak is uitstekend geïsoleerd en afgewerkt met witte bitumen. Hun zijn professioneel, vriendelijk en betrouwbaar. De communicatie verliep soepel en ze hielden zich aan de afgesproken tijd en prijs. Ik kan deze dakdekkers van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 31 okt 2024

Dakrenovatie: 20 m²; Dak installeren op een nieuwe constructie; Pla...

Afspraak snel gemaakt. Mannen werken vlot en strak. Alles netjes afgewerkt. Keurig dak opgeleverd.
  • Review door Karel, Harderwijk
    Beoordeeld op 30 okt 2024

Dakrenovatie: 48 m²; Bitumen dakbedekking over bestaande bitumen; P...

Eind oktober 2024 een nieuwe bitumen over mijn bestaande dak aangebracht door Bess Dakwerken. Uitstekend uitgevoerd en in overleg enkele dagen eerder dan gepland. Roel werkt nauwkeurig en komt zijn afspraken na. Dak ligt er weer keurig bij.
  • Review door Melvin, Purmerend
    Beoordeeld op 29 okt 2024

Dakrenovatie: 22 m²; Reparatie werkzaamheden; Plat dak

Strak werk, kan er niets anders over zeggen. Vooralsnog kurkdroog in de schuur! aanbeveler!
  • Review door Wesley, Almere
    Beoordeeld op 28 okt 2024

Dakrenovatie: 23 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Afspraak was snel gemaakt. Duidelijk in de afspraken en alles snel goed en netjes uitgevoerd.
  • Review door Martijn, Castricum
    Beoordeeld op 26 okt 2024

Dakrenovatie: 14 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Na het plaatsen belde Roel direct en deed een schappelijke prijsopgave. Ik heb er nog een paar andere opgevraagd maar die waren duurder. Hij kon snel starten en dacht goed mee in de beste oplossing. Uiteindelijk hebben onze buren ook mee gedaan. Werkzaamheden zijn netjes en snel uitgevoerd. Het contact verliep van begin tot eind soepel.
  • Review door Linda, Zwolle
    Beoordeeld op 23 okt 2024

Dakrenovatie: 60 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Prettig contact, komt afspraak na, nota conform offerte. Vriendelijk en kundig.