Autosensor

• Review door Kjeld, Nijmegen
    Beoordeeld op 21 jun 2018
  • Review door Ka, Den Haag
    Beoordeeld op 11 jun 2018
    Auto start niet. Accu of dynamo?
    Christiaan is een nette en beschaafde jongeman. Reageert zeer snel en kon dezelfde dag nog langs komen. Van Maarssen naar Den Haag. Vooraf duidelijke afspraken. Had snel het probleem ontdekt, gaf precies aan wat er moest gebeuren en wat de kosten zouden worden. Haalde zelf de onderdelen op bij een garage in den haag, kwam snel weer terug en monteerde alles. Wat een goed idee! Monteur aan huis. Bekwaam en betrouwbaar. Wat wil je nog meer.
  • Review door Frouke, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 mei 2018
    Accu plaatsen
    Christiaan stond binnen een dag voor de deur en heeft binnen 20 minuten mijn nieuwe accu in de auto gezet. Daarna kon ik weer als een zonnetje de weg op!
  • Review door Sjoerd, Zevenaar
    Beoordeeld op 2 mei 2018
    Dynamo vervangen Volvo V40
    Christiaan heeft toentertijd mijn dynamo van de auto voor een zeer schappelijke prijs en op een kort termijn weten te vervangen. Bedankt!
    (Bewerkt op 17 feb 2023)
  • Review door John, Feerwerd
    Beoordeeld op 13 apr 2018
    startmotor volvo v70 1999 vervangen
    Mijn ervaring met Autosensor was perfect. Het leek er op dat de startmotor stuk was maar het bleek de accu te zijn. Autosensor zou een nieuwe bestellen maar terwijl hij het gereedschap aan het inpakken was kreeg hij toch een gevoel dat er meer aan de hand kon zijn. Uiteindelijk bleek er lekstroom te zijn die hij ter plekken heeft opgelost. Die dag was het zeer koud maar alles zonder te mopperen en niet gehaast. Eerlijke prijzen vooraf en geen ja maar en ik wist dit niet. TOP
  • Review door Marcel, Baarn
    Beoordeeld op 5 apr 2018
    motorfiets
    Snelle teactie, direct afspraak aan huis. Probleem in 2 uur opgelost. Prettig om mee te sparren. Wilde niet weg zonder het probleem opgelost te hebben. Thanx
  • Review door Sjoerd, Gasselternijveenschemond
    Beoordeeld op 28 mrt 2018
    Virago xv700 Motor repareren, vonkt niet
    Een vakman. Gaat systematisch te werk en weet waar hij het over heeft. Spoorde mijn probleem binnen 15 minuten op en gaf me daarna nog wat uitleg en tips. Bedankt!
  • Review door Riekje, Breda
    Beoordeeld op 22 mrt 2018
    Startmotor en contactslot vervangen
    Het zat Christiaan niet mee met deze klus. Maar hij heeft alles keurig opgelost en elke tegenvaller gecommuniceerd en een perfect alternatief voorgesteld. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje!
  • Review door Jeroen, Zutphen
    Beoordeeld op 14 mrt 2018
    inbouwen dvd hoordsteunen auto
    Goede communicatie, snel tot afspraak gekomen! Vakman!