Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door Michel, Puttershoek
    Beoordeeld op 16 dec 2018
    Koppelingskabel motor vervangen
    Super snelle reactie via werkspot. De kabel samen snel vervangen, getest en werkte perfect. Aanrader voor als je snel weer de weg op wilt met de motor. Bedankt voor de snelle en goede service aan huis.
  • Review door monique, Oostwold, Westerkwartier
    Beoordeeld op 1 dec 2018
  • Review door Peter, Groningen
    Beoordeeld op 1 dec 2018
    Diagnose Citroen C1 start niet meer
    Christiaan is een vakman die zijn werk volstaat! Erg fijn qua communicatie en omgang. Een echte aanrader!!
  • Review door Demi, Uithoorn
    Beoordeeld op 22 nov 2018
    Inbouwen autoradio Pioneer
    Christiaan had snel in de gaten waar het probleem met de aansluiting van de radio zat. Vakkundig en vriendelijk geholpen. Zijn nummer staat opgeslagen in mijn telefoon
  • Review door Joris, Huizen
    Beoordeeld op 19 nov 2018
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 2 nov 2018
    auto
    Christiaan heeft het voor elkaar gekregen om de dynamo van mijn moeders auto te vervangen ondanks dat deze op zeer moeilijke plaats gemonteerd zat. Andere monteurs gaven aan dat de auto weg gesleept moest worden. Christiaan heeft het voor elkaar gekregen zonder een brug te hebben gebruikt. Zeer goede, keurige, geduldige vakman. Namens mijn moeder een dikke 10!!
  • Review door Kasper, Voorburg
    Beoordeeld op 16 jul 2018
    Reparatie kachelventilator Ford Fiesta Mk6
    Zeer goede ervaring met Christiaan. Hij reageerde snel, kon snel ter plekke zijn voor de reparatie, had duidelijk kennis van zaken, en rekende een zeer redelijke prijs. Aanrader!
  • Review door André, Aalsmeer
    Beoordeeld op 11 jul 2018
    startmotor vervangen
    Christiaan is echt een topper. Regelt het, ook als je er zelf niet bij kan zijn. Contact wanneer nodig en amders doet hij gewoon waar hij goed in is. Je auto fixen. Volgende klus heb ik ook al weer voor hem. Zeer aan te bevelen deze jongeman.