Autosensor

Autosensor beoordelingen (152)

• Review door Werner, Harderwijk
    Beoordeeld op 11 feb 2018
    Alarm systeem verwijderen
    Perfect geholpen. Heeft verstand van zaken. Het was zelfs mogelijk om op zondag geholpen te worden.
  • Review door RP, Weesp
    Beoordeeld op 18 dec 2017
    Renault scenic 2003 kabelboom connector
    Prima. Communicatief en zeer sympatiek. Kwam op tijd en was voorbereid. Was absoluut geen makkelijke klus klaarde hem gedecideerd. Netjes alles terug en afgewerkt zoals het zat. Heeft goede spullen en verstand van zaken. Niets dan lof. Top kerel !! Top mentaliteit. !!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 19 nov 2017
  • Review door Mattheus, Groningen
    Beoordeeld op 15 okt 2017
    Electrische storing auto
    Goede en duidelijke afspraken vooraf waar ook aan gehouden werd. Heel prettige samenwerking. Had de auto al bij een garage gehad maar die konden het probleem niet vinden. In mijn geval was het een oldtimer waarmee het probleem niet met een dure computer opgelost kon worden. Nu probleem in een uurtje gevonden en samen opgelost. Alles voor een scherpe prijs. Kan hem zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 7 okt 2017
  • Review door Werner, Doetinchem
    Beoordeeld op 6 okt 2017
    Contactslot auto repareren
    Snel en vakkundig gerepareerd. Zeer zeker aan te bevelen!

Mooi dat ik in een paar uurtjes deze mensen zo blij heb kunnen maken. Soms zijn er meer betaalbare oplossingen (die net zo degelijk zijn) dan er wordt voorgesteld bij de garage. Ik denk graag met u mee.

Reactie geplaatst 7 okt 2017
  • Review door Erik, Haren
    Beoordeeld op 6 okt 2017
    Motorfiets
    De eerste vraag die hij bij het onderzoek stelde: Is dit de pluspool van de accu? Dat beloofde niet veel goeds. Het elektrisch schema klopte niet volgens hem. Kabels doorgemeten en hij vermoedde een kabelbreuk. Ik ben een dag later zelf verder gaan zoeken en het bleek dat ik 2 stekkers had verwisseld. Vandaar dat kleur van de draden niet overeenkwam. Stekkers omgeruild en toen was het in orde. Jammer dat hij daar na twee uur niet achterkwam. Aardige jongen, maar veel vertrouwen heb ik niet in hem. Op een mail dat ik de oorzaak had gevonden ook geen reactie meer ontvangen.

Ook deze meneer heb ik met plezier geholpen. Een diagnose van een dergelijk probleem begint altijd met het controleren van de accupolen. Deze kunnen namelijk gecorrodeerd zijn. Daarna ontdekte ik dat het probleem bij het contactslot moest liggen. Al snel kwam ik erachter dat de kleuren van de betreffende bedrading niet met elkaar overeenkwamen. Dat kan verschillende dingen betekenen. Omdat de hobbyist zijn voertuig altijd beter kent dan de monteur, is het soms makkelijker als de eigenaar mijn aanwijzingen overdenkt en er een nachtje over slaapt. Wat bleek? De volgende dag zag hij al snel dat er twee stekkers verkeerd om zaten. Zo heeft hij zijn project met weinig onderbreking voort kunnen zetten. Heeft u een oldtimer, of een ander project met elektrische gebreken? Dan help ik u graag hierbij!

Reactie geplaatst 6 okt 2017
  • Review door Maarten, IJsselstein
    Beoordeeld op 29 aug 2017
    Auto parrot instaleren Peugeot 407
    Christiaan is een prima kerel hij blijft zoeken tot er een oplossing gevonden is. Zeer tevreden met het geleverde werk.
    (Bewerkt op 7 okt 2017)

Zo zie je maar weer: het is niet altijd "plug-and-play" wat er uit de winkel komt. Gelukkig zijn er verschillende trucs om erachter te komen hoe het wel in elkaar hoort te zitten.

Reactie geplaatst 7 okt 2017