Adriaansen Onderhoud

Adriaansen Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 5 jul 2009
    Plaatsen nieuw inbouwreservoir/ tegelen wc
    Je kunt goed met hem overleggen wat je wil en je bent vrij in je keuze. Hij adviseerd je goed bij vragen, of vragen waar wij zelf nog niet eens over hadden nagedacht. aanbeveling waard, we zijn zeer tevreden en zullen deze vakman vast en zeker nog een keer benaderen mochten wij weer zo'n klus hebben, bedankt.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 2 jul 2009
    Doucheruimte creeren
    Betrouwbare vakkundige vakman die tevens zeer flexibel en meedenkend is.Ik ben zeer tevreden over Marcel werkt goed en zelfstandig.Is behulpzaam ,komt met goede adviezen en houd zich aan zijn afspraken.Extra werk is ook geen probleem ,heeft deze werken tegen een redelijke prijs snel en netjes uitgevoerd.Zeker een compliment waard .
    Beoordeeld op 8 mei 2009
    hangend toilet plaatsen in nieuwbouwhuis
    zeer flexibel,en perfect werk afgeleverd. zeker een aanrader!
    Beoordeeld op 25 feb 2009
    douche vloer verwijderen en vernieuwen
    Marcel heeft de opdracht perfect uitgevoerd. Altijd snelle terug koppeling (vaak middels email), altijd keurig aan z'n afspraken gehouden, netjes, snel, secuur gewerkt en prettig in de omgang. Ik heb zelden zo'n vakman gezien (en dat is niet overdreven !). Voor een volgende klus zou ik geen moment aarzelen om nog e's met Marcel in zee te gaan. Klasse !