Adriaansen Onderhoud

Adriaansen Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 apr 2011
    badkamer plaatsen
    Marcel en zijn collega's zijn zeer professioneel en zeer kundig. Het contact met Marcel was bijna dagelijks en hij hield ons constant op de hoogte. Vanaf het 1e contact bij de offerte tot aan de laatste loodjes dacht Marcel zeer goed mee en kwam met goede adviezen. Marcel moet nog een keer terug komen omdat we de verkeerde waskommen geleverd hebben gekregen. Dit is geen probleem en zodra de nieuw kommen binnen zijn maken we een afspraak en komt Marcel het afmaken. Helemaal TOP!
  • Review door jasper, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 13 apr 2011
    Badkamer installeren (casco nieuwbouw)
    Via deze weg wil ik Adriaansen onderhoud graag complimenteren met de wijze waarop zij de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Kwalitatief en, voor tevens belangrijk: communicatief, is er fantastisch werk geleverd en dit alles keurig binnen de tijdspanne die we vooraf hebben afgesproken. Ze hebben een volledige (nieuwbouw) badkamer & toilet geinstalleerd, het plafond in de woonkamer gestuct en gesaused, divers freeswerk geleverd en het leidingwerk in de keuken in orde gemaakt. Wat mij betreft heeft Adriaansen er een (zeer) tevreden klant bij.
  • Review door Martijn, Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 feb 2011
    Renovatie kleine badkamer en toilet
    We zijn erg tevreden over het resultaat met betrekking tot de werkzaamheden en de gang van zaken vanaf het eerste contact tot nu toe. Toen Marcel de eerste keer kwam kijken om de offerte definitief te maken, maakte hij direct een kundige en betrouwbare indruk en voor zijn mannen geldt dat ook. Ze werken hard, degelijk, secuur en flexibel. Echt een aanrader!
  • Review door willem, Zoetermeer
    Beoordeeld op 16 feb 2011
    Tegelen badkamer + 2 x toilet
    Prima job gedaan. Badkamer en toiletten zijn prachtig getegeld (30x45 gecalibreerde wandtegels en 45x45 vloer). Altijd even overleg daar waar het gaat om keuzes wat betreft afwerking en tegel verdeling. Absolute aanrader.
  • Review door Lennart, Den Haag
    Beoordeeld op 4 feb 2011
    Renovatie Badkamer en Toilet
    Adriaansen Onderhoud werkt snel, communiceert goed, denkt mee en levert service! Marcel en zijn collega's hebben onze badkamer en toilet in 2 weken tijd prachtig gerenoveerd. Elke dag was er even contact over de telefoon of email. Marcel gaf dan duidelijk aan welke keuzes er nog moesten worden gemaakt en kwam met goede suggesties en adviezen. Het werk is netjes opgeleverd en Marcel was zo vriendelijk om nog even terug te komen om ook alle lampen, haakjes en dergelijk op te hangen. Kortom, wij zijn heel tevreden over Adriaansen Onderhoud!
  • Review door Joris, Delft
    Beoordeeld op 16 jan 2011
    Plaatsen Badkamer + Toilet (in nieuwbouw woning, Delft)
    Adriaansen Onderhoud heeft bij ons de badkamer geplaatst. Het eindresultaat is erg mooi en hierover zijn we zeer tevreden. Marcel denk mee en is een bekwaam vakman, we zouden hem zeker aanbevelen!
  • Review door Kruidenier, Poortugaal
    Beoordeeld op 20 nov 2010
    Renovatie badkamer en toilet
    Zeer scherpe prijs (4400 euro) en wat ons betreft zeer goed werk geleverd. We hebben steeds per volgende stap goed, snel en vakbekwaam advies gekregen. Geen nare verassingen qua kosten en ook risico's werden vooraf steeds duidelijk besproken. Factuur was ook tijdig en correct, net als alle communicatie gedurende de verbouwing. Adriaansen is een echte aanrader!
  • Review door Arjen Franken, Den Haag
    Beoordeeld op 14 nov 2010
    Casco woning van badkamer en toilet voorzien
    Marcel is flexibel, betrouwbaar, werkt netjes, denkt goed mee, is een harde werker en houd je als klant goed op de hoogte. Het resultaat mag er zijn, een strakke badkamer en toilet waar helemaal niets op aan te merken valt. We hebben Marcel ook het leidingwerk voor de keuken en de wasmachine/droger laten omleggen. Ook die opdrachten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Marcel bedankt voor je hulp, we kunnen je bij iedereen aanraden! bedankt, Arjen en Maartje
  • Review door Gertjan, Den Haag
    Beoordeeld op 17 sep 2010
    Groepenkast vervangen
    De opdracht die ik geplaatst had was voor 3 extra groepen, maar na nader overleg bleek dat ik er 5 extra nodig had. Daardoor is het werk wat duurder geworden, maar nog steeds een goede prijs. De klus kon snel gedaan worden. Binnen 2 weken nadat ik de opdracht op werkspot had geplaatst was het klaar. Alles ziet er goed uit en ik ben zeer tevreden over het werk.