Adriaansen Onderhoud

Adriaansen Onderhoud beoordelingen (74)

Beoordeeld op 26 jan 2010
    Gasfornuis aansluiten
    Goed werk verricht, ik ben zeer tevreden. Ik was zelf niet thuis toen hij langskwam. Maar de volgende dag kreeg ik een telefoontje met de vraag of alles naar wens was. Echt super! Kan ik iedereen aanraden.
    Beoordeeld op 9 jan 2010
    Aansluiten van Keuken op reeds aangelegde leidingen
    Prima werk verricht. Er waren wat onvoorziene omstandigheden en hij kwam hiervoor de volgende dag direct weer terug.
    Beoordeeld op 6 jan 2010
    Extra groep voor droger
    Duidelijk een vakman. Stelt de juiste vragen en komt afspraken 100% na.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 30 dec 2009
    Keuken montage klaar maken
    Een zeer flexibele (We konden de afgesproken datum verschuiven) en betrouwbare man. De werkzaamheden waren op tijd afgerond. En 2 dagen na plaatsing keuken is deze helemaal aangesloten. Een toppunt is de snelle terugkoppeling middels email en houdt netjes aan de afspraken.
    Beoordeeld op 24 dec 2009
    Oude keuken verwijderen, voorbereiden nieuwe keuken
    Half jaar geleden is de voorbereiding voor onze keuken uitstekend uitgevoerd. Een echte vakman, die meedenkt, op tijd is en alles netjes volgens afspraak na komt! Een echte aanrader !
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Burgh-Haamstede
    Beoordeeld op 14 dec 2009
    plaatsen buitenkraan
    gewoon goed gedaan
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rozenburg
    Beoordeeld op 30 nov 2009
    hangtoilet plaatsen en tegelwerk
    Een aardige man met goede kennis van zaken en denk ook verder dan de klus. Een absolute aanrader!
    Beoordeeld op 22 nov 2009
    Aansluiting en afvoer vaatwasser aanleggen
    Marcel Adriaansen heeft de aansluiting en afvoer zeer vakkundig aangelegd. Daarnaast heeft hij buitengewoon zijn best gedaan de vaatwasser in de krappe ruimte onder het aanrechtblad te krijgen. Hij denkt goed mee, levert goed werk af en allemaal voor een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oudenbosch
    Beoordeeld op 5 sep 2009
    Naden stuccen 100m2 Hrak gipsplaten SPOED
    Zeer flexibele en betrouwbare vakman die zijn werkzaamheden vakkundig en binnen onze planning heeft uitgevoerd.Zeker een aanrader waard.