Adriaansen Onderhoud

Adriaansen Onderhoud beoordelingen (74)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiderdorp
    Beoordeeld op 22 aug 2014
    Volledige verbouwing badkamer
    Marcel en zijn team hebben in drie weken mooi werk afgeleverd door onze (bewerkelijke) badkamer volledig te renoveren. De badkamer is zeer strak getegeld en erg mooi geworden. Het zijn nette, beleefde mannen die goed doorwerken. Ook een duidelijke offerte met de uit te voeren werkzaamheden. Nette communicatie, goede planning, ze komen netjes op tijd, denken goed mee en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Een aanrader!
  • Review door Obe, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 jun 2014
    Inrichten complete badkamer (3,20 * 2,30)
    Als je op zoek bent naar een aannemer voor een nieuwe badkamer, zoek niet verder. Marcel Adriaansen is de beste. Zeer bekwaam, goede prijs, zeer snel gerealiseerd van totale sloop tot alles nieuw opleveren. Kortom zeer zeer tevreden.
  • Review door Lesley, Zoetermeer
    Beoordeeld op 13 mei 2014
    Badkamer project
    Deze opdracht is al in oktober 2013 uitgevoerd. Door omstandigheden kon ik niet eerder een referentie plaatsen. Nu alsnog omdat ik van mening ben dat deze vakman een goede referentie verdient. Ik heb deze vakman gekozen op grond van andere referenties en heb daar absoluut geen spijt van. Vakwerk, afspraak is afspraak en duidelijk in zijn aanpak. Ook zijn team is prima op elkaar ingespeeld. Wij waren dermate tevreden dat wij gelijk een tweede toilet er achteraan hebben gedaan. Zonder meer aan te bevelen.
  • Review door Dennis, Delfgauw
    Beoordeeld op 18 apr 2014
    Nieuwe badkamer realiseren
    De afgelopen drie weken is Adriaansen Onderhoud bij ons aan de slag geweest met het realiseren van de renovatie van onze badkamer. Deze renovatie is zeer voorspoedig en professioneel verlopen. Adriaansen Onderhoud maakt gebruik van vakbekwame en vriendelijke mensen die van aanpakken weten. Dat geldt ook voor Marcel zelf. Bij vragen altijd telefonisch bereikbaar, op tijd aanwezig, werken netjes en zijn betrouwbaar. Prijs/kwaliteit verhouding is goed en de vooraf gegeven prijsindicatie komt overeen met de eindafrekening. Kortom, zeker een aanrader!
  • Review door I., Zoetermeer
    Beoordeeld op 1 mrt 2014
    badkamer renoveren
    Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Marcel en zijn team werken erg netjes. Alles is in goed overleg gegaan. De planning verliep ook erg goed. Wat een vakmensen.... Binnen twee en een halve week hadden we een schitterende nieuwe badkamer en toilet. Wat is het mooi geworden! We zijn er super blij mee! Marcel en je team, nogmaals super bedankt! Voor een volgende klus weten we je weer te vinden......
  • Review door Margriet, Rotterdam
    Beoordeeld op 3 feb 2014
    Badkamer en toilet plaatsen
    Prima werk geleverd, badkamer en toilet zien er strak uit.
  • Review door Arian, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 19 nov 2013
    Plaatsen van badkamer + toilet
    Nette communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. Flexibel in de uitvoering, en erg netjes gewerkt. Dus uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Uiterst tevreden.
  • Review door R.Houtman
    Beoordeeld op 17 okt 2013

volledige renovatie badkamer en toilet zoetermeer

De service was uitstekend! Er werd zelfs op 2e pinksterdag doorgewerkt, hier was eerst naar gevraagd of wij hiermee akkoord gingen hoor. Wij genieten nog iedere dag van onze prachtige badkamer en toilet. Echt super vakmanschap!
  • Review door N.Oosterbaan Delft
    Beoordeeld op 10 okt 2013

verplaatsen leidingwerk ten behoeve nieuwe keuken. vervangen groepenkast en aansluiten nieuwe radiatoren .

Marcel heeft vorig jaar toch grote tevredenheid mijn badkamer en toilet gerenoveerd. Aangezien hij dat zo fantastisch gedaan heeft, heb ik hem gevraagd om leidingen en elektra in de keuken te verleggen en om radiatoren te vervangen. Ook deze werkzaamheden heeft hij weer tot in de puntjes verzorgd. Marcel is een harde werker en een zeer betrouwbare aannemer.