Dakrenovatie: 19 m2; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Opdrachtnummer:
4059670
Type klus:
Dakrenovatie of -vervanging
Soort klus:
Dakbedekking vervangen
Oppervlakte van het dak in m²:
19
Vorm van het dak:
Plat dak
Aantal verdiepingen:
1
Materiaal dak:
EPDM / Bitumen
Aanvullende diensten:
2 houten balken zijn niet meer goed, moeten worden vervangen, aan 2 van de 4 kanten 'n overstek ~50Cm aanbrengen. Dakisolatie die wordt aangebracht minimale (R-waarde) 3,5 m²K/W (graag in offerte meenenemen).
Uitvoer datum:
In overleg
Voorkeur van opdrachtgever i.v.m. COVID-19:
Beschikbaar voor afspraken - met inachtneming van gezondheidsvoorschriften

Aanvullende informatie:

Toegang tot het dak is makkelijk via zij doorgang langs het huis (2 meter breed). Alleen auto kan niet langs het huis. De boei-boorden moeten aan 1 (korte) kant (2.84M) worden vervangen en aan de 2 overstek zijde (1 lange zijde: -7 Meter, 1 korte zijde: 2,84+0,50=3,34 M) worden geplaatst. De houten balken (lopen over de breedte -2,84 M breed zijn aan de binnenkant gewoon open en makkelijk toegankelijk. Afvoer van oude bitumen en grind dak doen wij zelf. Graag eerst een globale offerte voor u langs komt, dit om voor u én voor ons tijd te besparen.

5 bijlagen

De klus is uitgevoerd door Paul Proof Tuinen & Dakwerk

Bekijk profiel

Review van Peter Knape

08-04-2021

Paul is prettig om mee te werken. Hij is betrouwbaar gebleken, kwam snel in actie en ook toen het wat tegenviel (meer werk dan verwacht), kwam hij met een redelijke oplossing. Hij mist wellicht de ervaring van sommige die dit al decennia doen, maar dat maakt hij meer dan goed met zijn betrouwbaarheid, gun factor en harde werken. Kortom echt een aanrader!

Gerelateerde vakmannen