Opkappen van tuin

Opdrachtnummer:
1547690
Type klus:
Tuinaanleg
Tuinontwerp beschikbaar:
Nee
Geschatte aantal m2:
30
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Opkappen van tuin d.m.v. extra planten en/of bestrating. Er is een aangelegde tuin aanwezig, maar door ontbreken van mooie beplanting is de tuin erg saai. Graag wil ik een onderhoudsvriendelijke tuin die er na wat aanpassingen weer mooi uit ziet.

De klus is uitgevoerd door De Groene Hovenier Aduard

Bekijk profiel

Review van Anoniem

27-07-2015

Deze hovenier doet niet wat er is afgesproken!

Tip: laat hem een uitgebreide schriftelijke offerte maken en zorg dat je aanwezig bent wanneer hij aan de slag gaat, zodat je precies weet wat hij gaat doen anders maakt hij zich er erg gemakkelijk vanaf. Of zoek liever een andere hovenier.

Mijn opdracht bestond uit mijn kleine voortuin te voorzien van beplanting. Hij heeft snel twee soorten planten gepoot en heeft de helft van de oude beplanting laten staan. Terwijl we de afspraak hadden gemaakt dat hij alles weg zou halen en er een leuke voortuin met verschillende planten van zou maken. Wanneer je aangeeft dat je niet helemaal tevreden bent, toont hij totaal geen begrip en doet geen moeite om het op te lossen. Hij dreigt direct met een incasso bureau, wanneer je niet direct alles betaalt omdat hij zijn afspraken niet na komt.

Deze klus had ik beter zelf kunnen doen, want het werk wat hij geleverd heeft is niet wat je van een hovenier verwacht en er was me dan een hoop ergernis bespaard gebleven.

Reactie van De Groene Hovenier Aduard:

28-07-2015

Jammer dat een klant welke niet weet wat ze wil toch een referentie achterlaat die niet geheel berust op de waarheid;
- de offerte was berekend en zo bekend gemaakt voor een deel van de voortuin omdat het nog niet besloten was of alles gedaan moest worden
- na mail contact is er een verkeerde interpretatie ontstaan van de te leveren planten (zins opbouw was op 2 manieren te lezen)
- op het voorstel van compensatie werd na een weekend nadenken afgezien, waarop een nieuwe compensatie werd aangeboden en geaccepteerd
- bij de betaling van de factuur werd zonder overleg een deel van de kosten ingehouden
- na herhaaldelijk verzoek werd er niet betaald waarop de waarschuwing volgde van incasso

Gerelateerde vakmannen