Vind isolatiebedrijven in Zuidhorn

Op zoek naar isolatiebedrijven in Zuidhorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Zuidhorn

 • Bossie Timmerwerken
  Bossie Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  klussen bedrijf . Verbouwing woningen Aftimmerwerk Schuttingen Kleine funderingen Onderhoud,verbouw Zolder betimmering Garage betimering Isoleren ,voorzetwanden,gipsen Laminaat leggen Tegelwerk,badkamer,wc.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Henk is een hele goede timmerman en denkt altijd mee tijdens het klussen naar de beste oplossingen. Hij komt elke dag op tijd en is een harde werker. Wij hadden een vaste prijs afgesproken en de kleine extra dingetjes deed hij er gewoon bij als service. Laminaat en plinten leggen, muurtjes bouwen, elektra voorbereiden en een vliering bouwen deed Henk allemaal bij ons. Een echte vakman die wij zo weer zouden vragen mochten we de klus nog eens moeten doen. Bedankt Henk en veel succes met de komende projecten !
 • Guan Timmerwerken
  Guan Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Hallo ik ben Guan. Ik ben inmiddels 3 jaar werkzaam als timmerman. Ik heb mijn timmerman papieren op zak en heb daardoor de nodige kennis om diverse klussen en verbouwingen tot mij te nemen. Ik ben werkzaam in de omgeving Groningen. Precies werken staat bij mij hoog in het vaandel. De beste eigenschap voor een goede timmerman. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Guan reageerde vlot via Werkspot. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we direct afspraken gemaakt voor het oppakken van de klus: het isoleren van onze keuken en bijkeuken. Guan was (samen met een collega) iedere dag op tijd en is een vlotte en nette werker. Ook is hij prettig in de omgang en behulpzaam. We zijn zeer tevreden en zullen hem zeker nog eens vragen voor een volgende klus. Bedankt Guan!
 • Mulder's Dienstverlening
  Mulder's Dienstverlening
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Mulders Advies&Uitvoering Alles onder 1 dak! Vloerisolatie Dakisolatie Spouwmuurisolatie Zonnepanelen Vastgoedrenovatie en onderhoud

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Begon allemaal goed incl. opmaken offerte. Nu wil ik de klus afronden met meneer en deze is onmogelijk te bereiken. Communicatie en service zijn wel noodzakelijk vandaag de dag. Jammer maar helaas onbetrouwbaar.
 • Bouwbedrijf Constantin
  Bouwbedrijf Constantin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Snel,efficient en betaalbaar!!!

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Hardwerkend klusbedrijf, vriendelijke collega’s. Vloer nageisoleerd met pir. Leveren flinke arbeid voor duidelijk afgesproken prijs vooraf. Constantin reageert snel en adequaat.
 • Sichromad Klusbedrijf
  Sichromad Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  kan je helpen met je Stukadoor klus en schilderen binnen en buiten en kozijn binnen kant en spuiten en wanden in Zuidhorn en omgeving. Alle 12 jaar ervaring en sinds 2018 eigen bedrijf,Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk buiten, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hele huis in 1 dag volgens planning gestuukt. Het is een oude woonboerderij met veel hoeken en schuine kanten wat lastig is om echt netjes te stuken. Ik vind zeer het netjes afgewerkt. Tot slot: aardige vriendelijke mensen.
 • Sulejman Palavrtic
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Ik ben een ZZP onderneming met ervaring in: nieuwbouw, renovatie, keuken plaatsing,isolatie en steenstipt, chaletbouw, timmer, gevel werk, instalatie werk zwaamheden, schilder werk en meubel bouw.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Heeft niet gereageerd op mijn bericht
 • Houtengevelbekledingplaatsen.nl

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Na het bouwen van twee Tiny Houses en twee campers voor mijzelf ben ik van mijn hobby mijn werk gaan maken. Namelijk werken met isolatie en hout. Ik heb veel ervaring met het bouwen van houten constructies zoals overkappingen, carports, schuttingen maar bijvoorbeeld ook binnenwanden en klein houtwerk. Daarnaast werk ik vaak met Houten gevelbekleding. Bijvoorbeeld thermowood of Douglas. Zo ben ik mijn bedrijf ook begonnen. Graag werk ik uit overtuiging ook aan het isoleren van woningen. Ik denk dat dit aan alle kanten een goede ontwikkeling is en zet mij hier graag voor in. Met alle verschillende soorten isolatie heb ik ervaring. Ik werk vaak samen met andere en kan daardoor snel en efficiënt werken. Uiteraard werk ik netjes, ben ik makkelijk in de omgang en samen met de klant op zoek naar het beste resultaat.

 • Amsing
  Amsing
  Beoordeling: 4.6 van 54.6536 reviews
  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Zwam- en Houtwormbestrijding, is een specialiteit van Amsing. Tevens isoleren wij vloeren, elke kruipruimte is anders en Amsing bedrijfshygiëne kijkt samen met U wat de beste oplossing is voor uw vloer.          Zwambestrijding Houtwormbestrijding  Kruipruimte isolatie Vloer isolatie Ongediertebestrijding - wespen -mieren -ratten -muizen -insecten

  Laatste review:
  Waterdichte isolatie-
  Klus netjes gedaan op afgesproken tijd en voor afgesproken prijs. Vriendelijke mannen, netjes gewerkt en ook de communicatie was gewoon goed. Dank voor de warme voeten :)
 • RCX Bouw
  RCX Bouw

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  RCX Bouw staat garant voor deskundigheid, punctualiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Uw klus, ons vakmanschap! Wanneer u kiest voor RCX Bouw dan kiest u voor: - Een professioneel bedrijf; - Wij denken met u mee en geven deskundige advies; - Wij hebben groot oog voor detail; - Vakmanschap, kwaliteit en zorg voor een eerlijke prijs; - Kennis en ervaring; en - Duidelijke communicatie. Onze diensten/specialisaties: - Timmerwerkzaamheden - Tegelwerkzaamheden - Loodgieterswerk - Badkamer- en keukenrenovaties - Elektra - Isoleren - Stuccen - Slopen - Tuin werkzaamheden etc. Geen enkele klus is voor ons te groot of te klein. Laat uw klussen aan ons over! Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen en reageren spoedig op uw berichten. Stuur ons een bericht, zodat we u kunnen helpen en om een vrijblijvende afspraak te kunnen plannen.

 • R.W. Bouwservice

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Zuidhorn

  Ik ben Robin Wenting (R.W.Bouwservice). Ik ben allround Timmerman en heb veel ervaring opgedaan bij zowel kleine als grote bedrijven. Verder doe ik renovatie/verbouw klussen en heb uitgebreide kennis over binnen/buiten werkzaamheden. Met vriendelijke groet R.W.bouwservice

4.5

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Zuidhorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 8 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Zuidhorn

Andere vakmensen in Zuidhorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt