Vind isolatiebedrijven in Hoorn

Op zoek naar isolatiebedrijven in Hoorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele isolatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde isolatiebedrijven in Hoorn

 • Bouw & Aannemersbedrijf Visser B.V.
  Bouw & Aannemersbedrijf Visser B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Rocky Visser en ik ben de eigenaar van Bouw & Aannemersbedrijf Visser B.V. Na ruim3jaar een opleiding als tegelzetter te hebben afgerond en vervolgens 10 jaar in loondienst te hebben gewerkt heb ik besloten om sinds oktober 2019 voor mezelf te beginnen. In deze jaren heb ik veel ervaring opgebouwd in de nieuwbouw en renovatie. Met een breed team staan wij klaar voor al uw klussen, groot of klein. Denk aan bouw/verbouw, renovatie en afwerking. Door veel gediplomeerde vakmensen kunnen wij u klus ook binnen een kort termijn uitvoeren. Wij werken in Noord-Holland en omgeving. Een offerte bied ik u graag vrijblijvend aan. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Rocky Visser Bouw & Aannemersbedrijf Visser B.V.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Work performed efficiently.
 • Voegbedrijf Oosting
  Voegbedrijf Oosting
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Voegbedrijf oosting al 20 jaar actief in gevelrenovatie en nieuwbouw voegwerk Bij ons is afspraak een afspraak. Wij denken met de klant mee Duidelijk advies Wij leveren strak voegwerk Werken netjes maken alles schoon 1 contact persoon Ik huur geen mensen in doe alles zelf zodat ik me kwaliteit hoog kan houden. Vrijblijvende offerte Gespecialiseerd in voegwerk & Gevelrenovatie/impregneren

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Prettige communicatie en een echte vakman. Snel gehandeld maar ook met oog voor detail. Onze muur ziet er weer top uit. Aanrader!
 • Reuring Wonen & Living
  Reuring Wonen & Living
  Beoordeling: 4.2 van 54.2514 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Reuring Timmerwerken kan je helpen met je Schilder, Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Krommenie en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Veranda aanleggen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Meubel(s) maken, Vliering plaatsen of renoveren, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Vlonders plaatsen of vervangen, Glas zetten of vervangen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Deuren repareren, Dakkapel of dakraam repareren, Douche of bad reparatie, Buitendeuren repareren, Kitten, Meubels repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Reuring Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Tuinkamer is netjes uitgevoerd. Goed meegedacht over mogelijkheden en oplossingen.
 • WDL Vastgoed
  WDL Vastgoed
  Beoordeling: 4.7 van 54.7529 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Specialist in :betonrot , compleet balkonherstel ,epoxyvloeren , scheuren in gevel en beton, gevelherstel, vochtbestrijding en schilderwerkzaamheden. Meer dan 20 jr ervaring.

  Laatste review:
  Opstijgend of doorslaand vocht bestrijden-
  Erg snel langs gekomen. Denkt mee nu nog de timmerman
 • Aannemersbedrijf kluft
  Aannemersbedrijf kluft

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Aannemersbedrijf kluft kan je helpen met je Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman klus in Hoorn en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Aannemersbedrijf kluft om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Toka Trading
  Toka Trading
  Beoordeling: 4.4 van 54.4542 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Zeer gedreven Aannemer met een team van specialisten die graag de klus snel klaar zien

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Wij hebben Tom ervaren als een hele aardige man die het goed met ons voor had. Hij heeft het hart op de juiste plaats. De renovatie van onze badkamer en de plaatsing van een dakraam heeft hij vakkundig gedaan met prachtig resultaat als gevolg. Er zijn nog wat losse eindjes hier en daar en de planning kon beter maar dat vergeef je hem uiteindelijk omdat hij met al zijn drukte soms het overzicht verliest en het daardoor ook aandoenlijk wordt. Je kunt hem gerust inhuren voor grove klussen zoals badkamers, ramen en sloopwerk. Voor het fijne werk is een andere aannemer wellicht meer geschikt. Tom dank en het ga je goed!
 • Dak Kunstenaar Hoorn
  Dak Kunstenaar Hoorn

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Dakkunstenaar Hoorn , 1 manszaak. De dakkunstenaar heeft 25 jaar dakervaring. Altijd 10 jaar garantie op geleverd werk. Bedankt voor de opdracht en zeer graag tot ziens.

 • MB Dakkapellen

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Hoorn

  MB Dakkapellen

 • Ooteman Dienstverlening
  Ooteman Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Jonge zelfstandige voor alle handelingen en klusjes, bomen/struiken snoeien/verwijderen. Ook voor dakramen en klussen binnens huis. In het bezit van een minigraver en zware aanhanger. Tuinen leeg halen Ben al langer aan de gang maar pas net op werkspot, meer van de mond op mond reclame... Voor de kleine klus binnen én buiten. Tuin leeghalen schuttingen zetten, afvoeren, buiten kranen/verlichting Mijn uurtarief is €50,- all inn, dus inc bv diesel of slijtage van mn gereedschap. Ook een prijs vooral afspreken is geen probleem. Gewoon duidelijk Ik weet goed wat ik wel ėn niet kan.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Wouter heeft ons geholpen met de fundering leggen voor onze schuur. We zijn erg tevreden! Bij een volgende klus willen we hem weer vragen. Hij is erg vriendelijk en denkt goed mee. Dat hadden wij wel nodig want wij hadden geen idee hoe we deze klus voor elkaar konden krijgen. De basis voor onze schuur is gelegd, wij kunnen het verder afmaken. Wij raden Wouter zeker aan!
 • Vaartjes Totaalbouw
  Vaartjes Totaalbouw

  Nog geen reviews

  Isolatiebedrijf in Hoorn

  Goededag, ik ben Lucas Vaartjes woonachtig in Hoorn. Ben al 20 jaar zelfstandig ondernemer in de bouwsector. Ik maak niet veel gebruik van werkspot omdat ik al veel vaste klanten heb maar heb zo nu en dan tijd voor andere klussen. Ben gespecialiseerd in wanden, plafonds het isoleren verduurzamen en afwerken van zolders, aanbouwen,badkamers en algemeen timmerwerk. Hanteer scherpe prijzen en garandeer kwaliteit. Vriendelijke groet, Lucas Vaartjes

4.5

Top beoordelingen isolatiebedrijven

Onze isolatiebedrijven in Hoorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 28 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale isolatiebedrijven in Hoorn

Andere vakmensen in Hoorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt