Steinhoff Construction B.V

Steinhoff Construction B.V beoordelingen (119)

• Review door M, Amsterdam
    Beoordeeld op 23 mei 2013
    Doorbraak in dragende muur
    Prima snelle service, er wordt goed meegedacht en professioneel gewerkt. Zeker aan te raden!
    Beoordeeld op 20 mei 2013
    Keuken doorbreken
    Het verwijderen van een muur en dichtmetselen van een balkondeur zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Ze gingen snel te werk en waren bereid kleine extra's uit te voeren; zoals het dichtmetselen van het oude ventilatiegat.
  • Review door N., Amsterdam
    Beoordeeld op 22 mrt 2013
    Plaatsen van draagbalk
    De heren van Steinhoff bv kwamen een vermeende draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen. Muur is keurig verwijderd maar plaatsen balk bleek niet nodig (geen draagmuur). Hierdoor hele hoge kosten voor het verwijderen van een normale muur. Helaas wilde het bedrijf hier qua prijs weinig in tegemoet komen. Jammer dat bedrijf bij aannemen van de klus ook niet gezien heeft dat het geen draagmuur was, had ons een hoop geld gescheeld. Verder denk ik heel deskundig in hetgeen ze doen.
  • Review door Menno, Hilversum
    Beoordeeld op 21 mrt 2013
    Draagmuur slopen & plaatsen draagbalk
    Wat een top werk hebben deze mannen afgeleverd! Nogmaals bedankt voor alle hulp, het meedenken en de het blijmaken!
  • Review door Jesper, Amsterdam
    Beoordeeld op 30 jan 2013
    Twee draagmuren verwijderen + draagconstructie +bouwvergunning
    Klus is zeer goed uitgevoerd door Steinhoff. Toen we er achter kwamen dat de stalen balk toch niet de juiste afmetingen zou hebben, werd er gelijk adequaat gehandeld (zelfde avond kwam Tonny langs om alles nog goed te controleren) zodat er een nieuwe balk geregeld kon worden en de klus keurig op tijd is uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden.
  • Review door Teun, Delft
    Beoordeeld op 7 jan 2013
    Doorbreken dragende keukenmuur
    Tonny heeft snel en vakkundig de keukenmuur er uit gekregen. Ook heeft hij voor ons de oude houten vloer en balken uit de woonkamer verwijderd. Dit alles is zeer snel en vakkundig gedaan. Hier zou ik hem ook zeker voor aanraden. Je merkt dat hij dit vaker doet en hij weer het werk ook goed in te schatten. Daarna heeft hij voor ons ook een nieuwe betonnen broodjesvloer in de woonkamer gemaakt. het eindresultaat is mooi, hoewel ik denk dat dit wellicht een iets te grote klus voor hem is geweest. Ik zou hem zeker aanraden als je je keukenmuur wil doorbreken.