Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan

Onderhouds- en Klussenbedrijf Kaygan beoordelingen (140)

• Review door J, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 9 jan 2023

Zolder renoveren: 40 m²; Zolder kamer indeling Nieuwbouw

Zeker tevreden over Kygan. Op zolder oa. vliering geplaatst en afgewerkt. Harde werker(s) en zeer strak resultaat!
  • Review door Michel, Almere
    Beoordeeld op 5 nov 2022

Plafond: 180 m²; Verlaagd plafond plaatsen

Kaygan en zijn mensen hebben bij ons een prachtig verlaagd plafond geplaats in ons hele appartement. Superstrak werk en ontzettend mooi stucwerk! Wij zijn er blij mee en kunnen Kaygan bij iedereen aanraden!
  • Review door Roy, Noord-Scharwoude
    Beoordeeld op 22 sep 2022

Vliering bouwen: 25 m²

Klus verlaagd plafond (+/- 45m2) Communicatie: direct, professioneel, meedenkend. Kaygan stond dag en nacht voor ons klaar. Klus zelf: Kaygan en zijn kompanen gingen efficiënt en hard aan het werk, in 3 dagen zat het plafond middels een prachtige metalen constructie, erin. De stukadoors waarmee hij samenwerkt, die een dag later kwamen, waren ook de vriendelijkheid zelve. Wij hadden niet voor de meest ideale werkomstandigheden gezorgd en qua communicatie kon het van onze kant een stuk duidelijker, knap hoe flexibel Kaygan en zijn team daarmee omgingen. Toen achteraf bleek dat wij (zonder dat we dit wisten) per ongeluk 100 euro teveel hadden betaald, meldde Kaygan dit direct en stortte hij dit gelijk terug, Goudeerlijk.
  • Review door Guillaume, Odijk
    Beoordeeld op 3 sep 2022

Huisrenovatie: Zolder

Kaygan en zijn team hebben bij ons de zolder verbouwd. Ze hebben zeer goed werk geleverd. Netjes afgewerkt, op tijd en binnen budget en goede communicatie. Kortom, een tevreden klant.
  • Review door Jeroen, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 sep 2022

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Geen afwerking

Ik ben zeer tevreden met het laten uitvoeren van deze klus. Snel, vriendelijk en een goede kwaliteit. Een aanrader!
  • Review door Lynette, Utrecht
    Beoordeeld op 7 aug 2022

Zolder renoveren: Vloeren, Verlichting, Kozijnen, Isolatie, Stucen,...

We zijn zeer tevreden over de klus die Kaygan bij ons heeft uitgevoerd. Er is zeer vlot gewerkt. Ze denken goed mee, wat erg belangrijk is als je zelf niet veel verstand hebt van klussen. Gemaakte afspraken kwamen ze na. Zeer betrouwbaar!
  • Review door Wesley, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 1 aug 2022

Binnenmuur plaatsen: 3 muren; Schilderen, Isolatie

Fijne gasten en strak werk geleverd! Strakke muren met isolatie gezet op zolder.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 9 jul 2022

Zolder renoveren: Stucen, Wand plaatsen

Kaygan heeft onze zolder naar tevredenheid verbouwd. Wat mij met name tevreden stelt is dat hij snel reageert en met je meedenkt. Positieve uitschieter is het stucwerk, dat is zeer strak.
    (Bewerkt op 18 jul 2025)
  • Review door Patrick, Bavel
    Beoordeeld op 21 jun 2022

Zolder renoveren: 27 m²; Zolder opsplitsen in 2 kamers

Erg tevreden met dit klussenbedrijf. Hebben de zolder netjes opgeleverd. Wandjes zijn mooi geplaatst. Waren in het proces wat miscommunicaties maar die hebben we op een hele nette manier met elkaar kunnen oplossen. Ik kan dit bedrijf dus zeker aanbevelen.
  • Review door Derk, Delfgauw
    Beoordeeld op 14 jun 2022

Warmte isolatie: 35 m²; 3 kamers of meer