Mastenbroek Ede

Mastenbroek Ede beoordelingen (131)

• Review door Rick, Prinsenbeek
    Beoordeeld op 17 mrt 2018
    Herstellen schutting na storm
    Ervaring met William was prima, Schutting is zeer netjes teruggeplaatst en zelfs nog schoongeborsteld. Communicatie verliep prima en afspraken werden nagekomken
  • Review door Jolanda, Almere
    Beoordeeld op 15 mrt 2018
    Schutting vervangen
    Een hele aardige vakman. Was snel beschikbaar. Zou hem zeker nog eens in huren.
  • Review door Rene, Zeist
    Beoordeeld op 14 mrt 2018
    Boom kappen in voortuin.
    Prima werk geleverd. Boom en stronk weggehaald en alles netjes opgeruimd. Top!
  • Review door Mirela, Emmeloord
    Beoordeeld op 10 mrt 2018
    Schutting plaatsen
    De communicatie en het geleverde werk was goed. We zijn erg blij met het resultaat!
  • Review door saskia, Amsterdam
    Beoordeeld op 10 mrt 2018
    schutting herstel
    Goede, duidelijke communicatie. Snelle reactie. Binnen 1 dag kon begonnen worden met de klus. Goed werk geleverd! Ik ben zeer tevreden met de uitvoering.
  • Review door Dominic, Nieuwegein
    Beoordeeld op 9 mrt 2018
    Schutting plaatsen
    William heeft bij ons een schutting geplaatst en dat heeft hij keurig gedaan als ik weer een klus heb zal ik het zeker weer door hem laten doen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wijchen
    Beoordeeld op 8 mrt 2018
    Plaatsen schutting en tuinpoort
    William heeft een schutting geplaatst en een tuinpoort vervangen. Alles is netjes gedaan, hij kon ondanks de strenge vorst de volgende dag al starten. Wij hadden een meetfout gemaakt waardoor hij uiteindelijk materiaal tekort kwam, dat heeft hij netjes opgelost en zijn broer is nog een derde dag teruggekomen om de klus af te maken. Ook bleek een dikke tak van een boom in de weg van de schutting te staan, ook hier had hij snel een oplossing voor. Hij heeft ons steeds op tijd geïnformeerd over bijkomende kosten voor het materiaal en verwijderen van die tak.
  • Review door Sander, Utrecht
    Beoordeeld op 7 mrt 2018
    Plaatsen nieuwe hedera schuttig en poort
    William heeft vandaag vakwerk geleverd. Fijne communicatie en goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Review door Julia, Dordrecht
    Beoordeeld op 3 mrt 2018
    Schutting tuin
    Prima. Goed werk geleverd. Goede communicatie.
  • Review door Bas, Bussum
    Beoordeeld op 23 feb 2018
    Poort plaatsen
    Top werk! Klus geplaatst en kreeg direct een reactie van William, de volgende dag kon hij direct ook al komen om de poort te plaatsen. S’morgens stipt optijd begonnen en de poort vakkundig geplaatst samen met het al aanwezige schuttingdeel. Heel blij met het resultaat!