Mastenbroek Ede

Mastenbroek Ede beoordelingen (131)

• Review door Dick, Bussum
    Beoordeeld op 22 feb 2018
    Schutting en poortdeur vervangen
    William Mastenbroek heeft keurig werk afgeleverd binnen de afgesproken termijn en kosten. De oude zaken afgevoerd en alles netjes achtergelaten. Kwalitatief ziet het er ook goed uit maar dat kan je natuurlijk eigenlijk pas na een paar jaar zien. Maar de gebruikte materialen zien er goed uit!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    tuinschutting plaatsen
    Snel en goed werk afgeleverd! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door Serena, Haarlem
    Beoordeeld op 19 feb 2018
    Schutting en poort plaatsen
    Wij zijn ontzettend blij met William Mastenbroek bestrating en dankbaar. William heeft ons netjes gevraagd hoe we het graag wilden hebben en heeft het daarna helemaal naar wens uitgevoerd. Hij neemt zijn tijd om kwaliteit te leveren. Het ziet er top uit! Een echte vakman!
  • Review door Jan, Bunnik
    Beoordeeld op 15 feb 2018
    Schutting plaatsen
    Schutting prima uitgevoerd. Kwam de gemaakte afspraken na. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
  • Review door LF, Voorschoten
    Beoordeeld op 25 jan 2018
    Bevestigen tuindeur
    William heeft de opdracht prima uitgevoerd. Communiceerde duidelijk, dacht goed mee en kwam de gemaakte afspraken na. Wij zijn tevreden met het eindresultaat.
    Beoordeeld op 31 okt 2017
  • Review door Rob, Almere
    Beoordeeld op 20 okt 2017
    Boom verwijderen voortuin
    Volgens afspraak de boom gekapt en de stronk - plus groot stuk wortel direct onder de tegels - gefreesd. De klus duurde langer dan verwacht, maar het belangrijkste is dat deze goed is geklaard.