Mastenbroek Ede

Mastenbroek Ede beoordelingen (131)

• Review door i.r, Zoetermeer
    Beoordeeld op 20 mrt 2025
    Tuin irrigatie
    Het werk is naar tevredenheid afgerond, maar helaas is er achteraf een probleem ontstaan. De afvoerpijp van de buurman is door William losgemaakt van onze gezamenlijke afvoer en zonder overleg in de tuin van de buurman gelegd. Logischerwijs kwam de buurman hier later verhaal over halen, want zijn afvoer is nu niet meer aangesloten. Ik heb hierover contact opgenomen en kreeg de toezegging dat het hersteld zou worden, maar inmiddels zijn we ruim twee maanden verder en is er geen contact meer mogelijk. De situatie is nog steeds niet opgelost, wat ik erg jammer vind na een aanvankelijk goede ervaring. De werkzaamheden zijn verder vakkundig en zorgvuldig uitgevoerd. Het boren door de betonnen muur gebeurde nauwkeurig en zonder problemen, en de afvoerleidingen zijn stevig en met de juiste helling aangesloten op de bestaande riolering.
    (Bewerkt op 9 mei 2025)
  • Review door Wouter, Helmond
    Beoordeeld op 12 mrt 2025
    Gaten boren: 1 gat; Riool
    Snel geregeld en heel vriendelijk.
  • Review door Angelique van der Vorst , Helmond
    Beoordeeld op 12 mrt 2025
    Bomen snoeien of verwijderen: Boom rooien; 1 boom
    Keurig gewerkt. Boom gerooid en in kleine stukken gezaagd en stronk van andere boom ook tot de grond toe afgezaagd. Zeer blij mee! William was vriendelijk en hield me keurig op de hoogte hoe laat hij er zou zijn. Top...zou zeker aanraden en ook houd ik hem voor evt komende karweien in mijn telefoon.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zuidland
    Beoordeeld op 10 sep 2024
    Bestrating: 31 m²; Tuin of Patio; Gebruik van huidige tegels
    William heeft naar volle tevredenheid onze tuin opgehoogd. Hij denkt mee in oplossingen. Communicatie wordt als zeer prettig ervaren. Laat de klus netjes achter, hij krijgt ook de opdracht voor onze voortuin.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht
    Beoordeeld op 23 aug 2024
    het realiseren van diverse opstapjes in en om het huis...
    Vanaf het begin verliep het contact met Gerald soepel en prettig! Hij kon op heel korte termijn de klus bij mij doen. Gerald denkt mee om de opstapjes bij de achterdeur en van het terras naar de tuin zo goed mogelijk te maken. Alles is naar tevredenheid gebeurd en nog sneller ook dan in eerste instantie was afgesproken, 1 i.p.v 2 dagen. Gerald is een fijne en gezellige vakman. Ik kan hem dan ook iedereen aanraden!
  • Review door Burhan, Beneden-Leeuwen
    Beoordeeld op 9 aug 2024
    Bestrating: 25 m²; Tuinpaden; Tegels
    Helemaal top gedaan👍👍 tevreden. Fijne prijs en ook de communicatie was heel top! Prachtig tuin geleverd. 💪💪
  • Review door Tim, Voorhout
    Beoordeeld op 7 aug 2024
    Schutting of hek plaatsen: 20 L; Beton, Hout; Achtertuin
    William heeft bij ons de schutting met betonnen palen en onderrand geplaatst. Hij was snel beschikbaar voor de klus wat erg goed uit kwam. Heeft keurig alles naar opdracht uitgevoerd en indien er keuzes gemaakt moesten worden, dit eerst in overleg gedaan. Zijn geleverde werk ziet er netjes uit en je kan merken dat hij jarenlange ervaring heeft. Heeft hard doorgewerkt en ik kan deze man zeker aanbevelen! Op de foto's zijn geleverde werk. De afdeklatten liggen er nog niet overal op omdat ik die zelf nog plaats.