Mastenbroek Ede

Mastenbroek Ede beoordelingen (131)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dordrecht
    Beoordeeld op 19 sep 2018
    leegruimen tuin 16 m2
    Heeft het ontruimen van achtertuin prima uitgevoerd. Van tevoren duidelijke afspraken gemaakt. Betaling per pin en factuur per mail ontvangen. Tevreden over de manier van uitvoering en eindtesultaat.
  • Review door Annette, Leiden
    Beoordeeld op 5 jul 2018
    Schutting met poort plaatsen
    Afspraak via werkspot was snel gemaakt. Bedrijf kon snel komen en het werk wat hij gedaan heeft ziet er goed en netjes uit . Helaas is het niet helemaal klaar, afgesproken dat hij nog een keer terug zou komen om het af te maken als hij in de buurt was met werken. Alleen reageert hij niet op mail, telefoon, whatsApp met mijn vraag wanneer hij langs komt hiervoor. Erg jammer. Hoop nog op goede afloop.
  • Review door peter, Hoofddorp
    Beoordeeld op 30 jun 2018
    Boomstronk verwijderen
    Goed, snel en netjes
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Terneuzen
    Beoordeeld op 30 jun 2018
    Schutting en poort plaatsen
    Er was snel en goed contact, opdracht kon snel worden uitgevoerd. Op de dag zelf zouden ze om 7 uur beginnen. Ik zat s'morgens vroeg te wachten. Om 10 uur nog niks gezien of gehoord , geprobeerd te bellen werd niet opgenomen. Kort daarna kreeg ik een whatsapp bericht dat ze niet konden komen, vonden het toch te ver. Ik vond dit niet netjes. Dit hadden ze van te voren kunnen zien dat het een aantal km weg is. Ik kan niet oordelen over door hun te uitvoeren werkzaamheden dus dit laat ik ook open, wat ik op foto's zie bij anderen ziet het er netjes uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Prinsenbeek
    Beoordeeld op 25 jun 2018
    Plaatsen schutting
    Prima, hij was wel later dan gepland. Onhandig in verband met werk. Daarnaast was de schutting te diep geplaatst. Vooral voor de buren. Zelf omhoog gehaald. Wel erg goed in de prijs
    (Bewerkt op 26 jun 2018)

Bedankt voor u review Wel jammer ok te lezen sommige punten. Ik had u de avond voor de dag van uitvoering gevraagd of het mogelijk was om later te beginnen. U gaf aan dat dit mogelijk was. Als u had aangegeven dat dit niet handig was geweest dan was ik er gewoon om : geweest. Ik lees tevens ook dat de schutting te diep is geplaatst. Om moment dat ik klaar ben met de werkzaamheden en ik vraag aan u of alles naar wens is en u zegt ja. Dan verbaas ik me dat ik nu lees dat dit niet het geval is geweest. Graag had ik dat u bovenstaande punten rechtstreeks naar mij had gecommuniceerd ipv dat ik hier achteraf het moet lezen. M.v.g William Mastenbroek Mastenbroek Bestrating

Reactie geplaatst 26 jun 2018
  • Review door Cock, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 jun 2018
    Boom weg halen
    Prima werk afgeleverd. Prima prijs. Plus alles netjes opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ermelo
    Beoordeeld op 11 mei 2018
    schutting plaatsen
    Zeer positief Nette rustige man ik zou hem graag nogmaals inhuren Alleen kon hij niet vertellen welke lak het beste was voor het geleverde hout
  • Review door Geert, Apeldoorn
    Beoordeeld op 9 mei 2018
    Border metselen
    Alles snel en vakkundig gemaakt zoals afgesproken.
  • Review door Philip, Beuningen
    Beoordeeld op 1 mei 2018
    Schutting
    Super! Alles netjes uitgevoerd! Echt een vakman! Communicatie verliep soepel.
  • Review door Jeroen, IJsselstein
    Beoordeeld op 19 apr 2018
    Schutting +deur vervangen
    Zeer tevreden. Goede communicatie zeer netjes werk afgeleverd, netjes de oude spullen mee genomen. We zullen de volgende keer zeker weer contact opnemen.