Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door Henny, Eindhoven
    Beoordeeld op 6 mei 2017

Bedankt voor de mooie punten. Gr Wim en Willem de Jong

Reactie geplaatst 6 mei 2017
  • Review door Marijke, Helmond
    Beoordeeld op 24 apr 2017
    Plaatsen velux dakraam
    Wim heeft bij ons een winstar dakraam geplaatst, hij werkt snel en laat alles heel netjes achter. We zijn heel tevreden met het resultaat! Het is een echte vakman.
  • Review door Remko, Riel
    Beoordeeld op 12 apr 2017
    plaatsen velux dakraam 94 bij 160
    De heer de jong heeft bij ons heel netjes het dakraam geplaatst Iets eerder dan gepland omdat de heer de jong een oproep van het ziekenhuis had gehad Maar de heer de jong belde om te vragen of hij die zelfde dag nog kon komen omdat we anders een aantal weken zouden moeten wachten Fijn dat dat zo kon We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en de servies Hartelijk bedankt en beterschap Voor de volgende klus weer naar de jong
  • Review door Tjeerd, Gorinchem
    Beoordeeld op 31 mrt 2017
    1 Dakraam vervangen en 1 dakraam vergroten: 1x van ong 80cm X 100cm...
    Wij zochten iemand die 2 velux onderhoudsvrije ramen kon plaatsen. Bijna geen enkel bedrijf reageerde. Meneer de jong wel. Via de mail goed contact gehad en een duidelijke offerte. Vanwege ons werk hadden wij een aantal data opgegeven en meneer kon heel snel. Op de afgesproken dag was meneer op tijd en begon meteen met werken. Wij wisten dat een van de ramen lekte en dat werd al snel bevestigd. Dit was mede veroorzaakt door het foutief monteren door vorige eigenaar. Meneer de jong zag meteen een aantal fouten/problemen waardoor het juist monteren niet ging lukken en heeft dit ook netjes opgelost. Vanwege het grote van het raam even meegeholpen met het plaatsen van een raam. Meneer heeft alles netjes achtergelaten en opgeruimd. Werkt netjes en is een vakman die voor een 10 gaat en niet tevreden is met een 8. Bedankt voor het plaatsen.
  • Review door Bert, Tilburg
    Beoordeeld op 13 mrt 2017
    Dakraam op zolder monteren
    Prima contact gehad, hele snelle levering van het dakraam. Wim denkt heel prettig mee en het dakraam is van top kwaliteit. Tijdens het plaatsen merk je de ervaring die Wim heeft. Het raam zit er super netjes in het aftimmeren is ontzettend netjes. Werkplek is schoon achter gelaten, zo ook mijn stoep en auto waar wat zaagsel op zat. Ik kan hem iedereen aanraden!!! Bedankt Wim.
  • Review door Milou, Eindhoven
    Beoordeeld op 10 mrt 2017
    Dakraam plaatsen
    In een woord: super! Wim is een zeer ervaren vakman die bij ons twee erg mooie dakramen heeft geplaatst. Het is supernetjes afgewerkt en na een aantal zware regenbuien weten we ook dat het helemaal waterdicht is. Ik zou Wim zeker aanraden bij familie en vrienden

Bedankt voor de mooie punten en veel plezier ermee

Reactie geplaatst 10 mrt 2017
  • Review door Mariko, Eindhoven
    Beoordeeld op 31 dec 2016
    Plaatsen klein dakraam op zolder
    Wim reageerde snel op onze opdracht op Werkspot. Snel en netjes contact gehad. Binnen een week kon het dakraam geplaatst worden. Wim heeft het dakraam goed geplaatst, gaf advies en werkt heel netjes. Hij constateerde dat de afwerking van een ander dakraam niet goed was gedaan (door een andere bedrijf) en heeft dit gratis gemaakt. Super service! Prijs van Wim is meer dan prima. Kortom, wij vragen hem terug als we weer een klus hebben.
  • Review door Niek, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 27 dec 2016
    Velux dakraam plaatsen
    Wim gaf als eerste een nette reactie voor een mooie prijs. Reageerde steeds snel op de mail. Het Velux dakraam kon rond de Kerst snel besteld en geleverd worden. Op 3e Kerstdag heeft hij het vakkundig geplaatst en afgetimmerd. Goed advies gegeven wat betreft de hoogte van plaatsing. Oog voor detail door de dakpannen rondom het dakraam ook netjes af te werken. En alles opgeruimd achtergelaten. Klein klusje (inkorten deur) ook nog gratis extra uitgevoerd. Daarnaast gewoon een aardige en prettige man om mee samen te werken. Voor de volgende klus zullen we Wim zeker weer vragen!
  • Review door Martin, Gemert
    Beoordeeld op 6 nov 2016
    Plaatsen dakraam
    Wim was snel met reageren, gaf een goede prijs en kon daarnaast ook nog eens snel starten met het plaatsen van het dakraam. Wij zijn uiterst tevreden met het resultaat dat in een aantal uurtjes werd gerealiseerd. Wij zouden Wim zeker aanraden aan anderen voor het plaatsen van een dakraam.
  • Review door Lucyna, Helmond
    Beoordeeld op 22 okt 2016
    Dak bitumen (water op het dak) kleine 26 m2
    Netjes zoals afgesproken de opdracht werd op tijd en goed uitgevoerd. Ik kan niet anders concluderen dat het een betrouwbaar en kundig bedrijf is en die zou ik zeker aanbevelen.