E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Esther, Utrecht
    Beoordeeld op 21 feb 2025
    Stucwerk binnen: 88 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Erg mooi werk geleverd! Het contact met Eugene verliep prettig, was altijd beschikbaar voor vragen en heeft de klus goed voorbesproken. Op de dag zelf ook meerdere malen contact met Eugene om te checken of alles naar wens verliep. De mannen hebben prachtig werk geleverd, hebben netjes gewerkt en waren erg vriendelijk!
  • Review door Jur, Ellecom
    Beoordeeld op 19 feb 2025
    Stucen: 75 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning
    Eugene was makelijk in de planning. Soms en dagje eerder op verzoek, soms een dagje later maar het werk was altijd klaar op de afgesproken dat. Aardige en bekwame vaklui. Strak stucwerk en mooi schilderwerk geleverd. Heb ze ook in de familie aanbevolen.
  • Review door Werner, Eindhoven
    Beoordeeld op 17 feb 2025
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 100 m²; 4 kamers
    Na mijn oproep bij werkspot Met een spoedklus voor behangen Kreeg meteen contact met eugene Van het eerste moment tot aan oplevering van de klus Zeer betrokken en meedenkend Met als resultaat een prachtig behangen appartement Echt een super service zoals je het helaas niet meer vaak tegenkomt Voor ons een 10+
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 7 feb 2025
    Stucwerk binnen: 203 m² wanden; Hele woning
    Duidelijke communicatie, goed bereikbaar, gehele team erg professioneel en top werk geleverd. Alles is netjes opgeruimd. Prijs/kwaliteit verhouding super!
  • Review door van Urk , Vriezenveen
    Beoordeeld op 30 jan 2025
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 100 m²; 3 kamers
    Heel erg tevreden! De klus was zo’n 100m2 renovlies behang aanbrengen en dit in diverse kleuren sauzen. De mannen van Eugène werken netjes, goed, denken mee én zijn vriendelijk. Hele prettige omgang met zowel Eugène als de andere. Ze gaven zelf al aan dat het een lastige klus was vanwege ronde ramen en schuine wanden, maar het ziet er allemaal netjes uit. Er is mijn inziens altijd ruimte voor verbetering, maar die is hier heel klein. Door een miscommunicatie stond ik een dag voor niks in het huis, maar geen big deal. Verder kan ik niet anders zeggen dan dat ik enorm tevreden ben en zou ik ze zeker opnieuw inhuren en aanraden!
  • Review door Becker A.S., Enschede
    Beoordeeld op 28 jan 2025
    Stucen: 53 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Zeer tevreden, zowel over de communicatie als de uitvoering. Het team aan stukadoors waren aanwezig zoals afgesproken. Alles was (de hele woonkamer) in een dag super strak afgewerkt!! Dus voor iedereen die op zoek is naar een stukadoor dan raden wij dit bedrijf zeker aan!!