E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Doetinchem
    Beoordeeld op 16 mrt 2025
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 310 m²; 5 kamers
    Op korte termijn en met een strakke planning nog ca 300m2 nieuwbouw muur kunnen laten behangen en verfen. Daarnaast ook nog de plafondplaten kunnen laten verfen binnen deze strakke planning. Dit alles voor een prima prijs. Tip: Denk er wel aan zelf de vloer af te dekken mocht er nog geëgaliseerd moeten worden, of laat dit doen. Zeker op zolder ivm de plafondplaten verfen.
  • Review door Karin, Hoeven
    Beoordeeld op 14 mrt 2025
    Stucen: 100 m² wanden; Gang, Serre bakstenen
    Heel prettige en duidelijke communicatie met Eugène gehad. Ze denken met je mee en het was geen probleem om eerder te komen toen we dat vroegen. De mannen hebben heel strak en ook heel snel gewerkt en wij zijn ontzettend tevreden! Voor een volgende stucadoor klus is er voor mij geen twijfel. Ik bel Eugène. Bedankt voor jullie goede bekwame werk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hengelo
    Beoordeeld op 14 mrt 2025
    Stucen: 167 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Werkzaamheden volgens planning verlopen, heel fijn dat het binnen een paar dagen klaar was. De mannen hebben erg strak werk afgeleverd, zowel schilderen als stucen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Teteringen
    Beoordeeld op 9 mrt 2025

Bedankt voor de review Frans. Graag tot een volgende keer ;-)

Reactie aangepast 9 mrt 2025
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergeijk
    Beoordeeld op 9 mrt 2025
    Stucwerk binnen: 20 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer
    Kon snel aan de slag en hebben net werk geleverd. Kwamen met een aantal collega's zodat de klus binnen 1 dag klaar zou zijn. Ziet er prima uit. Bedankt!
  • Review door Lieke , Groningen
    Beoordeeld op 7 mrt 2025
    Stucwerk binnen: 70 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    De afhandeling was snel en efficiënt. Het team bestaat uit ontzettend leuke en professionele mensen. We raden iedereen aan om inderdaad het afdekzeil neer te laten leggen, zoals het bedrijf zelf ook adviseerde. Helaas waren wij wat te koppig om dat op tijd te doen, maar achteraf gezien was het zeker een goed advies! (We hebben alle muren en het plafond laten doen. Op de foto is het net klaar en kun je zien waarom een zeil handig is!)
  • Review door Olga, Breda
    Beoordeeld op 3 mrt 2025
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van E.S.! 176m² is in slechts één dag volledig en vakkundig gestuukt. Ondanks het hoge tempo is dit absoluut niet terug te zien in het eindresultaat – de afwerking is prachtig en tot in de details strak gedaan. Daarnaast is er ook nog eens netjes en schoon gewerkt. Echt vakmanschap! Wij zouden E.S. zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en snelle stukadoor.
  • Review door Gerjan Eikens, Emmer-Compascuum
    Beoordeeld op 2 mrt 2025
    Stucwerk binnen: 60 m² wanden; Woonkamer, eetkamer, kantoor en even...
    Mustafa en de andere 2 vriendelijke mannen hebben uitstekend werk geleverd. Snel en oplossingsgericht. Denken mee met eventuele moeilijkheden en leveren het keurig netjes af. Nu lijkt onze jaren 30 woning net een nieuw opgeleverd huis.
  • Review door Joost, Breda
    Beoordeeld op 26 feb 2025
    Stucwerk binnen: 90 m² wanden; Woonkamer, Gang
    Snel beschikbaar voor de klus en deze ook snel klaar. Goede communicatie en een prima resultaat voor een scherpe prijs.