E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1537)

• Review door Ian Wensink, Utrecht
    Beoordeeld op 25 jan 2025
    Stucen: 30 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning
    E.S. heeft het onmogelijke, mogelijk gemaakt door een klus van 6 weken binnen 4 weken goed uit te voeren. Nadat de vorige aannemer het liet afweten, had ik op zeer korte termijn een vervanging nodig. Iedereen verklaart je voor gek om 2 weken voor de start nog zo’n traject in te gaan. Eugène van E.S. kon mij geruststellen en heeft het voor elkaar gekregen om het in te plannen. Met 8 man tegelijk alle wanden en plafonds stuccen, alles schilderen, de vloer vervangen, en een complex behang perfect opplakken. Het appartement is 100m2. Als klap op de vuurpijl hebben ze geholpen toen ik behoorlijk in de problemen zat met een bizarre kattengeur die onder de vloer vandaan kwam. Door de vloer af te storten en muren te impregneren is de geur weg en kan er geleefd worden. Ook een speciale vermelding voor Husam, de schilder en behanger. Het was super fijn om hem hier te hebben en hij dacht super mee met kleine tegenvallers. Alles is precies zoals ik wilde, dus ik ben heel erg blij met E.S.
  • Review door Marcel streppel , Apeldoorn
    Beoordeeld op 23 jan 2025
    Binnenschilderwerk: 60 m² wanden; 50 m² plafonds; 2 deuren; 2 raamk...
    Zeer fijn en professioneel bedrijf. Eugene de eigenaar reageerde snel en binnen een paar dagen kwam hij de klus bekijken, de volgende dag kregen we een keurige prijsopgaaf. De stucadoor en twee schilders hebben een top job bij ons afgeleverd. Wanneer we kwamen kijken lieten ze zien wat ze hadden gedaan en vroegen direct of alles naar ons zin was. Samenvattend zou ik dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.👌
  • Review door Kevin, Dalfsen
    Stucwerk binnen: 15 m² wanden; 20 m² plafonds; Zolder
    Snel en professioneel opgepakt. Eerste bezoek de boel ingemeten en advies gegeven waar we wat aan hadden. Vervolgens de klus zeer strak uitgevoerd met ervaren mannen. Wederom tevreden over ES afbouw.
  • Review door Roland, Houten
    Stucwerk binnen: 62 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning
    Eugène en zijn team hebben vakwerk afgeleverd. Na wat pech onderweg op maandag met een extra groot team in 2 dagen de hele woning gestuct. Netjes achtergelaten en super strak.
  • Review door Tess van de Nieuwenhof, Eindhoven
    Beoordeeld op 20 jan 2025
    Stucen: 350 m² wanden; 150 m² plafonds; Hele woning
    Echt een team van harde werkers met een mooi en net resultaat! In minder dan een werkweek is onze hele woning gestuct. Alles ook opgeruimd en zelfs de kozijnen schoon gepoetst, super fijn! Enige verbeterpuntje is tijdig communiceren bij een latere aankomsttijd, maar dit hebben ze de andere dagen netjes opgepakt.
  • Review door Rob, Wijhe
    Beoordeeld op 19 jan 2025
    Stucen: 30 m² wanden; 70 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Mooi werk geleverd door de mannen van Eugene! Het stucwerk kon op de door mij gevraagde dag starten en de afronding was zelfs iets eerder dan gepland, top!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Best
    Beoordeeld op 17 jan 2025
    Stucen: 185 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Ga...
    Super duidelijke communicatie vooraf, tijdens de klus en naderhand. Duidelijke offerte, duidelijke instructies vooraf, en fijne begeleiding. Een heel fijn team op de dag zelf met prachtig resultaat. De stroom viel eind van de dag uit en hoewel de oorzaak niet door de werklui kwam namen ze wel de tijd om dat zeker weten uit te sluiten en hebben ze er alles aan gedaan om hun werk mooi en zorgvuldig af te ronden, ondanks dat het veel later werd dan gepland. Ook advies over drogen en afwerking naderhand, alle tijd voor genomen en duidelijke instructies. Heel blij met het resultaat en erg tevreden met het proces. Wat mij betreft een echte aanrader.