Vind Zonnepanelen installateur in Een

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Een? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Een

 • Zonnestraal installatie
  Zonnestraal installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Zonnepanelen installateur in Een

  Bel gerust 0️⃣6️⃣3️⃣6️⃣5️⃣6️⃣9️⃣6️⃣2️⃣8️⃣Wij leveren en installeren in kortetermijn✨ Wij bieden een deskundig advies, afgestemd op uw specifieke situatie en helpen u, zodat u op een makkelijke, voordelige en duurzame manier op uw energierekening kunt besparen Voordelen van zonnepanelen:⛔ Je verdient geld aan het terugleveren van de stroom Het is goed voor het milieu Je bent minder afhankelijk van een energieleverancier. Je wekt je stroom namelijk (deels) zelf op Een huis met zonnepanelen is aantrekkelijker voor veel kopers. Het energielabel van je huis wordt beter,

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Goed werk geleverd
 • B&K Netwerken
  B&K Netwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Zonnepanelen installateur in Een

  B&K Netwerken is een technisch bedrijf dat zich vooral richt op de particuliere markt en het MKB. U kunt ons bellen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden voor uw woning of pand. Wij bieden totaaloplossingen voor onder andere datatechniek, elektrotechniek, ICT werkzaamheden en glasvezelnetwerken. ook voor de beveiliging van uw pand hebben aanvullende diensten ter beschikking. een bedrijf volop in ontwikkeling waar service en kwaliteit voorop staan.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Deze nette heren hebben de zonnepanelen naar alle tevredenheid op het dak geplaatst. Alles ziet er mooi en netjes uit. Prima afspraken mee te maken als je ook persoonlijke wensen hebt. Er was één dakpan gesneuveld en de wifi dongel voor de omvormer zat niet in de doos. Dit hebben ze dezelfde dag nog even netjes geregeld. Zodat de installatie in één dag compleet was. Wij zijn blij.
 • Sijbring Dienstverlening
  Sijbring Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Zonnepanelen installateur in Een

  Een jong bedrijf welke actief is in de elektronica eveneens als de verduurzaming sector o.a. zonnepanelen, zonneboilers, Waterontharders, Elektrische Ketels en overig elektra werk.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Snel contact Vakkundig Nette mensen Plaatsing (grotendeels) correct verlopen Afhandeling van klacht laat lang op zich wachten
 • Klussenbedrijf Korenbrander
  Klussenbedrijf Korenbrander

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Een

  Nick Park Van klussenbedrijf korenbrander. Voor installatie en timmerwerken.

 • Allround Welling
  Allround Welling
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Een

  Een jong Allround Klussenbedrijf met veel ervaring in: Electra Badkamer / Toilet renovatie Keukenplaatsen Klus & Onderhoud in en rond het huis Installatiewerk VCA-Vol NEN-3140 gecertificeerd

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, namelijk: CV-leidingen omgelegd onder de vloer door, 3-fase kookgroep aangelegd, 12V inbouwspots vervangen voor 230V inbouwspots t.b.v. LED-verlichting en het vervangen van een gipsplaat met vochtschade. Tijdens het vervangen van de gipsplaat heeft hij ook gelijk de lekkage kunnen vinden en opgelost. Dit alles is naar meer dan volle tevredenheid gedaan. Hij heeft voor het starten aan de klus een goede inventarisatie gedaan, waarbij zijn offerte uiteindelijk niet veel afweek van de daadwerkelijke kosten (ondanks een uitloop van een dag, door onvoorziene omstandigheden). Zijn positieve instelling en grote kennis zorgen ervoor dat wij hem zeker opnieuw in de arm zullen nemen wanneer we verder gaan met onze verbouwingen!
 • Jouw Energie Coach

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Een

  Jouw Energie Coach uit Roden komt bij je thuis en helpt je bij het vinden van de beste oplossingen. Zonnepanelen en energiemonitoring zijn onze specialiteiten. Daarbij houden we rekening met je woonsituatie, de mogelijkheden van je woning en je eigen wensen. Bij ons kun je altijd rekenen op persoonlijk en professioneel maatwerk! Wij werken regionaal in de driehoek Drachten Groningen en Assen.

 • Ter Veld Elektrotechniek
  Ter Veld Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Een

  Ter Veld Elektrotechniek is een modern Elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Roden, Drenthe. Eigenaar, Roelof ter Veld, reist het land door voor traditionele installatie werkzaamheden en voor het installeren van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging, huisautomatisering en energiebesparing. Vanaf het begin van een project tot aan de oplevering is Roelof persoonlijk beschikbaar, om de geleverde kwaliteitsgarantie te waarborgen. Daarnaast is Ter Veld Elektrotechniek gecertificeerd keurmeester van de NEN 3140 keuringen van elektrische machines. Elektrotechniek is bijna overal aanwezig in ons leven. Een woning of bedrijf kan zonder elektriciteit niet functioneren. Wij zorgen er voor dat uw netwerk veilig wordt aangelegd en richten uw meterkast in. Ook denken wij mee met de keuzes die u wilt maken met betrekking tot de verschillende energievormen. Ter Veld Elektrotechniek werkt volgens de NEN1010 richtlijnen. Leveren en monteren van zonnepanelen Ter Veld Elektrotechniek denkt met u mee over hoe u in uw woning of in uw bedrijf energie kunt besparen. Wij werken met verschillende leveranciers van zonnepanelen zodat wij samen met u het beste product voor uw woning kunnen selecteren. Wij installeren zowel zonnepanelen als dunne film zonnepanelen. Het verschil is dat dunne film zonnepanelen gevoeliger zijn voor licht en dus een hogere energie opbrengst genereren. Onze standaard panelen komen met een herverzekeringsdekking. Wij helpen u met de beslissing of u energie terug wilt leveren aan uw leverancier, of de opgewekte energie wilt gebruiken in uw eigen huishouden. Dit doen we door zorgvuldig te kijken naar uw gemiddelde kilowatt gebruik over de afgelopen jaren, de oppervlakte van uw dak, de ligging van uw huis en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Vaak leest u over terugverdientijd en prachtige cijfers als het gaat om de installatie van zonnepanelen. Ter Veld Elektrotechniek gaat u geen mooie cijfers voorschotelen, wel gaan we eerlijk met u kijken hoe u de energie die u opwekt met de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. Misschien heeft u al een elektrische auto. De door de zonnepanelen opgewekte energie kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van uw auto. Op zonnepanelen kunnen particulieren de BTW terugvorderen. Ter Veld Elektrotechniek maakt dit samen met u in orde.

 • M. Poortinga
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Zonnepanelen installateur in Een

  Gecertificeerd elektricien Werkzaam in de regio’s; Groningen, Friesland, Drenthe Ondertussen bezig m’n certificeringen voor loodgieter. Mijn doel is netjes werk afleveren

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hij had de klus aangenomen en zou nog bellen voor overleg. Niks meer gehoord.. Morgen zou hij komen, dus vanavond maar gebeld. Hij liet weten zo terug te bellen en hangt op. Vervolgens bericht hij dat hij morgen niet kan en dat hij volgende week wel kan, het was druk.. Wij hebben de klus vandaag voorbereid en hij zegt doodleuk af. Zeer slechte service. Mijn eerste ervaring met werkspot, tot nu toe geen succes!
 • jörg klussenbedrijf
  jörg klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Zonnepanelen installateur in Een

  jörg klussenbedrijf kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Beilen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met jörg klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Jesse reageerde snel op mijn vraag op Werkspot. Een dag later was de klus geklaard, geweldig! De communicatie met hem liep prima en hij leverde uitstekend werk af, tegen een heel redelijk bedrag. Ik ben blij dat ik hem via Werkspot gevonden heb.
 • Dopstra-Electrotechniek

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Een

  - nen 1010 en nen 3140 gecertificeerd monteur - wij voldoen aan de vca regelgeving

4.9

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Een, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 14 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Een

Andere vakmensen in Een

Vind vakmensen bij jou in de buurt