Vind Alarmsysteem installateurs in Een

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Een? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Een

 • Dudlik
  Dudlik
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Een

  Dûdlik staat voor persoonlijk contact, gebruiksvriendelijke ICT-systemen en een betrouwbare service. Om onze aanpak af te stemmen op uw wensen komen wij altijd eerst bij u langs. Dûdlik is gericht op oplossingen en levert kwalitatieve producten voor elke unieke situatie. Veiligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn sterk in: - Camerabewaking - Alarmsytemen - WiFi - ICT Vraagstukken Bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact op!

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Goed geholpen bij het installeren van een camera systeem!
 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Prima contact, snel gepland en verwerkt.
 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Voor hun eerste keer, alles vooraf ingelezen en installatie netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
 • Allround Welling
  Allround Welling
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Een jong Allround Klussenbedrijf met veel ervaring in: Electra Badkamer / Toilet renovatie Keukenplaatsen Klus & Onderhoud in en rond het huis Installatiewerk VCA-Vol NEN-3140 gecertificeerd

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, namelijk: CV-leidingen omgelegd onder de vloer door, 3-fase kookgroep aangelegd, 12V inbouwspots vervangen voor 230V inbouwspots t.b.v. LED-verlichting en het vervangen van een gipsplaat met vochtschade. Tijdens het vervangen van de gipsplaat heeft hij ook gelijk de lekkage kunnen vinden en opgelost. Dit alles is naar meer dan volle tevredenheid gedaan. Hij heeft voor het starten aan de klus een goede inventarisatie gedaan, waarbij zijn offerte uiteindelijk niet veel afweek van de daadwerkelijke kosten (ondanks een uitloop van een dag, door onvoorziene omstandigheden). Zijn positieve instelling en grote kennis zorgen ervoor dat wij hem zeker opnieuw in de arm zullen nemen wanneer we verder gaan met onze verbouwingen!
 • Ter Veld Elektrotechniek
  Ter Veld Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Een

  Ter Veld Elektrotechniek is een modern Elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Roden, Drenthe. Eigenaar, Roelof ter Veld, reist het land door voor traditionele installatie werkzaamheden en voor het installeren van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging, huisautomatisering en energiebesparing. Vanaf het begin van een project tot aan de oplevering is Roelof persoonlijk beschikbaar, om de geleverde kwaliteitsgarantie te waarborgen. Daarnaast is Ter Veld Elektrotechniek gecertificeerd keurmeester van de NEN 3140 keuringen van elektrische machines. Elektrotechniek is bijna overal aanwezig in ons leven. Een woning of bedrijf kan zonder elektriciteit niet functioneren. Wij zorgen er voor dat uw netwerk veilig wordt aangelegd en richten uw meterkast in. Ook denken wij mee met de keuzes die u wilt maken met betrekking tot de verschillende energievormen. Ter Veld Elektrotechniek werkt volgens de NEN1010 richtlijnen. Leveren en monteren van zonnepanelen Ter Veld Elektrotechniek denkt met u mee over hoe u in uw woning of in uw bedrijf energie kunt besparen. Wij werken met verschillende leveranciers van zonnepanelen zodat wij samen met u het beste product voor uw woning kunnen selecteren. Wij installeren zowel zonnepanelen als dunne film zonnepanelen. Het verschil is dat dunne film zonnepanelen gevoeliger zijn voor licht en dus een hogere energie opbrengst genereren. Onze standaard panelen komen met een herverzekeringsdekking. Wij helpen u met de beslissing of u energie terug wilt leveren aan uw leverancier, of de opgewekte energie wilt gebruiken in uw eigen huishouden. Dit doen we door zorgvuldig te kijken naar uw gemiddelde kilowatt gebruik over de afgelopen jaren, de oppervlakte van uw dak, de ligging van uw huis en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Vaak leest u over terugverdientijd en prachtige cijfers als het gaat om de installatie van zonnepanelen. Ter Veld Elektrotechniek gaat u geen mooie cijfers voorschotelen, wel gaan we eerlijk met u kijken hoe u de energie die u opwekt met de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. Misschien heeft u al een elektrische auto. De door de zonnepanelen opgewekte energie kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van uw auto. Op zonnepanelen kunnen particulieren de BTW terugvorderen. Ter Veld Elektrotechniek maakt dit samen met u in orde.

 • Ekhart Neontechniek
  Ekhart Neontechniek
  Beoordeling: 5 van 55557 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Wij zijn een bedrijf van oorsprong een reclame montage bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring.Wij zijn elektrotechnisch en kunnen ook van allerhande montage werk aan. Wij hebben en doen ook veel werk voor grotere bedrijven in geheel Nederland. Beschikken over VCA en over grote montage bus geheel ingericht met materialen, klim en gereedschappen. Flexibel kwa inzet alles word gemonteerd volgens NEN 1010 Wij gebruiken uitsluitend KEMA goedgekeurde elektrotechnische materialen waarop wij gewoon garantie geven.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman die zijn vak begrijpt en netjes werkt. Snel, duidelijk, eerlijk en betrouwbaar.
 • M. Poortinga
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Alarmsysteem installateur in Een

  Gecertificeerd elektricien Werkzaam in de regio’s; Groningen, Friesland, Drenthe Ondertussen bezig m’n certificeringen voor loodgieter. Mijn doel is netjes werk afleveren

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Hij had de klus aangenomen en zou nog bellen voor overleg. Niks meer gehoord.. Morgen zou hij komen, dus vanavond maar gebeld. Hij liet weten zo terug te bellen en hangt op. Vervolgens bericht hij dat hij morgen niet kan en dat hij volgende week wel kan, het was druk.. Wij hebben de klus vandaag voorbereid en hij zegt doodleuk af. Zeer slechte service. Mijn eerste ervaring met werkspot, tot nu toe geen succes!
 • Mdw Elektroservice
  Mdw Elektroservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Erkend elektricien voor al uw elektriciteit en domotica in en om het huis, zoals verlichting buiten en binnen, groepenkasten plaatsen en uitbreiden, netwerk etcetera. Ik help u met al uw elektrische wensen en storingen en zal daarbij goed advies en/of vlotte installatie garanderen. KVK:74994751

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel en netjes uitgevoerd. Werk was uitbreiden groepenkast voor 3-fasen kookgroep en extra groepen voor quooker, oven en combimagnetron
 • Kuipers ICT
  Kuipers ICT
  Beoordeling: 4 van 5452 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Kuipers ICT is op vele vlakken actief, u kunt bij ons onder andere terecht voor: Installatie bewakingscamera's, Website ontwikkeling, Netwerk en Systeembeheer, Databekabeling en infrastructuur, Computer installatie en reparatie Dataherstel en recovery, Virusverwijdering

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Flexibel. snel en vakkundig. Utp is doorgemeten op signaalverlies en het was geen enkel probleem om snel 1 extra kabel te trekken. Alles is netjes en zorgvuldig afgemonteerd.
 • Eric Huberts, Onafhankelijk Netwerk Advies
  Eric Huberts, Onafhankelijk Netwerk Advies
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Alarmsysteem installateur in Een

  Uw partner in Wifi, VoIP, camera beveiliging, Narrowcasting en internetverbindingen. Mijn naam is Eric Huberts en volgens bekenden “prettig gestoord” In het kort: nuchter, eerlijk, humoristisch, professioneel. Zeer geïnteresseerd in social media en vernieuwingen. Altijd op zoek naar hoe het anders|beter|voordeliger|sneller kan. Ik doe wat ik zeg! Mijn motto is “Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan.”

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Direct antwoord op het verzoek en binnen een aantal dagen was de klus geklaard. Snel, duidelijk en goed werk.

3.7

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Een, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Een

Andere vakmensen in Een

Vind vakmensen bij jou in de buurt