Vind Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

Op zoek naar Zonnepanelen installateur in Dirkshorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Zonnepanelen installateur zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde zonnepanelen installateur in Dirkshorn

 • Zontinu
  Zontinu
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Een duurzame start begint bij Zontinu! Wij zijn Zontinu, een ervaren bedrijf in de installatie van zonnepanelen. Wij streven naar perfectie. Wat u van ons kunt verwachten is vakwerk tegen een scherpe prijs. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk net als gemaakte afspraken nakomen. Zo weet u maar ook wij waar we aan toe zijn. Wij installeren met alle liefde de zonnepanelen op uw dak. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zontinu heeft voor mij een nieuwe meterkast (3 fasen) en zonnepanelen geplaatst. Hij denkt met de klant mee en is duidelijk in communicatie. Alles is professioneel afgehandeld.
  Kom in contact
 • Erena Elektro
  Erena Elektro
  Beoordeling: 4.9 van 54.95135 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Bent u opzoek naar een erkende elektricien? Neem dan gerust contact op met ons. Ik ben gecertificeerd elektricien. Ik kan u van dienst zijn met allerlei soorten elektra werkzaamheden.Kortsluiting opsporen Uitbreiden en vervangen van groepenkasten Extra groep aanleggen of vervangen Lamp ophangen Tuin verlichting aanleggen Stopcontact plaatsen Elektrisch apparaat aansluiten Kabels trekken Extra groep aanleggen Perilex stekker aansluiten en zonnenpanelen platsen met baterijen en laadpaal monteren. Voorrijkosten vanaf 20 km 30 euro

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel een afspraak ingepland, binnen 2 weken. Onze opdracht bleek toch ingewikkelder dan wij vooraf hadden ingeschat en op werkspot geplaatst. We zijn erg tevreden over de wijze van afhandelen en het eindresultaat. Dankjewel!
  Kom in contact
 • K.O. is O.K.
  K.O. is O.K.
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  installateur zonnepanelen Mijn visie is: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Mijn oor is een en al gehoor naar de wensen van de klant De hoogste kwaliteit en de beste garanties daar werk ik graag mee. De reden dat ik hiervoor kies is omdat ik vind dat een investering geld moet opleveren op den duur en niet moet kosten. Schuine daken / platte daken # alle daken Spuiter/schilder Mijn visie: Kwaliteit boven kwantiteit Duur maar duurzaam Spuiten/schilderen van industriëlen goederen, Meubels, keukens, deuren, plafonds tot wanden. Poedercoaten velgen. Ophalen van spullen eventueel mogelijk.

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Top gedaan en vriendelijke mannen!
  Kom in contact
 • The Go To Guy
  The Go To Guy
  Beoordeling: 5 van 55544 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Enthousiaste en handige zzp'er; Mbo niveau 4 elektrotechnicus; Stek gecertificeerd airco monteur; Zonnepanelen installateur. Ervaring met: - Plaatsing en verkoop nieuwe zonnepanelen installaties. - Het uitbreiden en het vervangen van groepenkasten - Infrarood panelen plaatsen en aansluiten - Storingen oplossen van zonnepanelen installaties - Installeren en de-installeren van zonnepanelen installaties - Ophangen of vervangen van verlichting en aanbrengen van wandcontactdozen - Aanleggen van utp kabels - Buitenverlichting aanleggen - Plaatsing en onderhoud van airco's

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Flexibel en helder in het plannen van de afspraak en Dick heeft het werk (aansluiten zonnepanelen) kundig verricht. Een aanrader!
  Kom in contact
 • Zon-Gigant B.V.
  Zon-Gigant B.V.
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Zon-Gigant B.V. ☀️ Lokaal en betrouwbaar! Snelle en duidelijke service Wij installeren onder andere: - Zonnepanelen - Accu en opslagsystemen - Vogelwering - Meterkasten vervanging - Laadpalen - Service en Onderhoud - Airco’s Wij zijn in het bezit van de laatste certificeringen! - NEN1010 - NEN3140VP - NEN-EN-50110 - VCA VOL - Solar Technology and its use worldwide wij zijn ook gecertificeerd partner van: - Solaredge - Enphase - Wallbox - Smappee - Huawei - Tigo energy - Van der valk solar systems Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Uw interesse gewekt ? Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

  Laatste review:
  Zonnepaneel systeem installeren of onderhouden-
  Het vervangen van de omvormer voor de zonnepanelen is snel en vakkundig uitgevoerd. De monteur was keurig op tijd en heeft alles netjes achtergelaten. Betalen per pin is fijn.
  Kom in contact
 • Solaris B.V.
  Solaris B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Solaris B.V. is een vooruitstrevend installatie bedrijf. Het bedrijf legt zich toe op energiezuinige en duurzame systemen, waarmee de klant flink kan besparen op de energienota. Als vakkundig en gecertificeerd installatie bedrijf bieden wij onze diensten aan particuliere klanten, utiliteitsbouw, vve en gemeentes. Het draait bij ons om slimme oplossingen, snelle service Solaris B.V. is specialist in het aanleggen, onderhouden en repareren van : Elektrotechniek Zonnepanelen en zonneboilers Duurzame energietechniek service & onderhoud IR panelen Duurzame klimaat behandeling Infra Techniek Energie Netwerk Onze aanpak staat garant voor een doeltreffende en snelle installatie van alle mogelijk kleinere werken . Wij kunnen voor u informatie verstrekken over energiebesparende maatregelen zoals bijvoorbeeld HRE, zonnewarmte en/of zonnestroom. Met ons team enthousiaste mensen zetten wij ons in om de wensen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te realiseren met hoge kwaliteit van techniek en persoonlijke aandacht.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Zeer tevreden met de werkzaamheden van Mike. Denkt mee, komt met advies en werkt vooral heel erg netjes. Aan het einde van de klus werd alles netjes opgeruimd en voerde Mike nog een controle uit of de gelegde zonnepanelen goed waren aangesloten. Alles gaat in overleg en Mike houd zich aan zijn afspraken. Ik ben blij met het resultaat en kan hem echt aanraden wanneer je zorgeloos je zonnepanelen wilt laten installeren voor een scherpe prijs.
  Kom in contact
 • DmTalentSchool
  DmTalentSchool
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Als oprichter van Zonverstandig ben ik, Danny Muhl, trots om mijn passie voor duurzame energie te delen en hoogwaardige zonnepanelen aan te bieden aan mijn gewaardeerde klanten. Met vijf jaar ervaring als ondernemer ben ik vastberaden om topkwaliteit en uitstekende service te leveren aan iedereen die voor Zonverstandig kiest. Bij Zonverstandig draait alles om expertise en veelzijdigheid. Samen met mijn team van allrounders sta ik klaar om diverse taken aan te pakken, van het vervangen en plaatsen van zonnepanelen tot het oplossen van storingen. Maar onze veelzijdigheid houdt daar niet op. We zijn ook bedreven in het oplossen van daklekkages en bieden zelfs hulp bij verhuizingen. Met ons team van zes enthousiaste vakmensen en een vloot van drie goed uitgeruste bussen, zijn we altijd snel ter plaatse en bereid om u te helpen. Bij Zonverstandig behandelen we onze klanten niet als nummers; integendeel, we streven ernaar om een persoonlijke band op te bouwen en ervoor te zorgen dat u zich gewaardeerd voelt. Danny Muhl, en het team van Zonverstandig u kunnen helpen om uw energiedoelen te bereiken, uw huis te beschermen tegen daklekkages en zelfs ondersteuning te bieden bij uw verhuizing. Met Zonverstandig aan uw zijde kunt u met een gerust hart de toekomst tegemoet zien.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  In één woord: Uitstekend! Ik was zelf aan de klus op het dak begonnen maar kwam er al snel achter dat het te gevaarlijk was. Na een belletje kwam de baas meteen zelf zaterdag even kijken en vroeg me te stoppen. Hij heeft de dakpannen voor me terug gelegd en beloofde maandagochtend om 8 uur te komen om de zonnepanelen te installeren. Klokslag acht uur kwamen de heren en na alle beveiligingen te hebben aangebracht was de klus in een paar uur geslaagd. Kortom: zeer aan te bevelen! Keurige, vriendelijke en harde werkers. Voor wat mij betreft het maximale aantal sterren.
  Kom in contact
 • Slimelektro
  Slimelektro
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Gespecialiseerd in woning en utiliteitsbouw. Gecertificeerd InstallQ zonne-stroom installaties. Continu werkend met 230/400 Volt installaties. Waaronder veel groepenkast zaken tot geheel vernieuwde ABB groepenkasten.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel en netjes!
  Kom in contact
 • Purmer Wind

  Nog geen reviews

  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Meer dan 10 jaar een begrip als Monteur.

  Kom in contact
 • Bouw- en Installatiebedrijf van Zutphen
  Bouw- en Installatiebedrijf van Zutphen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

  Bouw- en Installatiebedrijf van Zutphen uit Warmenhuizen is ruim 20 jaar actief in de regio Noord Holland. Van fundering tot dak. Van keuken plaatsen tot nieuwbouw. Ook voor onderhoud aan uw woning. Vervangen of uitbreiden elektrische installatie. Zonnepanelen. Erkend elektrotechnisch installateur. Gediplomeerd aannemer. Van ontwerp tot oplevering. Flexibel en meedenkend. Ontzorgend op alle gebieden. Groot netwerk van specialisten.

  Laatste review:
  Top vakman, Hij levert kwaliteit voor een wat hogere prijs, maar daar betaal ik graag voor!
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Zonnepanelen installateur

Onze Zonnepanelen installateur in Dirkshorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 39 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Zonnepanelen installateur in Dirkshorn

Andere vakmensen in Dirkshorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt