Vind Dakkapel specialisten in Ransdaal

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Ransdaal? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Ransdaal

 • Kurekonderhoudsbedrijf
  Kurekonderhoudsbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Kurekonderhoudsbedrijf is your ideal partner if you need a roofer in Wijlre and the surrounding area. We specialize in roof renovation or replacement, building a roof terrace, cleaning roofs or gutters, installing or replacing skylights or skylights... and many other services that we, as a roofer, can perform for you. Contact us so we can help you and prepare a quote. I speak English

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus snel en vakkundig uitgevoerd,we zijn zeer tevreden. Komt afspraak na. Vakman.
 • Timmerbedrijf Moonen
  Timmerbedrijf Moonen
  Beoordeling: 3 van 5353 reviews
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Specialist in het produceren en leveren van houten kozijnen, deuren, en trappen. We zijn gevestigd in Zuid-Limburg. Het bedrijf is een familiebedrijf dat al 4 generaties word voortgezet, kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij adviseren u graag, en helpen u met een totaaloplossing voor u klus of probleem.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Sinds januari 2020 hebben wij contact met Tim Moonen en er volgde een offerte, welke wij middels gunfactor aan dit bedrijf wilden geven. Er volgden enkele afspraken en er kwam een mail met de planning van de productie. Tot op heden (september 2020) is nog steeds niets verders gebeurd. De gunfactor is door ons omgeslagen naar een wantrouwen in dit bedrijf, gezien wij niets meer van Tim mochten vernemen en Ivo Moonen, waarmee wij verdere contacten hadden vernemen wij ook niets meer, ondanks door hem gemaakte afspraken.
 • Peters Bouwadvies
  Peters Bouwadvies
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Peters Bouw & Advies is een aannemersbedrijf uit Colmont (gemeente Voerendaal) en heeft ruime ervaring in nieuwbouw en renovatie projecten. Wij voeren alle renovaties uit van badkamers, toiletten tot totaalrenovaties van gehele woningen. Alles gebeurd met goede kwaliteit en oog voor de juiste details. Zie voor projecten: Www.petersbouwenadvies.nl Www.facebook.com/petersverhuur Kijk er naar uit om bij u thuis aan de slag te gaan! Met vriendelijke groet, Peters Bouwadvies Tom Peters

  Laatste review:
  Renovatie huis-
  Wij zijn erg tevreden over Tom en zijn team. Tijdens de bouw zijn er voor ons nog al wat problemen opgedoken. Gelukkig hadden we Tom en zijn team die met ons mee dachten over oplossingen.ze hebben hun werk goed en nauwkeurig uitgevoerd met een extra oog voor detail.
 • Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf
  Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Ben je op zoek naar een Stukadoor, Aannemer, Tegelzetter? Dan kun je in Voerendaal bij Mets Bouw & Stucadoorsbedrijf terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Stucwerk binnen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Natterman AllRound
  Natterman AllRound
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Natterman allround De naam zegt het al AllRound Voor al je klussen ( stucadoor betegelen badkamers verfen dakdekker gevels reinigen dakreinging ) Dat is alvast een kleine greep van wat wij doen wij kunnen u helpen bij 99% wat er moet gebeuren het is ons zo gek nog niet wij maken alles mogenlijk en Klant is Koning we zijn ingeschreven in de Kvk en je krijgt met ervaren mensen te maken altijd gratis offerte op maat en we zijn erg flexible en kunnen meestal altijd snel aan u klus beginnen check de website voor meer info nattermanallround .nl Groetjes Natterman Allround

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Hij komt niet zijn afspraken na. Hij was een no-show voor onze afspraak en dan belt hij niet meer terug.
 • Devereno
  Devereno
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Van ontwerp tot realisatie, alles voor uw renovatie! Devereno ontwerpt en realiseert renovatieprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Van eerste contact, visualisatie tot en met de correcte oplevering conform ontwerp en offerte. Alles in één hand, vakkundig, eerlijk en open, voorzien van een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en zonder verrassingen achteraf. Twijfelt u over de kleurkeuze van uw wand, vloer of trap? De ervaring van Devereno helpt u bij het maken van keuzes en het volgen van de juiste stappen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer tevreden met de snelle reactie, prijs en komt zijn afspraken na. Levert net werk af. Ontzettend handig als je snel een klus geklaard wilt hebben.
 • RR Kuypers
  RR Kuypers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Bouwservice RRKuypers is een bedrijf dat zich in de loop der jaren, heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde en een vakkundige onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in: renovatie, verbouw, zowel interieur- als exterieurbouw, advies en ontwerp van woningen en bedrijfspanden. Kwaliteit en een eerlijke prijs staan bij ons hoog in het vaandel. Een eigen timmerwerkplaats, bouwservicedienst en onderhoudsdienst behoren tot de disciplines waardoor we uw project flexibel, tijdig en voorzien van de benodigde nazorg kunnen realiseren.

  Laatste review:
  Super gewerkt, top eindresultaat, zeker aan te bevelen!
 • Ceres-Online

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Schöneberg, opgericht in 2023, is een toonaangevend aannemers- en dakdekkersbedrijf. Met focus op dakdekken, variërend van schuine pannendaken tot platte daken en zink- en loodwerk, hebben we trots indrukwekkende mijlpalen bereikt. Onze expertise strekt zich uit naar alle aspecten van de bouw, inclusief schilderwerk, stucwerk, elektrische huisinstallaties en timmerwerk. Bij Schöneberg staat klanttevredenheid centraal. Met een ervaren team streven we naar hoogwaardige dienstverlening die voldoet aan de behoeften van diverse klanten. Onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit maakt ons een betrouwbare partner in de bouw- en renovatiesector. Ontdek de veelzijdigheid van Schöneberg, waar we niet alleen daken over uw hoofd creëren, maar ook een breed scala aan bouw- en renovatie werkzaamheden verzorgen om uw woon- en werkruimte te transformeren.

 • Build Solution
  Build Solution

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Een jong, maar snel verbeterd en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van bouw- en afbouwwerkzaamheden, alsmede productie, levering en plaatsing van kozijnen voor uw woning, winkel of bedrijfspand. Bent u op zoek naar klusbedrijf of kozijnen voor de renovatie of nieuwbouw, neem dan contact met ons en wij maken een vrijblijvende offerte.

 • Bouwservice Lameriks
  Bouwservice Lameriks
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakkapel specialist in Ransdaal

  Bouwservice Lameriks kan je helpen met je Aannemer klus in Hoensbroek en omgeving. Voor sloop werken !

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Marco heeft een goede kijk op sloopwerk. Hij komt zijn afspraken goed na. Samen met zijn collega's hebben ze het sloopwerk netjes uitgevoerd.

5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Ransdaal, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Ransdaal

Andere vakmensen in Ransdaal

Vind vakmensen bij jou in de buurt