Vind domotica specialisten in Vorstenbosch

Op zoek naar domotica specialisten in Vorstenbosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Vorstenbosch

 • Cors Automation
  Cors Automation
  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Cors Automation is hier voor uw camerasysteem, domotica en IT. Het bedrijf heeft als motto er is altijd een oplossing. Hiervoor geld dat de oplossing altijd afgestemd is op uw wensen, omgeving en prijskaartje.Vraag naar meer informatie en laat uw vraag oplossen!

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Reageert heel snel en een korte wachttijd. Heel vriendelijk en kundig
 • Zigcom
  Zigcom
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Hallo, mijn naam is Richard Pot van Zigcom. Wij zijn al 24 jaar werkzaam in de cai (Coax) en data telecom sector. Ook werkzaam voor ZIggo en KPN. Daarnaast ook een Telecom bedrijf voor de aanleg van Data kabels en Camera beveiliging, Met alles op het gebied van data en telecommunicatie kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben standaard op de auto: Utp Cat6, Cat5E en Coax C9 UTP kabel aanleggen Coax kabel aanleggen. Coax kabel verlengen Coax kabel oplassen en opnieuw de woning inbrengen Ziggo signaal meting Ziggo Storing oplossen. Ip camera beveiliging aanleggen en leveren. Wifi problemen oplossen. Zigcom helpt u graag!

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Een uitstekende ervaring met een vakbekwame professioneel. Ik zou deze service zeker aanraden aan anderen!
 • Inal Solutions
  Inal Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9548 reviews
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Goedendag, even voorstellen. Ik ben Caner van Inal Solutions in Dongen met ruim 15 jaar ervaring. Voor o.a. computer gerelateerde zaken, kabels trekken, Smart-Home en Wifi bereik in huis bent u bij mij aan het juiste adres. Uw vraag naar wens te kunnen uitvoeren is mijn werkwijze. Mijn motto is '' De klant is de koning''. Ik zal mijn uiterst best doen om u probleem zo goed mogelijk op te lossen. Discretie, netjes werken/opruimen, sociaal, afspraken nakomen zijn mijn pilaren tijdens mijn werkzaamheden Samengevat, als U voor een nette prijs Uw klus geklaard wilt hebben op korte termijn met service zoals het hoort, dan kom ik graag met U in contact om dit verder persoonlijk te bespreken. Met vriendelijke groet, Caner Inal

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Snelle reactie, vriendelijke man, denkt mee, op tijd, transparante prijzen. Dankjewel!
 • Stokbroeks Solutions
  Stokbroeks Solutions
  Beoordeling: 4.9 van 54.9541 reviews
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Stokbroeks Solutions "Your Guide to Automated Solutions" Is ontstaan in België (2010), daar waren mijn werkzaamheden voor gericht op olie tanks voor niveau metingen en gasfles schakelingen. Inmiddels weer terug in Nederland en het bedrijf daar verder voortgezet (sinds 2015). Ook al veel ervaring opgedaan en goede beoordelingen mogen ontvangen. De specialiteiten zijn erg breed en vindt voor iedere elektrische vraag wel een oplossing. Verder bied ik o.a. Video intercoms, Thermostaten (waaronder ook Tado), alarm-, camera-, toegangscontrole-, WiFi systemen als ook Airco Installaties, Reparaties en Onderhoud. Zie ook kluswebsite(.)nl/profiel/stokbroeks-solutions/ Voor het plaatsen van een Thermostaat, Video Intercom, staat normaal gesproken 1 uur gepland. De kosten hiervoor, wanneer alle producten aanwezig zijn, zijn € 75,- excl. BTW. Dus wanneer hiervoor interesse is, hoor ik het graag van u. Dus verlichting schakelen via smart home, te bedienen via o.a. Google assistant. Hé Google, lampen aan, of gewoon helemaal geautomatiseerd. Van verlichting (ook LED strips) tot het schakelen van bijna alles. Verder alles op basis van 4G, zoals Video Intercoms en ook 4G routers met verschillende mogelijkheden. Ervaringen zitten vooral in de werkzaamheden die ik allemaal heb gedaan op het gebied zoals hierboven weergegeven. Ook parkeerinstallaties was hier een onderdeel van. Aarzel niet en neem gerust contact op wanneer u een uitdaging heeft, waar u een vakman voor nodig heeft. Met vriendelijke groet, Antoine Stokbroeks Stokbroeks Solutions

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Prima en netjes uitgevoerd!
 • Van Zutphen Soundservice

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Specialist op het gebied van licht, geluid en elektro werkzaamheden. Ook inzetbaar voor montage werkzaamheden.

 • Forsten Klusbedrijf
  Forsten Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Forsten Klusbedrijf focust zich op alle werkzaamheden in en rondom uw huis. Neem contact op en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn! Denk hierbij aan Installaties, Timmerwerk, Elektra, Sloopwerk en Onderhoud.

  Laatste review:
  Rookkanaal installeren of vervangen-
  Fijn meegedacht en goed werk verricht.
 • RuB Security
  RuB Security

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Bent u op zoek naar een Beveiliging installateur? Dan kunt u in Uden bij RuB Security terecht. Als betrouwbare partner voor onder andere: alarmsystemen camerasystemen , netwerk installaties intercom installaties en poort automatiseringen. Ook voor storingen en/of service werkzaamheden staan wij graag voor u klaar. Wij zijn een gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Indien u interesse heeft in een van onze diensten, of als u gebruik wilt maken van onze service is dit uiteraard mogelijk.

 • M.A.G. Connections
  M.A.G. Connections
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  MAG Connections is een jong en ervaren bedrijf die gespecialiseerd is in alles wat met netwerk te maken heeft, denk hierbij aan installatie van apparaturen, leggen van data kabels en afmonteren, beveiliginscameras enz. Enz.. Daarnaast voeren wij ook reparaties en onderhoud uit aan alle randapparaturen.

  Laatste review:
  Oplossingsgericht gewerkt. Netjes gewerkt. Goed overleg over wensen en mogelijkheden.
 • Evers Klussen
  Evers Klussen

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Evers klussen Staat voor goed werk en goede resultaten

 • Vomaled
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Domotica specialist in Vorstenbosch

  Werkspot is oplichting

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Vorstenbosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 92 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Vorstenbosch

Andere vakmensen in Vorstenbosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt