Vind domotica specialisten in Oud-Vossemeer

Op zoek naar domotica specialisten in Oud-Vossemeer? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Oud-Vossemeer

 • G.R. ter Steeg
  G.R. ter Steeg
  Beoordeling: 4.8 van 54.85119 reviews
  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Setel-Security Wij zijn installateur van alarm, camera en intercom systemen zowel voor de particulier als zakelijke gebruiker. Samenwerkingspartner van Securitas, Beveiligd Nederland waar we ook werkzaamheden voor uitvoeren. Vestigingen in Krimpen aan den IJssel, Den haag en Heerlen, maar andere plaatsen zijn natuurlijk ook van toepassing. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00/17.30. U kunt ook een berichtje sturen via de website.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Erg goed geholpen!
 • Markus ICT & Dienstverlening
  Markus ICT & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Markus ICT heeft 25 jaar ervaring opgebouwd in de ICT en Is KPN gecertificeerd, tevens VCA gecertificeerd (veilig werken) en NEN3140 (aanleg stopcontacten in meterkasten). U kunt bij ons terecht voor netwerkbeheer, systeembeheer, werkplekbeheer, aanleg en onderhoud domotica, installatie en configuratie van computers (Windows/Mac/Linux) en aanleggen van cameras en alarmen voor de beveiliging van uw huis of de aanleg en onderhoud van stopcontacten en verlichtingspunten.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Weet waar hij mee bezig is ! Kennis van zaken ,vakmanschap.Vriendelijk en hulpvaardig De klus is prima geklaard Fam willemen
 • CPX INSTALLATIE TECHNIEK
  CPX INSTALLATIE TECHNIEK
  Beoordeling: 1 van 5151 review
  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Charles, ruime ervaring in installatie techniek

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Belooft te komen, komt zonder bericht niet opdagen. Pas laat op de dag meldt hij een andere dag te komen. Weer een hele dag gewacht en weer niemand op komen dagen. Op werkspot een bericht later op de dag dat er iets tussen is gekomen en hij niet meer komt.
 • Galien Techniek
  Galien Techniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  - Data (UTP) netwerk aanleggen, onderhouden en/of uitbreiden. - Het aanleggen van elektra en demontage van elektra woningen en bedrijfspanden. - Lampen ophangen en aansluiten. Noodverlichting, buitenverlichting, bedrijfs en huisverlichting. - Krachtstroom installaties aanleggen, wijzigen en/of uitbreiden. - Reparaties mobiele telefoons, laptops, tablets en meer. - Zonnepanelen inspectie. - Zonnepanelen installatie.

 • Sebastianus I. E. B.V.

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  S.i.e-bv

 • Elektraas

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Elektraas is je ideale partner als je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig hebt in Halsteren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Installatiebedrijf, Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Erbeco

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden.

 • Boyana15
  Boyana15

  Nieuw op Werkspot

  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  hallo, ik ben de beheerder ik doe de volgende werkzaamheden elektriciteit regengoten plat dak donker dak alles wat mogelijk is te doen

 • Alarmco Security
  Alarmco Security
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Alarmco Security is één van de eerste beveiligingsbedrijven in Nederland, opgericht in januari 1972. Onze deskundigheid en kennis is zeer groot, zowel van de oude techniek uit de jaren 70 als de moderne technologie van vandaag. Wij leveren en plaatsen alarmsystemen en camerasystemen voor de particuliere markt en het MKB. Voor u leveren en plaatsen wij het beste draadloze beveiligingssysteem wat op de Wereld te koop is, AJAX Systems. Op verzoek met een meldkameraansluiting en het systeem is ook te certificeren tot klasse (Grade) 2. Voor de professionele markt leveren wij installaties tot de hoogste klasse (Grade 4) maatwerk, met de benodigde certificatie. U heeft beveiliging nodig? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze offerte. Alarmco Security, voor hoogwaardige beveiliging.

  Laatste review:
  Top Bedrijf
 • NIKL Connected
  NIKL Connected
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Oud-Vossemeer

  Mijn kennis ligt vrij ruim binnen de IT. Te denken aan het inrichten van een thuisnetwerk tot aansluiten van patchkasten. Hardware configureren en installeren. Meest werkende met Unifi producten! U kunt mij ook altijd direct benaderen. Vele wegen die naar Rome leiden.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Oud-Vossemeer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 37 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Oud-Vossemeer

Andere vakmensen in Oud-Vossemeer

Vind vakmensen bij jou in de buurt