Vind domotica specialisten in Meliskerke

Op zoek naar domotica specialisten in Meliskerke? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Meliskerke

 • Swircom
  Swircom
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Meliskerke

  Swircom kan je helpen met je Domotica specialist klus in Middelburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Swircom om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Ruime ervaring bij het aansluiten van Google Nest + Heatlink. Ook advies op het gebied van netwerken, ict vraagstukken en camerabewaking behoren tot de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Top, duidelijk en snel.
 • Nikos Elektrotechniek
  Nikos Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Meliskerke

  Nikos Elektrotechniek kan je helpen met je Elektricien klus in Koudekerke en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Nikos Elektrotechniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Heel aardige rustige man. Voert de klus zorgvuldig uit. Wij vinden hem niet duur. Heeft bij ons de buitenverlichting gemaakt en de verlichting in de garage. Ons stroomprobleem opgelost en lampen met dimmers geplaatst.
 • bfix
  bfix
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Domotica specialist in Meliskerke

  Wij hebben ruime ervaring met verschillende werkzaamheden in en om het huis en ruim 20 jaar ervaring met verschillende soorten stucwerk. Kwaliteit is bij ons belangrijker dan kwantiteit en wij staan garant voor het werk dat we bij u afleveren. Geen dure extra kosten of onverwachte kosten achteraf. Gewoon goed werk voor een eerlijke (en vooraf afgesproken) prijs. Wat wij onder andere voor u kunnen betekenen: - Stucwerk - Plafonds vervangen - Elektra - Installatie / leidingwerk - Badkamers / toiletten - Tegelwerk Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Erg tevreden over Besar en zijn collega's. Ze komen hun afspraken na en werken erg hard. Het resultaat mag er wezen, en zijn er erg blij mee!
 • X6 Solutions

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Meliskerke

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien? Dan kun je in Middelburg bij X6 Solutions terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Elektra aanleggen of repareren, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • De Werckgroep
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Domotica specialist in Meliskerke

  Wij helpen u graag verder met al uw klussen, groot en klein. Voor elke uitdaging is een oplossing. Onze specialiteit is installatiewerk. Met name het werk aan elektrische installaties zoals het uitbreiden van het aantal stopcontacten, vervangen van groepenkasten en het oplossen van storingen in uw elektrische installatie. Ook het compleet vernieuwen van uw elektrische installatie is mogelijk. Daarvoor werken wij niet alleen overdag maar in de avonden en het weekend! Dit is ook mogelijk voor lekkages door bijvoorbeeld beschadigen water toevoer of afvoerleidingen. Ook veel voorkomend is het voorbereiden van installatie werk voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Denk hierbij aan waterleidingen verplaatsen, afvoeren verplaatsen, en het aanleggen van een kookgroep voor het overstappen naar elektrisch koken. Met partnerbedrijven bieden wij daarnaast ook het installeren van airconditioning systemen aan en het plaatsen van zonnepanelen. Ook herstelwerkzaamheden aan muren en plafonds kunnen wij via onze vaste partners aanbieden. Dit alles gaat in goed overleg waarbij klanttevredenheid het grote doel is. Wij stoppen niet voordat alles naar wens is geïnstalleerd. Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend uw opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Prettig contact en klus snel en goed uitgevoerd
 • Elektroklus Walcheren

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Meliskerke

  Ik verzorg (kleine) aanpassingen aan elektrische installaties en verhelp storingen. Met name werk aan groepenkasten, bijplaatsen stopcontacten, verlichting monteren en tuinaansluitingen. Daarnaast gespecialiseerd in draadloos comfort en domotica.

 • Carlo Smits Service

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Meliskerke

  Klus/service Recent gestart Uit Middelburg

 • MG Technics
  MG Technics
  Beoordeling: 3.9 van 53.9511 reviews
  Domotica specialist in Meliskerke

  Hallo. Ik ben Mike van de Graaf en mijn bedrijf heet MG Technics. Ik ben een hardwerkende en eerlijke, jonge ondernemer. Met de mentaliteit van de oude stempel. Al 18 jaar werk ik als elektricien en heb vele mooie projecten mogen maken. In de huizenbouw/nieuwbouw/renovatie en als installatie monteur voor onderhoud en service diensten. Mijn specialiteiten zijn; -Frezen -Boren -Pijp/goot/leiding installatie -Renovatie woonhuis Elektrisch. -Kabeltrekken en installatie werkzaamheden. -Scheepstechniek elektro (machinekamers etc) -Toeganscontrole ( Data/Intercom/Video) -Hekwerken, poorten en automatiseren ervan. -Security systems CCTV ( Beveiliging camera's en toebehoren) Waar de meeste bedrijven stoppen of opgeven, vind ik een oplossing en een goed eindresultaat. Kan niet, bestaat niet! Ik doe alleen dingen die ik aan kan en met mijn grote gereedschap voorraad en goede kennis van materiaal, ga ik altijd voor het beste resultaat. Voor een goede samenwerking bent u bij mij aan het goede adres. Samen maken we alles mogelijk. Voor een scherpe prijs! Mvg Mike

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  Ten zeerste af te raden! Offerte vol spelfouten en afspraken worden op het laatste moment verzet. "Amateur klusser" geen professioneel bedrijf.
 • InsirahElektro
  InsirahElektro

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Meliskerke

  InsirahElektro kan je helpen met je Elektricien klus in Middelburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met InsirahElektro om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Klussenbedrijf Jaffna
  Klussenbedrijf Jaffna
  Beoordeling: 4.4 van 54.4523 reviews
  Domotica specialist in Meliskerke

  We hebben ruim ervaring in installataleren en onderhouden van cv ketel , renovatie in en om het huis ( badkamer ,wc en sanitair) en we werken in regio zeeland,zuidholland, Noord-Brabant,en Limburg

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Waar het vorige onderhoudsbedrijf het probleem niet heeft kunnen ontdekken, heeft Jaffna het probleem snel kunnen ontdekken en ook verholpen. Erg technisch kundig en super vriendelijk.

5

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Meliskerke, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Meliskerke

Andere vakmensen in Meliskerke

Vind vakmensen bij jou in de buurt