Vind domotica specialisten in Jabeek

Op zoek naar domotica specialisten in Jabeek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Jabeek

 • RP IT & Security
  RP IT & Security
  Beoordeling: 4.5 van 54.5521 reviews
  Domotica specialist in Jabeek

  RP IT & Security kan je helpen met alle klussen die te maken hebben met elektra, beveiliging en IT. Van stopcontacten en perilex aansluitingen tot camera- en inbraaksystemen. Ook bouwen wij computers op aanvraag en kunnen we zorgen voor snelle WiFi door het hele pand. Particulier of zakelijk is geen enkel probleem. Uurtarief is €55,- Voorrijkosten afhankelijk van afstand. 25 euro tot <20km van Kerkrade 40 euro vanaf >20 km van Kerkrade

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Top uitgevoerd, helemaal tevreden. Snel gereageerd; goede, heldere communicatie. Fijn meegedacht, geen verrassingen, uitstekend vakwerk geleverd.
 • D.B. Electrotechniek
  D.B. Electrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55546 reviews
  Domotica specialist in Jabeek

  Mijn naam is Dylan, 31 jaar en woonachtig in Landgraaf. Wat heb ik gedaan na het behalen van mijn vakdiploma als 1e monteur elektrotechnische installaties? Een hoop ervaring opgedaan en geleerd bij verschillende bedrijven. D. Breuer Electrotechniek bestaat sinds november 2022, ik ben begonnen als parttime ondernemer, vanaf november 2023 als volledig zelfstandig. Je kunt mij vragen voor alle elektrotechnische klussen van klein tot groot. Zoals een lamp ophangen tot aan het vervangen /aanpassen van groepenkasten maar ook het plaatsen van bewakingscamera's en complete renovaties. Neem vrijblijvend contact met mij op. Missie en visie: Kwaliteit - klanttevredenheid - afspraak = afspraak - volgens NEN normeringen - betrouwbaar - eerlijk. www. db-electrotechniek . nl

  Laatste review:
  Tuin- of buitenverlichting installeren-
  De klus en alles eromheen verlief prima , duidelijke communicatie en een duidelijke offerte alle afspraken werden prima nagekomen , het werk is goed uitgevoerd kortom , D.B. Electrotechniek kan ik van harte aanbevelen
 • MDB
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Domotica specialist in Jabeek

  MDB is de afkorting van Marcel Dohmen Bedrijven. Ik heb al jaren 2 bedrijfjes naast mijn vaste baan. Deze zijn kerstbomen verkopen en verhuren van carnavalswagens. Doordat deze 2 bedrijfjes steeds beter beginnen te lopen en de werkzaamheden bij Heijmans Utaliteit hiermee in gedrang kwamen, om voor mijzelf te beginnen. Hiermee kan ik de planning aanpassen zoals ik dat wil en niet wat mij door een derde persoon wordt voorgeschreven Ik ben op 18 jarige leeftijd begonnen als electrieciën en heb de diploma,s tot Technicus Sterkstroominstallaties. Op 32 jarige leeftijd heb ik de overstap gemaakt naar de werktuigbouwkundige installaties. Hier heb ik de diploma,s van tot en met Servicetechnicus W-installaties. Dus waterleiding, verwarming, airco,s en cv-ketels zijn mij niet vreemd met bijbehorende randapperatuur. Vanuit Heijmans Utaliteit heb ik de laatste 16 jaar dus regelmatig aan grote en middelmatige installaties W en E zijdig gesleuteld. Alle opleidingen die vereist zijn kwa veiligheid en relevante werkdiscipline zijn in mijn bezit. Denk hierbij aan VCA-vol, NEN1010, NEN3140. Ik heb mij nu ingeschreven bij ROI voor de curses F-Gassen. Verder ben ik verzekerd voor rechtsbijstand-, aanspraakelijkheid- ,inboedelbedrijfs- en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Gewerkt word met professioneel gereedschap en materiaal. Heb mij reeds bij diverse groothandels ingeschreven. Mijn bedrijfsmotto is, of je doet het goed of je doet het niet. Vanuit die overtuiging weet ik dat ik dadelijk mij kan onderscheiden als vakman.

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Werk zeer netjes uitgevoerd, daarnaast ook meerwerk in goed overleg perfect uitgevoerd.
 • We-Music

  Nieuw op Werkspot

  Domotica specialist in Jabeek

  Regio Limburg

 • Goebel Elektro

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Jabeek

  Voor al uw Huisinstallaties en verlichting.

 • RS instaklus
  RS instaklus
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Jabeek

  Ik ben René Sturmans en heb al meer als 25 jaar ervaring als elektromonteur ,voor al U elektrowerkzaamheden in en rondom U huis . Bijvoorbeeld voor als U een nieuwe keuken of gaat renoveren of een verbouwing gaat doen, bent U voor de elektrotechnische installaties bij mij aan het juiste adres .

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Naar behoren uitgevoerd.
 • Frigus Techniek
  Frigus Techniek
  Beoordeling: 3.9 van 53.9510 reviews
  Domotica specialist in Jabeek

  -Elektrotechnisch werkzaamheden -Zonnepanelen op platte en schuine daken -Airco

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Kundige jongeman onderzocht het probleem van een niet werkende ventilatie. Hij controleerde de bedrading in en rondom de badkamer en ging het dak op om daar de ventilatie te inspecteren. Conclusie: oorzaak van niet werkende ventilatie is een los geraakte draad in de toiletverlichting. Vastmaken van die draad duurde vervolgens 1 minuut. Naast 65 euro afgesproken onderzoekskosten bleek die ene minuut extra werk 175 euro exclusief btw te kosten. Mijns inziens exorbitant, toch? Maar ook na een telefoontje over de factuur bleef die onveranderd. Kortom, mijn ervaring; kundige hulp maar onredelijk in factuur afwikkeling.
 • Klusbedrijf van Os
  Klusbedrijf van Os

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Jabeek

  Zzp bouwvakker met ervaring in verschillen bouwtechnieken. dakdekking, timmerwerk, raamwerk e.d. Momenteel bezig in gehele renovaties voor een vaste aannemer door het hele land.

 • Kelleners Elektro Service
  Kelleners Elektro Service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Domotica specialist in Jabeek

  Kelleners Elektro Service is een elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring. Wij adviseren u graag wat de mogelijkheden zijn bij nieuwbouw en renovatie van uw woning, maar ook voor bedrijven. Bij Kelleners Elektro Service kunt u onder andere terecht voor al uw: Elektrotechnische installaties nieuwbouw, aanbouw, renovatie van uw woning, bedrijf. Huisautomatisering (domotica). Vervangen/uitbreiden groepenkast. Slaan aardelektrode. Keuken installatie. Tuinverlichting. Camerabeveiliging. Cai installaties. Netwerk installaties. (pc, Internet) Led verlichting. Verhelpen van storingen. Zonnepanelen. Installatie laadpalen. Airco installatie. enz. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor aanleggen van water, afvoer en cv installatie. Maken van plafonds en wanden. Tegelwerk. Met vriendelijke groet, John Kelleners. Kelleners Elektro Service.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Perfecte & snelle service. Zeer tevreden.
 • Kikis allround service
  Kikis allround service

  Nieuw op Werkspot

  Domotica specialist in Jabeek

  Kwaliteit en betrouwbaarheid is ten eerste. Met meer dan 5 jaar ervaring. Bij Kikis allround service kunt u terecht voor alle onderhoud, bouw en renovatie werkzaamheden.

4.4

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Jabeek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Jabeek

Andere vakmensen in Jabeek

Vind vakmensen bij jou in de buurt