Vind domotica specialisten in Froombosch

Op zoek naar domotica specialisten in Froombosch? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Froombosch

 • Scholte Realisatie
  Scholte Realisatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  Een jong bedrijf met een frisse kijk op uw maatwerk wensen voor zowel interieur als exterieur-bouw werkzaamheden, zoals Electra en (kleine) renovatie klussen. Een oog voor detail en korte lijnen, heldere communicatie daar houdt ik simpelweg zelf ook van!

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Zeer kundige mannen. Alles is mooi en goed aangesloten. Daarbij ziet het er ook erg mooi uit. Leuke, gezellige maar vooral productieve dag gehad met deze mannen (Kevin en Henk). Dankjewel. Erg blij mee.
 • ConX Networks
  ConX Networks
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  ConX Networks is ontstaan uit jarenlange ervaring met Linux, wireless netwerken, netwerk- en serverbeheer en online/offline ICT helpdesk. Deze ervaring zetten we nu in bij het ontwerpen en samenstellen van netwerkoplossingen op maat. Zowel voor kleine (thuis)netwerken als netwerken voor MKB, scholen en andere organisaties heeft ConX een mooi pakket aan oplossingen klaar liggen. Zie ook https://www.conx.link Netwerkontwerp en -beheer

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Fijne communicatie en Jelle heeft de klus snel en vakkundig geklaard.
 • Muyata Services
  Muyata Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Froombosch

  Heb je een Installatiebedrijf, Elektricien nodig in Groningen of omgeving? Muyata Services kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Elektricien voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Vriendelijk,luistert en komt afspraken na.
 • www.elektrospullen.nl
  www.elektrospullen.nl
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  Ben je op zoek naar een Elektricien? Dan kun je in Groningen bij elektrospullen. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  Ringvideobell geplaatst prima gedaan en goede service
 • Tomasito
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  Tomasito kan je helpen met je Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Tomasito om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Vlot contact gelegd met Dimitra! Hij kon ook snel komen en wel op de zondag. Hij had vlot de meterkast vernieuwd en een periplex gemonteerd voor onze inductie kookplaat. De volgende dag maandag kwam hij na zijn werk nog terug om de laatste dingen te doen samen met zijn ontzettende lieve leuke vrouw! Communicatie ging echt goed. Engels spreekt hij perfect. Ook belangrijk, hij komt zijn afspraken na. Hij was super op tijd bij ons en de volgende netjes zijn afspraak nagekomen. Hij is een harde werker en ook een aardige man. Dank je wel en wij zullen jou zeker weer bellen als wij jou nodig zijn en wij zullen jou ook aanraden bij familie en kennissen 🙏
 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Komt op tijd, werkt netjes en is op tijd klaar. Prima !
 • Dammer Elektro

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Froombosch

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Sappemeer, dan kan Dammer Elektro je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • zzp installatie bedrijf smeins

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Froombosch

  gert-jan smeins zzper in installatie techniek 5 jaar ervaring werkgebied groningen

 • JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  JobSpor-Noord ZZP Bouw en installatietechniek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1527 reviews
  Domotica specialist in Froombosch

  Werkgebied 0-100 km. Garantie en service. Relevante ervering in aanleg en onderhoud. Lts elektra ,Mts installatie, VCA vol.cv certificaten. Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Vloeren, wanden ,tegelen ,loodgieter ,elektra ,lekkage ,ruwbouw ,afbouw

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Allereerst erg tevreden over de communicatie, leek heel kundig. Zoon (installateur) zou de klus doen en was binnen een paar dagen mogelijk. Installateur kwam eerst de meterkast bekijken en nog diezelfde week kon de meterkast worden uitgebreid en de inductiekookplaat worden geïnstalleerd. Tijdens de klus bleek er toch geen 3 fase in huis te zijn. Geen probleem zeiden wij, sluit alles eerst maar aan op 1 fase en zodra Enexis is geweest nemen we contact op. De installateur zou vervolgens alles in orde maken zodat de kookplaat op 3 fase kon worden aangesloten. Nota geheel betaald. In januari was Enexis geweest en hebben we contact opnemen. Hij gaf aan dat het lang zou duren omdat ze het druk hadden. Nog een keer geappt, nog weer 2 maanden gewacht, div. keren gebeld maar neemt telefoon niet op. Andere installateur laten komen: installatie klopte niets van, heeft alles keurig in orde gemaakt. Uiteindelijk maar goed dat eerste installateur niet kwam. Ga niet met dit bedrijf in zee!!!
 • ElecInspec

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Froombosch

  ElecInspec kan je helpen met je Installatiebedrijf, Elektricien klus in Hoogezand en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Onderhoud en reparatie zonnepanelen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met ElecInspec om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Froombosch, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Froombosch

Andere vakmensen in Froombosch

Vind vakmensen bij jou in de buurt