Vind domotica specialisten in Bergentheim

Op zoek naar domotica specialisten in Bergentheim? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Bergentheim

 • Rasmijn Elektrotechniek
  Rasmijn Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Domotica specialist in Bergentheim

  🔌 Rasmijn Elektrotechniek: Uw Elektro & Data-specialist in Overijssel! Op zoek naar experts voor elektro- en datanetwerkinstallaties? Ontdek Rasmijn Elektrotechniek! Wij bieden: 🔧 Elektro-installaties: Installatie, reparatie en onderhoud. 🌐 Data-installaties: Efficiënte datanetwerken. 💼 Betrouwbaar team, op maat gemaakt advies en kwaliteit gegarandeerd.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Keurig werk Prettige man Zeer aanbevolen
 • Gerr-IT
  Gerr-IT
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Bergentheim

  Gerr-IT is begonnen in oktober 2021. Gerr-IT levert producten en diensten aan particulieren en bedrijven op het gebied van ICT hardware, beveiligingscamera's en netwerken. Werkzaamheden zoals het aanleggen van thuisnetwerken, systeem/computerbeheer, camera beveiliging zijn dan ook typische voorbeelden die regelmatig uitgevoerd worden. Werkregio's zijn voornamelijk Drenthe en Overijssel.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Aardige man , oprecht en eerlijk en doet wat hij zegt . Een top kerel die ik iedereen aanraad 👍
 • LEV!
  LEV!
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Domotica specialist in Bergentheim

  Algemeen klusbedrijf voor kleine en grote werkzaamheden in en om het huis.

 • Odding Techniek
  Odding Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.859 reviews
  Domotica specialist in Bergentheim

  Odding Techniek is een jong bedrijf met ervaren personeel in de installatietechniek/koeltechniek Ook zij wij een F- gassen gecertificeerd bedrijf! Zo is er volop ervaring in woningrenovatie, cv en vloerverwarming plaatsen tot geheel nieuwe water, cv en gasleidingen. Badkamer renovatie behoort tot een specialiteit. AIRCO'S plaatsen en leveren! Ik als medewerker van Odding Techniek heb een opleiding tot 1e monteur in de installatietechniek en ook papieren voor elektrische schakelen en elektrisch veilig werken. En f gassen 2 Brl 200 gecertificeerd. Al 11 jaar werkzaam in de techniek en genoeg kennis en ervaring om een klus met succes af te ronden. Veilig werken staat hierbij voorop. Onze bedrijfswaarden zijn: betrouwbaarheid, oprechtheid, integriteit en kwaliteit. Door een goede communicatie en het handhaven van onze kernwaarde zal onze service u goed bevallen.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Heel prettige ervaring! Snelle levering en fijne communicatie. Vakman
 • a28 Services
  a28 Services
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Bergentheim

  Ben je op zoek naar een Domotica specialist? Dan kun je in Hoogeveen bij a28 Services terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Jeffrey heeft ons vriendelijk geholpen. Hij heeft de oorzaak van het probleem snel kunnen vinden. Helaas is het oplossen van het oorspronkelijke probleem voor nu teveel gedoe. Jeffrey heeft goede tips gegeven hoe wij het probleem toch kunnen oplossen.
 • Zomer Techniek
  Zomer Techniek

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Bergentheim

  Eenmanszaak, doe veel kleine Electra klussen, veel ervaring met meterkasten.

 • MvM klus- & montagebedrijf
  MvM klus- & montagebedrijf

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Bergentheim

  MvM klus- & montagebedrijf

 • Faijer Techniek
  Faijer Techniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Bergentheim

  Faijer techniek is een klein bedrijf die bijverdiensten creëert buiten vaste inkomsten hierdoor kunnen wij scherpe prijzen neerleggen voor particulieren en bieden wij service die een andere niet kan bieden. Is er iets niet goed aan de geleverde installatie? dan komen wij in de meeste gevallen kosteloos langs om het probleem te verhelpen. onze specialiteiten: renovatie - storingen - besturingstechniek - camera systemen tevens zijn wij geautoriseerde installateur van Hikvision.

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Super
 • Maathuis Verbouw
  Maathuis Verbouw

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Bergentheim

  Met meer als 10 jaar ervaring op het gebied van Stucadoors-, elektra-, installatiewerk en verschillende projecten in de verbouw van woningen, kan Maathuis Verbouw u een totaal verbouw pakket aanbieden waarin kwaliteit voor op staat.

 • Wladic Installaties

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Bergentheim

  Installatiemonteur zonnepanelen, elektromonteur, Groepenkast vervangen / uitbreiden.

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Bergentheim, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 15 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Bergentheim

Andere vakmensen in Bergentheim

Vind vakmensen bij jou in de buurt