Vind domotica specialisten in Belt-Schutsloot

Op zoek naar domotica specialisten in Belt-Schutsloot? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Belt-Schutsloot

 • Castris Beveiliging
  Castris Beveiliging
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Als je op zoek bent naar een Beveiligingsbedrijf, Domotica specialist, Data Specialist of Elektricien in Kampen, dan kan Castris Beveiliging je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Alarmsysteem installeren of vervangen, Deurbel of intercom installeren of repareren, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Thermostaat plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Prima verlopen. Contact was goed, Jelle is een kundige expert, nette prijs.
 • Rasmijn Elektrotechniek
  Rasmijn Elektrotechniek
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  🔌 Rasmijn Elektrotechniek: Uw Elektro & Data-specialist in Overijssel! Op zoek naar experts voor elektro- en datanetwerkinstallaties? Ontdek Rasmijn Elektrotechniek! Wij bieden: 🔧 Elektro-installaties: Installatie, reparatie en onderhoud. 🌐 Data-installaties: Efficiënte datanetwerken. 💼 Betrouwbaar team, op maat gemaakt advies en kwaliteit gegarandeerd.

  Laatste review:
  Lamp ophangen-
  Keurig werk Prettige man Zeer aanbevolen
 • IT Optimizer
  IT Optimizer
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Hey, ik ben Koene Kisjes, de man achter IT Optimizer. Ik regel complete IT-oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van netwerkbeheer, werkplekbeheer en wifi-optimalisatie tot camerabeveiliging, ik zorg dat alles soepel draait. Met mijn Odoo-integraties maak ik het leven van ondernemingen een stuk makkelijker. Ook realiseer ik hoogwaardige UTP bekabeling voor een betrouwbare en snelle verbinding. Altijd met een persoonlijke touch, want ik geloof in oplossingen op maat die de boel echt verbeteren.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Erg prettige samenwerking. Hij denkt goed mee in oplossingen en gaat door tot dat het goed werkt. Communicatie verloopt erg netjes. Blij met de samenwerking
 • Preconnect
  Preconnect
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Preconnect is voornamelijk gericht op het gebied van Telecommunicatie, ICT, Elektro en Camerabeveiliging. Op elk specifiek werkgebied hebben wij 25 jaar ervaring die we voor elk project optimaal benutten om zo goed mogelijk werk af te leveren. Preconnect levert diensten aan particulieren en bedrijven. De organisatie van Preconnect is opgezet met korte communicatielijnen. Zowel intern als extern betekent dit dat er snel en adequaat gereageerd kan worden op de wensen van de klant. Wij hebben als doelstelling een uitstekend eindprodukt af te leveren, die in zijn geheel zal voldoen aan de wensen van de klant.

  Laatste review:
  Deurbel of intercom installeren of repareren-
  De klus is snel gedaan en zoals afgesproken. Goede communicatie. Heel blij mee!
 • Leef AV
  Leef AV
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Leef AV is uw vertrouwde installateur voor de professionele installatie van Hifi en Homecinema. Vanuit deze specialisatie kan Leef AV ook fundamentele klussen aanpakken, zoals elektra en het netwerk in uw huis. Dus of u nu een stopcontact, een lamp, speakers of zelfs een complete thuisbioscoop wilt laten installeren; dan bent u bij Leef AV aan het goede adres!

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Levi denkt met je mee, werkt super netjes en is enorm enthousiast. Zoek je een leuke partij voor je licht- of audioplan, kies dan zeker voor Leef AV!
 • D. de Vries Techniek

  Nieuw op Werkspot

  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Gedreven elektromonteur. Meer dan 25 jaar ervaring in laag- en hoogspanning. Ik ben van alle markten thuis, zowel op het land als op het water.

 • Gerr-IT
  Gerr-IT
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Gerr-IT is begonnen in oktober 2021. Gerr-IT levert producten en diensten aan particulieren en bedrijven op het gebied van ICT hardware, beveiligingscamera's en netwerken. Werkzaamheden zoals het aanleggen van thuisnetwerken, systeem/computerbeheer, camera beveiliging zijn dan ook typische voorbeelden die regelmatig uitgevoerd worden. Werkregio's zijn voornamelijk Drenthe en Overijssel.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Aardige man , oprecht en eerlijk en doet wat hij zegt . Een top kerel die ik iedereen aanraad 👍
 • TakeOnce
  TakeOnce
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  TakeOnce Installatie

  Laatste review:
  Verlichting installeren of verplaatsen-
  Goede en vriendelijke vakman!
 • MMEtech
  MMEtech
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Ik ben maaik mellee en ben werkzaam in de industrie als mechanisch en elektrisch monteur. Het plaatsen van elektrische schakelkasten en het reviseren van diverse machines maar ook huis installaties.

  Laatste review:
  Zeer ervaren en spontane vent. Komt zijn afspraken netjes na.
 • Recontech
  Recontech

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Belt-Schutsloot

  Recontech is een fris, sociaal en transparante onderneming. Specialiteiten zijn elektrotechniek en elektrotechnische inspecties.

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Belt-Schutsloot, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Belt-Schutsloot

Andere vakmensen in Belt-Schutsloot

Vind vakmensen bij jou in de buurt