Vind Alarmsysteem installateurs in Wehl

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Wehl? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Wehl

 • Caminada Techniek
  Caminada Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Caminada Techniek heeft bij ons een camerasysteem geïnstalleerd. Mike is een vriendelijke en kundige man. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd over verschillende mogelijkheden, nette offertes gemaakt en is ook nog langsgekomen om het allemaal door te nemen. De installatie verliep goed en volgens afspraak en vervolgens werd er ruim de tijd genomen om alles toe te lichten en in te stellen. Ook was de prijsstelling concurrerend. Ik kan Caminada Techniek van harte aanbevelen.
 • Kippersluis Montage
  Kippersluis Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Kippersluis Montage is een bedrijf voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Mijn naam is Michael, ik ben in 1984 geboren en woon in Wijchen. Ik ben nu 16 jaar werkzaam in de elektro techniek Naast mijn werk als zzper ben ik werkzaam in loondienst als beveiligingsmonteur Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in en om het huis. Waaronder: - Aanleggen elektrische leidingen en aansluitpunten voor een keuken - Aanleggen wandcontactdozen en verlichting - Aanleg krachtgroepen - Vervangen en uitbreiden van de groepenkast - Leidingen in de muur frezen - Vervangen verlichting - Aanleggen netwerkbekabeling

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakman 1ste klas! Werkt netjes en secuur, komt afspraken na, prijs/kwaliteit is prima en indien er naderhand dingen zijn, helpt hij je. Echte aanrader!
 • Schaap-Tech
  Schaap-Tech
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Schaap-Tech is een jong bedrijf welke werkzaam is in de automatisering voor de industrie en voor gebouwen. Dit omvat diverse disciplines, Schaap-Tech neemt hierin de elektrische en softwarematige werkzaamheden op zich om zo de besturing te bouwen. Deze werkzaamheden variëren in grote en détail dus het kan ook zo zijn dat Schaap-Tech slechts een deel van het project uitvoert of onderdeel is van een groter team en gezamenlijk een groot project bewerkstelligt. Schaap-Tech is bekend met PLC en microcontroller besturingen, domotica, elektrische werkzaamheden aan installaties, IP-camera systemen, toegangs controle en beheersing en keuringen van elektronische arbeidsmiddelen volgens de NEN3140.

  Laatste review:
  Alle werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Helemaal tevreden over! Voor mijn gevoel had het werk wellicht iets sneller gekund maar uiteindelijk blij met het resultaat. Alle afspraken zijn ook nagekomen en alles netjes in overleg.
 • E-Care Professional Services B.V.

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Als professioneel bedrijf installeren en onderhouden wij elektrische installaties, waaronder PV (solar), EV (laadpalen), warmtepompen en airconditioners. Handelend onder de naam Stroomveilig. U kunt onze website bezoeken voor extra (bedrijfs)informatie en een klantenportfolio.

 • Weijers Installatie & Service
  Weijers Installatie & Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Aangenaam: Roy Weijers Ik ben sinds mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming. Mijn passie voor techniek heeft mij doen besluiten hier graag wat in te willen betekenen. Dit voor zowel particulieren als kleine ondernemers. De techniek staat niet stil, en ik wil er voor zorgen dat de nieuwste technieken voor iedereen haalbaar zijn. Uw Specialist in zonnepanelen, laadpalen, Domotica ( Loxone ) CCTV, Netwerken en overige complexe elektrotechnische diensten. Heeft U een storing? Meld deze aan ons, en wij gaan zorgen dat dit probleem voor u word opgelost. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Wij komen onze afspraken na. We hopen u als klant te mogen verwelkomen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima geholpen door Roy Weijers. Het contact verliep vlot. Roy dacht goed mee en hij heeft de klus (uitbreiden stoppenkast) naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Kock Dienstverlening
  Kock Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Kock Dienstverlening staat voor maatwerk aan huis. Wij zijn een jong bedrijf en werken graag lokaal. Wij werken uitsluitend met laagspanning. Wij monteren en verkopen zonnepanelen installaties en elektra werkzaamheden. Wij geven 18 maanden installatie garantie af op zonnestroom installaties. Wij werken uitsluitend met het beste materiaal wat gekeurd is. Wij komen graag eerst kijken en bespreken wat de mogelijkheden zijn, aansluitend hierop een offerte. Met ruime ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot. Mvg Peter Kock Kock Dienstverlening www. kockdienstverlening .nl

 • Technische Dienstverlening Jesse Hendriksen

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Geen klus is te gek

 • de Jong electra
  de Jong electra
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Als je op zoek bent naar een Elektricien in Doetinchem, dan kan de Jong electra je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. Voor meer info 15543420

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Snel contact, snel een afspraak gemaakt en ook snel uitgevoerd. Kortom 100% tevreden. Alles conform afspraak. Top! 🎉👍🥳✅
 • Zidi elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Wehl

  Zidi elektrotechniek Met ruim 12 jaar ervaring in de elektrotechniek

 • TB Beveiliging
  TB Beveiliging

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Wehl

  TB Beveiliging levert en installeert de onderstaande installaties voor zowel de particulier en bedrijven. Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en service. -Alarmsystemen -Camerasysteem -Intercom en video deurbel installaties -Leveren en plaatsen van kluizen -Aanleggen van netwerken en Wifi met service op afstand Door jaren lange ervaring in het aanleggen en onderhouden van alle voorkomende beveiligingssystemen zijn wij een professionele en betrouwbare partner. TB Beveiliging is een certificeert beveiligingsbedrijf en kan dus ook de installatie certificeren wanneer er een verzekeringseis is.

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Wehl, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Wehl

Andere vakmensen in Wehl

Vind vakmensen bij jou in de buurt