Vind Alarmsysteem installateurs in Peize

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Peize? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Peize

 • Dudlik
  Dudlik
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Peize

  Dûdlik staat voor persoonlijk contact, gebruiksvriendelijke ICT-systemen en een betrouwbare service. Om onze aanpak af te stemmen op uw wensen komen wij altijd eerst bij u langs. Dûdlik is gericht op oplossingen en levert kwalitatieve producten voor elke unieke situatie. Veiligheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn sterk in: - Camerabewaking - Alarmsytemen - WiFi - ICT Vraagstukken Bent u benieuwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn? Neem contact op!

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Goed geholpen bij het installeren van een camera systeem!
  Kom in contact
 • Koetje Company
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  Elektra, Brand-, Inbraak-, Camerabeveiliging & Toegangscontrole

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Prima contact, snel gepland en verwerkt.
  Kom in contact
 • Eric Huberts, Onafhankelijk Netwerk Advies
  Eric Huberts, Onafhankelijk Netwerk Advies
  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  Uw partner in Wifi, VoIP, camera beveiliging, Narrowcasting en internetverbindingen. Mijn naam is Eric Huberts en volgens bekenden “prettig gestoord” In het kort: nuchter, eerlijk, humoristisch, professioneel. Zeer geïnteresseerd in social media en vernieuwingen. Altijd op zoek naar hoe het anders|beter|voordeliger|sneller kan. Ik doe wat ik zeg! Mijn motto is “Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan.”

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Direct antwoord op het verzoek en binnen een aantal dagen was de klus geklaard. Snel, duidelijk en goed werk.
  Kom in contact
 • K.L.Y.N. Klussenbedrijf
  K.L.Y.N. Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  K.L.Y.N. Klussenbedrijf kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Paterswolde en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden voor plaatsen carports,overkappingen Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Tuinonderhoud, Keuken (de)monteren en plaatsen, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen, Binnenwanden plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Lekkage verhelpen, badkamers renoveren,verbouwen,dakbedekking alle kleine verbouwingen in en rondom het huis.grasmaaien,bomen zagen,en voor allerlei andere klussen.Neem direct contact op met K.L.Y.N. Klussenbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Komt afspraken na
  Kom in contact
 • Ter Veld Elektrotechniek
  Ter Veld Elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Peize

  Ter Veld Elektrotechniek is een modern Elektrotechnisch bedrijf, gevestigd in Roden, Drenthe. Eigenaar, Roelof ter Veld, reist het land door voor traditionele installatie werkzaamheden en voor het installeren van de nieuwste technologieën op het gebied van beveiliging, huisautomatisering en energiebesparing. Vanaf het begin van een project tot aan de oplevering is Roelof persoonlijk beschikbaar, om de geleverde kwaliteitsgarantie te waarborgen. Daarnaast is Ter Veld Elektrotechniek gecertificeerd keurmeester van de NEN 3140 keuringen van elektrische machines. Elektrotechniek is bijna overal aanwezig in ons leven. Een woning of bedrijf kan zonder elektriciteit niet functioneren. Wij zorgen er voor dat uw netwerk veilig wordt aangelegd en richten uw meterkast in. Ook denken wij mee met de keuzes die u wilt maken met betrekking tot de verschillende energievormen. Ter Veld Elektrotechniek werkt volgens de NEN1010 richtlijnen. Leveren en monteren van zonnepanelen Ter Veld Elektrotechniek denkt met u mee over hoe u in uw woning of in uw bedrijf energie kunt besparen. Wij werken met verschillende leveranciers van zonnepanelen zodat wij samen met u het beste product voor uw woning kunnen selecteren. Wij installeren zowel zonnepanelen als dunne film zonnepanelen. Het verschil is dat dunne film zonnepanelen gevoeliger zijn voor licht en dus een hogere energie opbrengst genereren. Onze standaard panelen komen met een herverzekeringsdekking. Wij helpen u met de beslissing of u energie terug wilt leveren aan uw leverancier, of de opgewekte energie wilt gebruiken in uw eigen huishouden. Dit doen we door zorgvuldig te kijken naar uw gemiddelde kilowatt gebruik over de afgelopen jaren, de oppervlakte van uw dak, de ligging van uw huis en hoeveel panelen er geplaatst kunnen worden. Vaak leest u over terugverdientijd en prachtige cijfers als het gaat om de installatie van zonnepanelen. Ter Veld Elektrotechniek gaat u geen mooie cijfers voorschotelen, wel gaan we eerlijk met u kijken hoe u de energie die u opwekt met de zonnepanelen zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. Misschien heeft u al een elektrische auto. De door de zonnepanelen opgewekte energie kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het opladen van uw auto. Op zonnepanelen kunnen particulieren de BTW terugvorderen. Ter Veld Elektrotechniek maakt dit samen met u in orde.

  Kom in contact
 • Installatie Service Roden
  Installatie Service Roden

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Peize

  Installatie bedrijf, van alle markten thuis. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is.

  Kom in contact
 • metFrits
  metFrits
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  metFrits kan je helpen met je elektricien en IT klussen in Leeuwarden en omgeving. Benieuwd naar ons werk, check onze portfolio en reviews op werkspot. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden over: - Groepenkast installeren of uitbreiden; - Zonnepanelen installeren of vervangen; - Laadpaal plaatsen of vervangen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Alarmsysteem installeren of vervangen; - Deurbel of intercom installeren of repareren; - Tuin- of buitenverlichting installeren; - Stopcontacten en schakelaars installeren; - Verlichting installeren of verplaatsen; - Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren; - Lamp ophangen. Neem direct contact op met metFrits om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Kleine elektrische werkzaamheden-
  Voor hun eerste keer, alles vooraf ingelezen en installatie netjes uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Allround Welling
  Allround Welling
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  Een jong Allround Klussenbedrijf met veel ervaring in: Electra Badkamer / Toilet renovatie Keukenplaatsen Klus & Onderhoud in en rond het huis Installatiewerk VCA-Vol NEN-3140 gecertificeerd

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Ruud heeft bij ons diverse werkzaamheden uitgevoerd, namelijk: CV-leidingen omgelegd onder de vloer door, 3-fase kookgroep aangelegd, 12V inbouwspots vervangen voor 230V inbouwspots t.b.v. LED-verlichting en het vervangen van een gipsplaat met vochtschade. Tijdens het vervangen van de gipsplaat heeft hij ook gelijk de lekkage kunnen vinden en opgelost. Dit alles is naar meer dan volle tevredenheid gedaan. Hij heeft voor het starten aan de klus een goede inventarisatie gedaan, waarbij zijn offerte uiteindelijk niet veel afweek van de daadwerkelijke kosten (ondanks een uitloop van een dag, door onvoorziene omstandigheden). Zijn positieve instelling en grote kennis zorgen ervoor dat wij hem zeker opnieuw in de arm zullen nemen wanneer we verder gaan met onze verbouwingen!
  Kom in contact
 • Wit & De Groot B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Peize

  Beste Klant, Leuk dat u bij ons bent uitgekomen. Ik ben Raoul en ik heb een goedlopend bedrijf die zich voornamelijk richt op: Installatietechniek, Stuken, Tegelzetten, Schilderwerk. Het grote voordeel bij mij is de snelle service. Ik kan over het algemeen binnen een week de mensen klaarzetten om uw klus / opdracht uit te voeren. Op die manier hoeft u geen maanden te wachten op uw verbouwingsopdracht of reparatieopdracht. U bent van harte welkom bij ons om een vrijblijvend offerte te laten opmaken. Ook is het mogelijk om samen met u uw wensen door te nemen en een passend plan te maken. Hiervoor is het handig als wij kunnen langskomen zodat we een goede objectieve inschatting kunnen maken van het project en u ook een op maat gemaakte offerte kunnen aanbieden. Nu ben ik er wel achter gekomen dat deze site elke keer als u ook alleen maar uw gegevens zou delen met mij ik verplicht ben om een fee te betalen terwijl ik nog niet zeker weet of wij daadwerkelijk uw klus mogen doen. Dus vergeeft u mij dat ik soms niet op uw vraag klik. U kunt me ook altijd vinden via andere kanalen. Wit & de Groot Wij zien graag uit naar uw reactie. Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Raoul Wit & de Groot BV

  Kom in contact
 • Reno-tech restauratie
  Reno-tech restauratie
  Beoordeling: 4.2 van 54.2531 reviews
  Alarmsysteem installateur in Peize

  Hallo! Welkom bij Renotech restauratie, uw partner voor professionele en hoogwaardige renovatiewerkzaamheden voor uw huis. Wij staan klaar om uw huis om te toveren tot uw droomwoning met onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Onze Diensten:** 1. **Keuken- en Badkamerrenovatie:** Of u nu een nieuwe keuken of badkamer wilt of uw huidige ruimte wilt vernieuwen, wij bieden uitgebreide renovatiediensten om aan uw behoeften te voldoen. Ons team zorgt voor nauwkeurig ontwerp en vakmanschap voor een prachtig resultaat. 2. **Interieurverbetering:** Van vloer tot plafond en alles daartussenin, wij helpen u bij het transformeren van uw interieur. Of het nu gaat om schilderwerk, vloerbedekking, of het installeren van nieuwe armaturen, wij zorgen voor een stijlvolle en functionele ruimte. 3. **Ruimteoptimalisatie:** Wij helpen u bij het benutten van de beschikbare ruimte in uw huis op de meest efficiënte manier. Of het nu gaat om het creëren van extra opbergruimte, het verwijderen van muren voor een open indeling, of het toevoegen van een uitbouw, wij zijn er om u te helpen. **Onze Visie:** Bij Renotech Restauratie streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met elk project dat we uitvoeren. We geloven in transparante communicatie, vakmanschap en klanttevredenheid als de kern van ons bedrijf. Als u uw huis wilt renoveren en op zoek bent naar een betrouwbare partner, neem dan gerust contact met ons op. Renotech restauratie staat voor u klaar!

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Kwaliteit van het werk was goed, maar bijna €250 rekenen voor een uur en een kwartier werk is wel een beetje overdreven.
  Kom in contact

3.7

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Peize, hebben een gemiddelde reviewscore van 3.7 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Peize

Andere vakmensen in Peize

Vind vakmensen bij jou in de buurt