Vind Metaal bewerkers in Peize

Op zoek naar Metaal bewerkers in Peize? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Peize

 • R. Mulder Lastechniek
  R. Mulder Lastechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Wij zijn een Lasbedrijf en klussenbedrijf We zijn gecertificeerd Lasbedrijf En we werken door heel Nederland We werken met alle staal soorten Wat we doen is boten bouw,constructie, gasleidingen, Ketels .we doen gecertificeerd laswerk Ook doen we laminaat leggen en andere klussen zoals loodgieters werk

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Afspraak was snel gemaakt. Makkelijk in communicatie en resultaat is top!!
  Kom in contact
 • Metselbedrijf S. Wekema B.V.
  Metselbedrijf S. Wekema B.V.

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Peize

  Sinds 1990 zijn wij actief in de bouwwereld en hebben daarin onze sporen inmiddels ruimschoots verdiend. Wij zijn o.a. werkzaam in de Burgerlijke- en Utiliteitsbouw. Wij werken voor zowel bedrijven, (hoofd-) aannemers en particulieren. Onze werkgebieden zijn (voornamelijk) de provincies Drenthe, Groningen en Friesland.

  Kom in contact
 • Spandauw MTS B.V.
  Spandauw MTS B.V.
  Beoordeling: 4.5 van 54.553 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Spandauw M.T.S. staat voor milieu-technisch-slopen (m-t-s). Dus niet 'zomaar' de beuk d'r in. We beschikken over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van slopen en saneren: ontmantelen van fabrieken en andere industriële complexen renovatie van woningen, kantoren en monumentale panden saneren van bedrijfsterreinen diamant boren en zagen werken met de thermische lans maar ook het 'kleinere' werk voor particulieren (asbestsanering, sloop en opruimingswerkzaamheden)

  Laatste review:
  Asbest verwijderen-
  Prima werk uitgevoerd!
  Kom in contact
 • JV Solutions
  JV Solutions
  Beoordeling: 4.7 van 54.7533 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Elke klus is bespreekbaar! Van het compleet casco maken van een sloep en weer opbouwen! zo is een lampje ophangen in de keuken ook een prima klusje. Ik kan mij vinden in vele klussen, huis, tuin en keuken. Ik denk graag mee met de klant en doe suggesties waar nodig. Mijn doel daarin is goede service verlenen, een dankbare en tevreden klant en uiteraard een goed afgeronde klus! Ik ben een harde werker maar kan ook prima even een kopje koffie doen voor de gezelligheid. Ik ben Jos en kom graag in gesprek met u over de klus en kijk graag met u mee wat een eerlijke prijs is voor het geheel Tot snel! .

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Fijne vent, klus goed uitgevoerd volgens offerte
  Kom in contact
 • Vorenholt las en constructiewerk
  Vorenholt las en constructiewerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Metaalbewerker in Peize

  Allround metaalbewerker en lasser staal rvs aluminium tig mig mag eigen werkplaats en klussen op locatie laswerk aan auto's fietsen boten motoren leidingwerk maken en reparen van brandstoftanks inmeten van projecten Ook voor het maken van industriële tafelpoten Mvg

  Laatste review:
  Goede ervaring. Leuke, vriendelijke jongeman met kennis van zaken. Keurig werk verleend voor een prima prijs. Zou hem zeker inhuren voor een volgende klus!
  Kom in contact
 • D-aan dienstverlening
  D-aan dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Peize

  Klusbedrijf D-aan dienstverlening. Voor alle klussen in en rondom uw huis of bedrijf. Eerlijk, snel, vraaggerichte oplossingen en vooral passie voor het maken van mooie dingen. Ik ben Daan Haverkamp, voor ik een Klusbedrijf begon heb ik relevante ervaring opgedaan als: - Electricien - Interieur bouwer - Reparateur Witgoed en consumentenelektronica - Monteur hardhouten kozijnen - Werkzaamheden op de familieboerderij Daarnaast heb ik HBO Culturele en Maatschappelijk Vorming gestudeerd. Ik ben werkzaam geweest als teamleider bij het distributiecentrum van de Kruidvat, Afdelingshoofd bij een reisorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking (Flow Reizen) Project Coördinator bij Plattelands Jongeren Gelderland en Adviseur bij de Veiligheidsregio Groningen. Altijd graag een klusbedrijf willen beginnen. Gedaan! en geniet er elke dag van.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Korte lijntjes en snel ter plaatse. Daan heeft ons goed geholpen met een lastige klus. Flexibel en meedenkend. Goede communicatie en een prima uurtarief. Dikke aanrader!
  Kom in contact
 • Franke Installatie & Klussenbedrijf
  Franke Installatie & Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55515 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Franke Installatie & Klussenbedrijf heeft ruime ervaring in het uitvoeren van vele denkbare kleine en grotere klussen. Wij zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom uw huis of pand. Denk hierbij aan werkzaamheden in de badkamer, keuken, woonkamer, verlichting of bestratingswerkzaamheden. Er wordt gewerkt met enkel professioneel gereedschap en de juiste materialen welke nodig zijn voor uw klus. Wij zijn u graag van dienst en maken graag een vrijblijvende afspraak met u.

  Laatste review:
  Kitten-
  Goeie ervaring , prettig in omgang en erg netjes werk!
  Kom in contact
 • JTK Klus en Onderhoud
  JTK Klus en Onderhoud
  Beoordeling: 4 van 54521 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Een jong en innoverend bedrijf met een blik op de toekomst. Ik ben iemand die in oplossingen denkt. Daarom neem ik liever 5 minuten extra de tijd om het in 1 keer goed te doen dan dat er later nog meer werk aan zit om het op te lossen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Jarno is een kundige, vriendelijke vent! Ik zou hem zo weer bellen voor een andere klus rond het huis!
  Kom in contact
 • Allround klussers Kloosterman
  Allround klussers Kloosterman
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Wij zijn een jong en gezond allround klussers bedrijf. Inmiddels ben ik nu 5 jaar voor mijzelf begonnen en samen met mijn collega stellen wij de wensen van onze klanten hoog voorop. Wij realiseren graag u dromen van zowel de ruimtes buiten huis als de ruimtes binnen huis. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen die kan zowel via de email of via telefonisch contact.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Perfect gedaan!
  Kom in contact
 • KlusService F. de Jong
  KlusService F. de Jong
  Beoordeling: 4.3 van 54.3543 reviews
  Metaalbewerker in Peize

  Hallo, KlusService F. de Jong doet allerhande klussen in en om het huis. U kunt mijn site googelen en ook graag daarvia contact opnemen. Mijn volledige naam is Fedde de Jong. Ik ben zzp-er. Ik kan dingen maken en vormgeven zoals de klant wil. Ben opgeleid als beeldhouwer maar vind het leuk om vormgeving praktisch toe te passen. Zo heb ik laatst voor iemand een kledingkast gemaakt. Mijn bedrijf heeft ook een verfspuitmachine, dit is vooral interessant als een kamer helemaal dezelfde kleur moet krijgen. Verder doe ik ook laminaat leggen, electra, water, schilderwerk, timmerwerk enz

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem reparatie of onderhoud-
  Prima, netjes en in goed overleg. Ventilatierooster plus trapkast voorzien van planken.
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Peize, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Peize

Andere vakmensen in Peize

Vind vakmensen bij jou in de buurt