Vind Alarmsysteem installateurs in Callantsoog

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Callantsoog? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Callantsoog

 • Martijn de Graaff

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Martijn de Graaff kan je helpen met je Elektricien klus in Julianadorp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Martijn de Graaff om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Electricz

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  U bent vast op zoek naar een vakman die u verder kan helpen met al uw vragen omtrent Elektrotechnische werkzaamheden. Zoek niet verder, u bent op het juiste adres! Of het nu het aanleggen van stopcontacten, het vernieuwen van een groepenkast of de aansluiting van een wasmachine/droger, betreft.... geen probleem, ik help u graag. Ik kan uiteraard ook met u meedenken als het gaat om duurzaam wonen en werken, wellicht heb ik bespaartips voor u. Denk bijvoorbeeld aan een slimme thermostaat of LED verlichting... Ook voor al uw vragen omtrent beveiligingstechniek, denk aan camera's, brandmelders, of inbraak installaties, aarzel niet en neem contact op met mij. Hopelijk zitten wij samen straks rond de tafel om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Tot snel! Rick.

  Kom in contact
 • Duurzaam Elektra B.V.

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Duurzaam Elektra B.V. is je ideale partner als je een Elektricien nodig hebt in Julianadorp en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... en nog veel meer diensten die wij als Elektricien voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Jordy van Heesch Multiservice
  Jordy van Heesch Multiservice
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Jordy van Heesch Multiservice, het bedrijf voor uw grote of kleine klus! We zijn gespecialiseerd in: -Las&constructiewerk -Elektrotechniek -Montage werkzaamheden -Timmerwerkzaamheden En daarnaast al het vastgoedonderhoud! Multiservice...Beter dan goed!

  Laatste review:
  Elektrisch hek of poort repareren-
  Jordy is een vakman. Hij heeft een mankement waar ik al twee jaar mee zat binnen een uur opgelost. Grote klasse👍👍
  Kom in contact
 • Jong Lichttechniek
  Jong Lichttechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Afgestudeerd in Mechatronica N4

  Kom in contact
 • Klasens elektrotechniek
  Klasens elektrotechniek

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  KVK Nummer: 84684356 Over mij Mijn naam is Roel Klasens. Mijn bedrijf: Klasens Elektrotechniek bestaat sinds december 2021. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam in de elektrotechniek. Inmiddels ben ik meerdere opleidingen en enorm veel werkervaring verder, en trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. Sinds december 2021 ben ik actief op werkspot. Ik beschik over de nodige vakdiploma’s en het VCA Vol certificaat. Particulieren Ik kom graag met u in contact om uw elektrotechnisch vraagstuk op te lossen. U ontvangt vooraf een duidelijke prijsopgave. Zo zijn er achteraf geen onaangename verrassingen. Werkzaamheden Het installeren, aanpassen en ontwerpen van groepenkasten Het aanleggen van nieuw leidingwerk, stopcontacten en schakelaars. Inclusief hak en freeswerk Het vervaardigen van een elektrotechnische installatie in uw tuin of schuur Het opsporen en verhelpen van elektrotechnische storingen Het installeren van PV Systemen (Zonnepanelen) Beschikbaarheid Maandag tot en met vrijdag tussen 16:30 en 20:30 Zaterdag en zondag tussen 08:00 en 20:00 Tarieven Voorrijkosten: € 15 (tot 35 Kilometer). Binnen Julianadorp of Den Helder is dit niet van toepassing. Uurtarief: € 39,- per uur exclusief BTW. Op zondag geldt een uurtarief van € 57,- Garantie 12 maanden op geïnstalleerd materiaal 24 maanden garantie op werking van de installatie. Dit is exclusief de materiaalkosten van onderdelen van de installatie die aan slijtage onderhevig zijn

  Kom in contact
 • NaQuBo Comfort en Veiligheid B.V.
  NaQuBo Comfort en Veiligheid B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Rookmelders zijn vanaf 1 juli 2022 verplicht in elke woning in Nederland. Wij leveren, installeren en vervangen rookmelders, hittemelders, koolmonoxidemelders en verwantenartikelen. Ook monteren wij vrijloopdrangers en koppelen wij deze aan rookmelders. Wij werken voor bedrijven en particulieren en komen aan huis. Ook wooncorporaties en Vve's behoren tot onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in oude rookmelders vervangen voor nieuwe modellen, ook op netstroom. Tevens kunnen wij rookmelders draadloos koppelen zodat deze allemaal afgaan in geval van een beginnende brand. Ook is het mogelijk om koolmonoxidemelders aan rookmelders te koppelen. Rookmelders gaan gemiddeld 10 jaar mee, bij veel mensen is dat niet bekend. Na 10 jaar zijn rookmelders niet meer betrouwbaar en moeten deze vervangen worden. Dit is ook wettelijk verplicht vanaf 1 juli 2022. Wij hebben ook oplossingen voor doven en slechthorenden. Tevens zijn onze producten ook aan het internet te koppelen, zodat op afstand ook meldingen van rook, hitte en koolmonoxide gemeld kan worden. Voor nieuwe rook- en koolmonoxide melders, brandblussers, vluchtladders en EHBO koffers kunt u ook bij ons terecht. Wij gaan voor een lange relatie met onze klanten en streven ernaar u elke 10 jaar weer te helpen met het vervangen van uw producten.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Goed contact, goede communicatie, realistische prijsopgave en vakkundig werk. Denkt mee. Maakt betrouwbare indruk. Aan te raden.
  Kom in contact
 • Montage & Project Service
  Montage & Project Service

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Installatie techniek W Ventilatie techniek

  Kom in contact
 • ATA elektro
  ATA elektro
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare elektricien voor klussen binnen en/of buiten? ik hou van open lijnen en goede communicatie. 45 euro per uur

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  1ste gedeelte van de klus naar volle tevredenheid uitgevoerd. Alberto is een open eerlijk communicator die graag tevreden klanten heeft. Staat altijd klaar met tips en goede voorstellen. Nauwkeurige manier van werken. Iemand waar je van op aan kan.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf RDV
  Klusbedrijf RDV

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Callantsoog

  Bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren, flexibele en vooral een kwalitatieve electricien/klusjesman? Dan heeft u in Klusbedrijf RDV het juiste bedrijf gevonden. Ik heb mijn diploma elektronica/mechatronica mbo4 en heb in de jaren mijn vaardigheden uitgebreid door veel te klussen en te assisteren bij ervaren ambachtslieden. Ik heb met verscheidene werkzaamheden meer dan 10 jaar ervaring en maak gebruik van professioneel gereedschap. De werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren zijn oa. - PV installaties (zonnepanelen plaatsen en aansluiten) (zie laatste foto's) - Schuur/Schilder/Spuitwerkzaamheden. - Vloeren leggen/laminaat, PVC - Kasten in elkaar zetten - Radiatoren aansluiten/ verleggen of verhangen - Witgoed aansluiten of afvoeren verleggen - Elektra werkzaamheden, aanleggen/verleggen/vernieuwen of storingen verhelpen. (Conform NEN 1010) - Groepenkasten/ installatieautomaten en groepen trekken (Conform NEN 1010) - Fornuisgroepen trekken en aansluiten (Perilex) - Elektra in de tuin aanleggen - Tuin opknappen/schuttingen plaatsen. - Tussenwanden plaatsen/isolatiewerkzaamheden en afwerken met gips. - Koven bouwen en voorzetwanden plaatsen. - Veranda's of terrassen bouwen. Er zijn vast nog werkzaamheden die niet genoemd zijn maar wel uit te uit te voeren of te bespreken, de meeste uitgevoerde werkzaamheden zijn te bezichtigen op de foto's!! Werk wordt netjes voorbereid en de ruimte wordt weer netjes opgeleverd, hierbij staat veiligheid altijd voorop! VCA VOL certificaat aanwezig. Als u vragen heeft kom ik graag vrijblijvend kijken om voor u een prijs op maat te maken!! Referenties met betrekking tot mijn werkzaamheden zijn indien gewild aanwezig, eveneens via g.o.o.g.le te vinden. Met vriendelijke groet, Richard Klusbedrijf RDV

  Kom in contact

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Callantsoog

Andere vakmensen in Callantsoog

Vind vakmensen bij jou in de buurt