Badkamerspecialisten in Lent

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Lent. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Lent

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Lent

 • H.J. Beets
  H.J. Beets
  Beoordeling: 4.9 van 54.95372 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Handige allesdoener, voor binnen-en buitenklussen. Sinds 21 jaar werkzaam in de bouw. Ik woon in Ede en werk in een straal van ongeveer 50 km. Motto; we doen het goed of we doen het niet. Voor drone-fotografie kunt u ook bij mij terecht.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Good communication, job took as long as expected, no problems faced, successful installation.
  Kom in contact
 • Remco Esman Installatie
  Remco Esman Installatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.85124 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Ik ben een gecertificeerd loodgieter (installatie bedrijf). Ik heb alle papieren voor het installatie werk, ook heb ik mijn CO-certificering gehaald, dat betekend dat ik aan alle gasverbrandingsinstallaties mag werken. Ik heb 8 jaar werk ervaring in het loodgieters vak. ben een gemotiveerde jonge man, en houd er van om mijn werk netjes af te ronden. (Zie mijn reviews). - repareren cv ketels - airco’s - warmte pompen - plaatsen cv ketels - gas installaties - sanitaire installaties - lekkages - verstoppingen - renovatie - cv onderhoud - dikwandige installatie - zinkwerk En nog veel meer! Voor vragen stuur een bericht.

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Top geholpen
  Kom in contact
 • AVG Projecten en Service B.V.
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Wij als AVG Projecten en Service zijn een jong bouwbedrijf dat alle soorten klussen uitvoert maar heeft zich vooral heeft gespecialiseerd in het monteren van kunstof kozijnen, rolluiken en zonwering.

  Laatste review:
  Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen-
  Goed werk.
  Kom in contact
 • Pim Bouw & Aanneming
  Pim Bouw & Aanneming
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Pim Bouw & Aanneming, Ik ben gevestigd in Nijmegen-Noord en werk in de regio Nijmegen. In 2010 als zelfstandige begonnen. Ik ben all-round vakman. Met een passie voor het leveren van mooi werk met oog voor goede communicatie met de klant.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Pim is very skilled guy, yet humble. Completely repaired our shower area and leak, also reinstalled everything. Very punctual and keep his appointments. I definitely recommend him.
  Kom in contact
 • Zonstar
  Zonstar
  Beoordeling: 5 van 555165 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Beste opdrachtgever, Welkom op mijn bedrijfsprofiel van werkspot. Bij Zonstar Montage kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden: - het vervangen van uw C.V ketel - alle reparaties aan uw installatie - het compleet aanleggen van uw nieuwe verwarmingsinstallatie en sanitair. Met vriendelijke groet, Ibrahim Yousufzai

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Wij hebben echt hele goede ervaring met Ibrahim en raden hem daarom aan als u een klus hebt rondom verwarmingen. Ibrahim is een vakman die met passie verteld over zijn werk en echt meedenkt met wat je wilt doen. Naast dat hij goed werk heeft geleverd is hij ook erg prettig in de omgang en neemt hij tijd om met je te praten over wat hij doet, waarom hij dat doet en wat andere opties zijn. Als we in de toekomst een andere klus hebben komen we zeker terug, bedankt Ibrahim.
  Kom in contact
 • TR installatiebedrijf
  TR installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.85226 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  MIjn naam is Tim Roemos met jaren langen ervaring als cv monteur ,loodgieter. Doe ik binnen en buiten, klaren van alle klussen in en om het huis en bedrijf. . Voor totale renovatie voor uw woning bent u bij mij op goede adres. Voor al uw reparatie en installatie diensten riool aanleggen aan huis. Ik lever de volgende diensten : Loodgieters diensten: Het verhelpen van lekkages, aanleggen en onderhouden van gas- en waterinstallaties. CV (centrale verwarming)diensten: Reparatie/onderhoud van volledige centrale verwarming installaties (radiatoren, CV ketels en leidingen) en het aanleggen ervan. Renovatie werkzaamheden: Alle soort renovatie werkzaamheden aan woningen Heeft U interesse in onze diensten? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen/mailen

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Tim heeft twee nieuwe buitenkranen geplaatst en een aantal radiatoren verwijderd. Het was erg prettig om met Tim samen te werken.
  Kom in contact
 • Beta Bouw
  Beta Bouw
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Uw renovatie of klus verzorgd uitgevoerd. Beta Bouw is gespecialiseerd in renovaties en aanleggen van nieuwe badkamers, toiletten en keukens. Mijn naam is Beta Bogdan en ik ben de bedrijfsleider van BETA BOUW. Al meer dan 14 jaar ben ik als vakman werkzaam in de bouwsector. Beta Bouw levert uitstekend werk met garantie, voor een alleszins redelijke prijs. Ik sta voor goede kwaliteit, service en perfectie in uitvoering van de gehele renovatie van uw badkamer, toilet of keuken. Ik verzorg voor u loodgieterswerk, tegelzetten, stucwerk, vloeren leggen, timmerwerk en elektrische installaties. Alle klussen en renovaties worden uitgevoerd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en minimale overlast voor u. De werkomgeving laat ik dagelijks weer schoon achter en na oplevering is de werkruimte ook schoon.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Uitstekend verlopen verbouwing van de badkamer. Beta Bouw denkt mee met de klant, werkt nauwkeuring en laat geen rotzooi achter elke dag. Ik zal Beta Bouw voor een volgende klus zeker bellen.
  Kom in contact
 • ReviBouw
  ReviBouw
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Allround renovatie-, timmerwerk-, interieurbouw en installatiebedrijf

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Revibouw heeft bij ons een badkamer gemaakt in een deel van de garage, kozijnen en deuren geplaatst, metselwerk en alle installatiewerk gedaan. Maarten werkt secuur en netjes. Afspraken worden nagekomen en de communicatie is helder. Wij zijn erg blij met het resultaat!
  Kom in contact
 • Bonco klusservice
  Bonco klusservice
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Badkamer installateur in Lent

  Een helder en transparant klusbedrijf. Bonco klusservice Voor al uw klussen in en rondom huis

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Uitmuntende service. Goed en snel in de communicatie. Ben vrijwel meteen geholpen. Zou hem iedereen aanraden.
  Kom in contact
 • Klusbedrijf J. Teunissen
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Badkamer installateur in Lent

  Ik ben naar 15 jaar werkzaam te zijn geweest als uitvoerder in de bouw in Jan 2010 voor mezelf begonnen. Als uitvoerder heb ik in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik prive 3 huizen gebouwd. Kortom ik ben van alle markten thuis en dit geld ook voor advies en begeleiding..

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Denkt met je mee, geen berekening over "meerwerk", afgesproken prijs blijft afgesproken prijs. Fijne man om mee te werken!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Lent, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 490 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Lent

Populaire diensten

Andere vakmensen in Lent

Vind vakmensen bij jou in de buurt