Badkamerspecialisten in Lemmer

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Lemmer. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Lemmer

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Lemmer

 • JM Tegelwerken
  JM Tegelwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  JM TEGELWERKEN voor compleet Badkamers & vloeren met installatie, montage en tegelwerk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Na het plaatsen van onze klus op werkspot, reageerde JM Tegelwerken vlot en na een bezichtiging van onze badkamer en toelichten van onze wensen, kwamen we tot een overeenkomst, waarin een tijdsbestek is benoemd van 3 weken. Nadat alle benodigdheden binnen waren, is JM Tegelwerken begonnen. JM Tegelwerken werkt heel netjes en hard. Elke dag was de slaapkamer schoon. Bij elke uitdaging die tijdens het opbouwen naar voren kwamen, had JM Tegelwerken een oplossing. JM Tegelwerken dacht mee en stelde verbeterende oplossingen voor. Na 2 weken was de badkamer al helemaal klaar en bij de oplevering was alles in huis zelfs stof gezogen en gedweild. kortom op en top kwaliteit geleverd in binnen de afgesproken tijd.
  Kom in contact
 • Enzo dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9545 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  Als u op zoek bent naar een allround vakman, voor Leeuwarden en omgeving,dan kan ENZO bouwservice, met meer dan 30j ervaring in de bouw en renovatie, u verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service, afspraken nakomen, garantie ,friese mentaliteit en vakmanschap aan onze klanten. (5* en dit houden we graag zo) Heeft u hulp nodig bij timmer werkzaamheden, verbouwingen, renovatie klussen, kozijnen, installatie werk, isoleren of een andere klus? Neem dan contact met ons op, komen we meestal langs en geven advies en vaak ter plaatse prijs. (Hier zijn geen kosten aan verbonden) We denken mee voor mogelijke kosten besparing. Dagelijks en in weekend bereikbaar. KvK, VCA, Bedrijfs-WA, Pu- certificaat

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  De klus is geklaard. Tevreden!
  Kom in contact
 • WF Works
  WF Works
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  Wf works (est) 1 september 2022. Doet alle denkbare loodgieters werk installatie werk elektra en komplete badkamers. Hierbij word gebruikt van 25 jaar werkervaring met de benodigde diploma's. Wf works is gevestigd in emmeloord en werkt in een straal van 40km. Inhuren of vastaangenomen werk in overleg.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Snel en goed geregeld!
  Kom in contact
 • DD Werken
  DD Werken
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  DD Werken

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goed werk. Precies volgens ontwerp van leverancier. Alles in overleg.
  Kom in contact
 • rms-holland
  rms-holland
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  klusbedrijf RMS-Holland 24/7 spoed service!!! :verbouwen :sloopwerken :metaal bewerking :schuttingen plaatsen :Schilder werk :Lekkages : dak renovatie en isoleren van daken! en nog veel meer specialiteiten! klusbedrijf RMS-Holland staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Na het plaatsen van de klus op Werkspot kwam Tjalling nog dezelfde dag langs om te kijken wat de oorzaak van de lekkage kon zijn. Uiteindelijk een aantal panlatten vervangen en de dakpannen opnieuw gelegd. Prima vent Tjalling, overlegt en houdt zich aan de afspraken, daar kan je op rekenen.
  Kom in contact
 • Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken staat voor al uw klussen klaar van kleine klusjes tot grote verbouwingen zoals; elektra, loodgieterswerk en timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Het kon hier en daar wat strakker maar een aardige man.
  Kom in contact
 • Edie klusbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Badkamer installateur in Lemmer

  Friesland

  Laatste review:
  Vloer reparatie-
  Vrij recht door zee, doet wat is beloofd en heeft dit zeer zeker ook uitgevoerd. Moest een stukje vloer vervangen in een stacaravan i.v.m. rot. Eikelpunt is dat dit onder het keukenblok door ging. Binnen een halve dag de halve keuken er uit en het vloertje vervangen. Alles ziet er keurig uit. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • MZ Multiservice
  MZ Multiservice
  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  MZ Multiservice is een allround klussenbedrijf, bij al uw klus en onderhoudswerk in Friesland, Flevoland, Overijssel zijn wij U graag van dienst. Werkzaamheden oa: • schilderwerk. • Verbouwingen. • Elektrisch. • Sanitair. • Schoonmaakwerk. • Tuin aanleg/onderhoud. • Hekwerk/schutingen. • Vlonders/steigers. • Zonwering. • Laminaatvloeren. • Etc

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  MZ Multiservice is voor veel klussen inzetbaar. Er werd flexibel met het verplaatsen naar een andere datum omgegaan. Dit bedrijf heeft bij ons het buitenschilderwerk verzorgd. Dit naar alle tevredenheid: er wordt meegedacht over de kleur, netjes gewerkt en alles schoon a achtergelaten nadat het werk erop zat. Ik kan dit bedrijf aanraden en ik zou ze zeker weer inschakelen als ik een klus heb.
  Kom in contact
 • Khalil
  Khalil

  Nog geen reviews

  Badkamer installateur in Lemmer

  Khalil is je ideale partner als je nodig hebt in Lemmer en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Laminaat leggen, Behangen kamer, Lamp ophangen, Douche of reparatie en nog veel meer diensten die wij kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • Timmer- en onderhoudsbedrijf T. Hiemstra
  Timmer- en onderhoudsbedrijf T. Hiemstra
  Beoordeling: 4.2 van 54.257 reviews
  Badkamer installateur in Lemmer

  Timmer- en onderhoudsbedrijf T. Hiemstra kan de volgende werkzaamheden voor u verrichten: - Verbouw/plaatsen van badkamer/toilet - Het plaatsen van een dakkapel - Maken van schuifdeurkastsystemen - Dakraam monteren - Vloer leggen o.a. laminaat en vloertegels - Vervangen/maken van houten kozijnen - Afhangen van deuren - Sierbestrating aanleggen - Ophogen oprit - Schilderwerkzaamheden - Muren opnieuw invoegen Bovenstaande werkzaamheden zijn enkel een greep uit wat er allemaal mogelijk is. Voor iedere klus, zowel binnen- als buitenshuis kunt u bij ons terecht.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  helemaal geen klus. De prijs was veeeeel te hoog. Ik kon het laten doen voor een derde van de prijs.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Lemmer, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 117 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Lemmer

Populaire diensten

Andere vakmensen in Lemmer

Vind vakmensen bij jou in de buurt