Badkamerspecialisten in Eibergen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde badkamerspecialisten in Eibergen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de badkamerspecialisten van Werkspot in Eibergen

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Eibergen

 • Infrared-Solutions Installatietechniek
  Infrared-Solutions Installatietechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75140 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Beste lezer....., Fijn dat u even de tijd neemt om dit te lezen, dat waardeer ik! Infrarood-Solutions Installatietechniek (voorheen MMT Installatietechniek) is een All-Round installatietechnisch bedrijf met passie voor techniek, dienstbaarheid en service en wil u graag helpen met uw klus! Ik zit inmiddels 35+ jaren in de installatietechniek en ben flexibel, luister naar uw wens en mening, ben meedenkend, werk netjes en snel en dit alles tegen een heel net tarief wat tegen de ondergrens aanligt van het landelijk gemiddelde. Wilt u lezen hoe ik werk, dan wil ik u graag naar de reviews verwijzen. Mijn uur tarief bedraagt €60,- excl. BTW. Mijn voorrijkosten bedragen binnen Deventer €20,- excl. BTW en buiten Deventer is dat €30,- excl. BTW. Als All-Round installatietechnisch bedrijf houd ik mij bezig met o.a. elektrische, gas en tapwater installaties. Ik doe aan woning, praktijk en kantoor verduurzaming naar All-Electric. Ik plaats en vervang keuken apparatuur waaronder inductie kookplaten en kokend water kranen, plaats keukens en voer keuken voorbereidingsplannen (leidingwerk, elektra, afvoer etc.) uit. Daarnaast houd ik mij bezig met woning, praktijk en kantoorventilatie en luchtreiniging installaties en 1 en 3 fasen groepenkasten (vervanging, plaatsing, aanpassing). Ook houd ik me bezig met woning en bedrijfs verlichting. Kijk voor meer informatie op Google en vind onze bedrijfspagina van Infrared-Solutions. Ik geef 2 jaar garantie op de door mij geplaatste componenten, apparatuur en installatie materialen en u heeft altijd 6 maanden garantie op mijn werk! Ik sta altijd voor u klaar bij service gerelateerde zaken. U kunt mij 24/7 bereiken per telefoon, What's App en email. Mijn advies en offertes zijn uiteraard altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Voor vrijmaken van bouwdepot ed. kunt u ook altijd bij mij terecht en kosten daarvan bedragen altijd, ongeacht hoogte van het bedrag, 10% van het totaalbedrag. Wilt u van mijn diensten gebruik maken dan zie ik uw contact gegevens graag tegemoet. Aico Hondman

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Ophangen badkamermeubel met kraan. Aico nam telefonisch contact op, wat een prettig gesprek was. We maakten een afspraak voor de werkzaamheden. Aico begon aan de klus, werkte snel en bleek zeer bekwaam te zijn. Hoewel we geen goede kraan hadden gekocht, loste Aico dit probleem snel op met een nieuwe kraan die hij bij zich had. We zijn zeer tevreden met het resultaat en raden Aico van harte aan!
  Kom in contact
 • Bouwservice ten Brink
  Bouwservice ten Brink
  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Badkamer Speciaal is een gespecialiseerd bedrijf van vader en zoon. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Badkamer Speciaal is prima in staat om meest uiteenlopende tegelwerken vakkundig te realiseren. Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een Badkamerrenovatie of een mooie nieuwe tegelvloer dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Feico heeft zeer goed werk geleverd! De tegels die wij hebben gekozen waren niet de standaard tegel, maar Feico wist dat er heel strak op te maken. Ook de stukken beton cire zijn helemaal geworden zoals we hadden gehoopt. De communicatie verliep soepel en het was fijn om vooraf elkaar al enkele malen te hebben gezien en gesproken. Vanwege omstandigheden vanuit onze kant, moest het werk met tussenpauzes worden uitgevoerd en daarin was Feico erg flexibel en meedenkend. Kortom, we zijn heel erg blij met de werkwijze en het mooie resultaat!
  Kom in contact
 • Badkamersensatie
  Badkamersensatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8539 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Badkamersensatie kan je helpen met je Installatie klus in Haaksbergen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Ventilatiesysteem installeren of vervangen, Toilet renovatie, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen, Rookkanaal installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Badkamersensatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Deze man weet wat die doet, zoekt een makkelijke oplossing, werkt netjes en niks is teveel. Heel vriendelijk naar de klant toe wat ik zeker een pluspunt vind.goed werk geleverd 😃
  Kom in contact
 • Zazolo
  Zazolo
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Zazolo is een traditionele loodgieter voor Haaksbergen, Hengelo, Enschede en omgeving Twente (tot 25 km). Zazolo - kort voor ZAterdag ZOndag LOodgieter - werkt alleen op zaterdag en zondag (en soms andere vrije dagen). Omdat t al moeilijk genoeg is om een geschikte loodgieter te vinden... Zazolo doet met name de kleine loodgietersklussen aan huis : - aanleg, vervangen kranen, verleggen leidingen, afvoer. - lekkages, verstoppingen opsporen en verhelpen. - in o.a. keuken, badkamer, meterkast, wasmachineruimte, buiten. Zazolo werkt met leidingen van koper, staal, kunststof, PVC. Solderen, knellen, persen, lijmen. Kijk op de website voor meer details. Zazolo is ingeschreven bij de KVK. Zazolo is AVB verzekerd. De loodgieter is gecertificeerd bij ROC Hengelo Zazolo hanteert geen verhoogde tarieven in t weekend, de loodgieter bespreekt eerst de aanpak met u en geeft vooraf een inschatting van de kosten. U kunt contant betalen of met Tikkie of bank-overschrijving.

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Paul is deskundig, heeft alles netjes en goed uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Ter Horst Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  .

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Een nette, betrouwbare vakman.
  Kom in contact
 • M.A.B.TEGELZETTER
  M.A.B.TEGELZETTER
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  M.A.B.TEGELZETTER kan je helpen met je Tegelzetter klus in Gelderland en overijsel . Ik sta klaar om al je vragen over Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Granito of marmeren vloer aanleggen, Gevel of tegels voegen... te beantwoorden. Neem direct contact op met M.A.B.TEGELZETTER om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Luistert goed naar wat de bedoeling is, je merkt meteen dat je met een vakman praat. Werkt nauwkeurig en professioneel. Mijn gang en toilet betegeld met grote tegels van 90x90. Dat is een moeilijke klus, maar is echt super strak en netjes geworden. Ben er heel blij mee.
  Kom in contact
 • AWegh Multidiensten
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Bent u op zoek naar een Klusjesman, Elektricien, Timmerman, Loodgieter, Tuinman? Dan kunt u terecht bij klusjesman Arnold van AWegh Multidiensten. Ik werk al 30 jaar als klusser en heb in al die jaren ruime all-round ervaring opgedaan in Timmerwerk, Elektra, Loodgieterswerk, Keuken en Sanitair plaatsen, Meubelmontage en Tuinonderhoud. Onlangs heb ik de stap genomen om verder te gaan als zelfstandig klusser om u als klant beter van dienst te kunnen zijn. Ik ben flexibel, breed inzetbaar en ik denk met u mee. Ook een klein klusje, zoals een lamp of schilderij ophangen, doe ik graag voor u. Ik bied een uitstekende service en als startende ZZP-er hanteer ik een scherp tarief.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Komt afspraken na, werkt netjes, weet waar hij over praat, geeft advies en ideeen
  Kom in contact
 • Tegelzetter Rafal

  Nog geen reviews

  Badkamer installateur in Eibergen

  Heb je een Tegelzetter nodig in Neede of omgeving? Tegelzetter Rafal kan je helpen met alle klussen die een Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Badkamer plaatsen of renoveren, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Wand- of vloertegels repareren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Kormelink's Algemeen Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Badkamer installateur in Eibergen

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Timmerman? Dan kun je in 't Halt 2 bij Kormelink's Algemeen Bouwbedrijf B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Binnenwand plaatsen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Kom in contact
 • wail's
  wail's
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Badkamer installateur in Eibergen

  Ik ben een allround klusjesman. Ik ben klantgericht en wil tevreden klanten! Daar doe ik mijn best voor! Mijn werkgebied is Achterhoek en Twente.

  Laatste review:
  Wail werkt hard. Met zijn kracht en lengte zijn zware klussen voor hem geen enkel probleem. Hij denkt goed mee en komt met goede en handige oplossingen. Hij kan heel goed en snel van een chaos een opgeruimd en georganiseerd huis en tuin maken.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Eibergen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 113 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Eibergen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Eibergen

Vind vakmensen bij jou in de buurt