Vind Badkamer installateurs in Boesingheliede

Op zoek naar Badkamer installateurs in Boesingheliede? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Badkamer installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde badkamer installateurs in Boesingheliede

 • 24Fix
  24Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.95233 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de loodgietersbranche en zijn gespecialiseerd in vervanging van alle kranen en algemeen loodgieterswerk. ☑️Volledig verzekerd ☑️Volledige garantie ☑️Geen oplossing → geen betaling ☑️Geen verborgen kosten ☑️Eerlijke hulp of advies wanneer je het nodig hebt We have over 10 years of experience in the plumbing industry and specialize in all tap replacements and all general plumbing work ☑️Fully insured ☑️Warranty on all work delivered ☑️Problem not resolved → no payment ☑️No hidden charges ☑️Honest help or advice when you need it

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Prima behulpzaam
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 555180 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Een geweldige klusser! Hij heeft een mooi nieuw toilet vervangen, fontein met kraan en een regendouche. Alles netjes afgekit en afgewerkt binnen één dag. Ebu is ontzettend aardig, meedenkend, reageert snel en denkt oplossingsgericht. Wij houden hem aanbevolen voor anderen en al helemaal voor toekomstige klussen in ons huis. Dank Ebu voor je mooie werk!
 • Kings Loodgieters
  Kings Loodgieters
  Beoordeling: 4.3 van 54.35473 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Welkom op het profiel van Kings Loodgieters Als erkend loodgietersbedrijf in Amsterdam richten wij ons boven alles op goede kwaliteit en klantgerichtheid. Met een vestiging in Amsterdam, sturen wij onze gespecialiseerde monteurs door heel Amsterdam en omgeving om uiterste resultaten te behalen en bovendien om alle klanten tevreden te stellen. Wij bieden u: Loodgieter ook beschikbaar voor Avond en weekend Géén voorrijkosten Jarenlang ervaring in uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden Verstopping van afvoer of riolering Vrijblijvende Prijsopgave! Kings Loodgieters streeft naar een goede relatie met zijn klanten, onze team staat U daarom ook graag van dienst!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goede afspraken en keurig werk! Vakkundig!
 • Bouwwensen
  Bouwwensen
  Beoordeling: 4.7 van 54.75137 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Bouwwensen Groep BV is een universeel bouwbedrijf met ruime ervaring in de bouw, actief in Nederland, België en Duitsland. Bij Bouwwensen Groep BV kunt u rekenen op de professionele hulp van onze vakmensen en bent u zeker van de kwaliteit van de dienstverlening. Als u contact met ons opneemt, plannen we binnen 1-3 dagen een gratis advies afspraak. Wij maken daarna zo snel mogelijk een offerte op. Diensten en werken die wij leveren: - Het schoonmaken van de tuin, verfraaiing van het terrein, landschapswerkzaamheden, het leggen van straatstenen en borders. - Reinigen van oude kasseien en dakpannen. - Volledige of gedeeltelijke renovatie van de badkamer, toilet, keuken, woonkamer en de woning als geheel. - Uitgebreide reparatie van appartementen en huizen, kantoren, commerciële gebouwen, restaurants en uitgaansgelegenheden. - Complexe constructie van huizen, garages of magazijnen vanaf nul. - Dakdekkerswerkzaamheden, dakonderhoud. - Installatie, service en reiniging van zonnepanelen. - Afwerking en gevelwerken. - Installatie van vloerverwarming. - Waterdicht maken van gebouwen. - Ook met het verhuizen of bezorgen van spullen kunnen wij u helpen.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  We zijn blij met het overall resultaat
 • Tarhans Bouwbedrijf
  Tarhans Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6518 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Mijn naam is diyadin tarhan. Ik ben de eigenaar van Tarhans Bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in stukadoors-, schilder-, tegel- en sloopwerkzaamheden. Al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied. Onze medewerkers zijn getalenteerd en hebben veel ervaring. Ik ben al 15 jaar actief in deze branche en mijn collega's hebben meer dan 8 jaar ervaring. Ze toveren uw gevels, wanden en plafonds om tot een kwalitatief en esthetisch spektakel. Als u geïnteresseerd bent, willen wij graag contact met u opnemen.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Diyadin is een heel bekwame vakman. Hij komt netjes zijn afspraken na, werkt secuur en zorgvuldig, en is oplossingsgericht. Hij is ook altijd goed bereikbaar, ook voor vragen of kleine puntjes als de klus al af is. Het enige nadeel(tje) is de taalbarrière, maar met Google Translate mag dat tegenwoordig eigenlijk geen punt meer zijn. Ik kan hem van harte aanbevelen.
 • Khalid Moudou
  Khalid Moudou
  Beoordeling: 4.6 van 54.65127 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Worked really hard, good guy
 • van der Schuit Installatietechniek
  van der Schuit Installatietechniek
  Beoordeling: 5 van 55579 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Heeft u een lekkage aan uw dak, gas, water, cv of riool (verstopping), dan ben ik de geschikte persoon. Tevens plaats en vervang ik sanitair, kranen en toebehoren. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de Installatietechniek.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  De communicatie met Rick was vlot, vriendelijk en professioneel. Bij de afspraken was hij netjes op tijd. Hij heeft goed meegedacht en de tijd genomen om eea uit te leggen en advies te geven. De werkzaamheden zijn goed en professioneel uitgevoerd. Ik kan Rick zeker aanbevelen.
 • igorNL
  igorNL
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Mijn naam is igorNL. Ik doe badkamerrenovaties. Ik kan geen nieuw huis bouwen, maar ik kan het wel mooi maken van binnen. Hier staan ​​niet alle foto's van mijn werk. Naast het hoofdwerk kan ik veel huishoudelijk werk doen. Ik doe badkamerrenovaties en alles wat daarmee samenhangt. Water, kranen, afvoer, ventilatie, elektra, verwarming radiatoren, vloerreparatie, wandreparatie, tegels, plaatsen van meubilair in de badkamer en toilet, schilderen van muren, plafonds, deuren, plaatsen van sloten en diversen. Ik kan beginnen met het renoveren van een badkamer en uiteindelijk het hele huis renoveren. Na het afronden van een badkamerrenovatie of iets anders, zoek ik op deze site naar de volgende klus. En als ik mij als opdrachtgever tot u, de opdrachtgever, wend met een voorstel om iets te doen, dan ben ik er klaar voor om op korte termijn aan de slag te gaan. Bij het zoeken naar een baan reageer ik op alle taken die ik kan doen en probeer ik met de klant af te spreken om in de nabije toekomst aan de slag te gaan. Als u een specifiek voorstel voor mij heeft, denk er dan niet te lang over na, het is niet eenvoudig om een ​​normale specialist te vinden. Ik accepteer geen spoedbestellingen tijdens kantooruren. Ik begin met de renovatie en maak deze af. Ik kan het plafond en de muren van de zolder of zolderruimte isoleren en deze praktischer en warmer maken. Ik vraag een betaling afhankelijk van de situatie en de bestede tijd, van 30 tot 65 €/uur, inclusief BTW.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Goed geholpen. Heel transparante prijs. Ingewikkelde klus. Dank Igor
 • BouwCapital
  BouwCapital
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  BouwCapital is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in renovatie, verbouwing en restauratie van panden, appartementen in en rondom Amsterdam. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, investeerders, VVE’s, makelaars, ondernemers en vastgoedbeheerders. Dit brengt ons in verschillende sectoren, waarbij onze projecten variëren van luxe woonhuizen, studentenwoningen, hotels, horeca en winkels. BouwCapital is een actieve speler die graag een proactieve rol aanneemt binnen het bouwproces. Bij voorkeur worden we al in een vroeg stadium betrokken, zodat we actief kunnen adviseren en meedenken. Onze aanpak is gericht op open communicatie, het vinden van oplossingen en het nemen van verantwoordelijkheid. Met betrouwbaarheid, vakmanschap en een passie voor ons vak, zijn wij de juiste partner voor bouwprojecten. Als u meer wilt weten over onze visie en werkwijze, neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  Werk uitstekend uitgevoerd, ondanks allerlei strubbelingen om toegang te krijgen. Bouwcapital was erg flexibel en hebben goed meegedacht in de oplossing.
 • Multi Loodgieter
  Multi Loodgieter
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Badkamer installateur in Boesingheliede

  Als je op zoek bent naar een Loodgieter in Amsterdam, dan kan Multi Loodgieter je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij het vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Badkamer plaatsen of renoveren, of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Vakman, duidelijke afspraken, flexibel en prettig om mee te werken

4.7

Top beoordelingen Badkamer installateurs

Onze Badkamer installateurs in Boesingheliede, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1141 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Badkamer installateurs in Boesingheliede

Populaire diensten

Andere vakmensen in Boesingheliede

Vind vakmensen bij jou in de buurt