Vind vakmensen voor je gietvloer aanbrengen klus

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Alles over gietvloer aanbrengen

Een ervaren vakman kan jouw gietvloer aanbrengen op maat. Plaats nu gratis je klus op Werkspot en bekijk reviews ✓

Onlangs geplaatste en voltooide klussen

Om je een idee te geven van wat onze vakmensen voor je kunnen betekenen en welke klussen er zijn in dit vakgebied, hebben we een aantal recent geplaatste en voltooide projecten verzameld.

Onlangs beoordeeld

Een gietvloer aanbrengen: vind je vloerspecialist via Werkspot

Een gietvloer, ook wel betonlook vloer, laten aanbrengen is een sieraad voor je interieur, met een betonlook vloer geef je de woning een gave industriële uitstraling. Een ervaren vloerspecialist die bij Werkspot is aangesloten kan jou perfect adviseren over de mogelijkheden van de gietvloeren. Gietvloeren worden veelal gebruikt in industriële panden, maar het wordt in woningen ook steeds populairder. Gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud, naadloos, slijtvast en zeer goed in combinatie met vloerverwarming. De gietvloer die in particuliere woningen wordt gelegd is de polyurethaan gietvloer. Deze gietvloer is bestand tegen krassen van huisdieren en schuivend meubilair. Dit maakt de gietvloer prima geschikt voor particuliere woningen. Een epoxyvloer gietvloer wordt meestal geplaatst in industriële panden. Deze gietvloer wordt in dit soort panden geplaatst vanwege de hardheid. Een epoxy gietvloer is tevens niet geschikt voor een ondervloer in combinatie met vloerverwarming.

Het aanbrengen van een polyurethaan gietvloer

Een polyurethaan gietvloer aanbrengen is klus die niet gemakkelijk gedaan is. De gietvloer wordt in verschillende lagen aangebracht en het gieten van de gietvloer duurt vier á vijf dagen. De polyurethaan gietvloer bestaat uit vijf lagen: Primerlaag, egalisatie laag, kunststof gietvloer, 1e toplaag en de 2e toplaag. De polyurethaan gietvloer kan in iedere RAL of NCS kleur geleverd worden. De mogelijk staat ook om twee kleuren in elkaar te laten overvloeien hierdoor ontstaan het ‘betonlook vloer effect’.

Scheuren in de gietvloer

Een gietvloer scheurt uit zichzelf niet, maar het is mogelijk dat de ondervloer scheuren oploopt. De primerlaag en de egalisatie laag worden aangebracht voor hechting met de ondervloer aan de gietvloer. Dit moet vakkundig gebeuren anders bestaat er de mogelijkheid dat wanneer de ondervloer scheuren oploopt deze ook te zien zijn in de gietvloer.

Prijs van een polyurethaan gietvloer aan te brengen

De prijs van een polyurethaan gietvloer aanbrengen wordt bepaald door enkele factoren. Plaats je klus op Werkspot met een specifieke omschrijving, zoals: de kleur, de ondergrond en de totale oppervlakte waar de vloer geplaatst moet worden. Eventueel een foto van bouwtekening van de oppervlakte, zodat de vloerspecialist een precies voorstel kan doen.

Vind de vloerspecialist die bij jouw de gietvloer kan aanbrengen via Werkspot

Plaats je opdracht om een polyurethaan gietvloer aan te brengen op Werkspot en ontvang meerdere voorstellen van geïnteresseerde vloerspecialisten. De vakmannen die bij Werkspot zijn aangesloten staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en beschikken over de beste materialen om de vloer te gieten. Vergelijk meerdere vloerspecialisten op honderden reviews en vind zo de vakman die het beste bij jou past.