Uitbouw en renovatie overzicht

Vind vakmensen voor je kelder bouwen of renoveren klus

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Kelder bouwen of renoveren

Informatie en prijsinschattingen

Alles over kelder bouwen of renoveren

Werkspot maakt het eenvoudig om een aannemer te vinden om jouw souterrain of kelder te (ver)bouwen. Omschrijf eenvoudig je klus en monteurs reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend.

Onlangs geplaatste en voltooide klussen

Om je een idee te geven van wat onze vakmensen voor je kunnen betekenen en welke klussen er zijn in dit vakgebied, hebben we een aantal recent geplaatste en voltooide projecten verzameld.

Onlangs beoordeeld

Alle kelder bouwen of renoveren klussen

Over souterrain of kelder (ver)bouwen

De verdieping tussen de begane grond en de kruipruimte van een huis wordt ook wel het soutterrain genoemd. Dit gedeelte van de woning kan uitstekend worden gebruikt om een kelder in te bouwen of te verbouwen tot opslagruimte. Daarnaast is het mogelijk om er een slaapvertrek, zitgedeelte of een op de tuin aansluitende kamer in te maken.

Kelder bouwen of verbouwen via Werkspot

Je kunt dit soort kelderruimtes dus op veel manieren inzetten. De mogelijkheden van je woning worden met het aanleggen van een soutterrain dan ook optimaal benut. Om een soutterrain te bouwen of te verbouwen, zet je een gratis opdracht op Werkspot. Je kunt de klus dan uitbesteden aan een erkende vakman uit jouw omgeving.