Vind Interieur ontwerpers in Vierhuizen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Vierhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Vierhuizen

 • Buro de Boer

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  123

 • De Haan Bouwbedrijf B.V.
  De Haan Bouwbedrijf B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Buitenpost bij De Haan Bouwbedrijf B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Koning Bouwconsult

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Ben je op zoek naar een Ontwerper? Dan kun je in Aduard bij Koning Bouwconsult terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • nr17 Projectbegeleiding
  nr17 Projectbegeleiding
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  ontwerp, advies & service producten, machines & bouw Ontwerp; producten zoals pedaalemmers, brievenbussen, straatmeubilair. Advies en bouwbegeleiding van beweegbare verkeersbruggen & bouw Service voor produkten, voertuigen, vaartuigen, machines.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Erg net werk, goede communicatie en snel klaar. Super blij met het resultaat.
 • SHop Syl's ID
  SHop Syl's ID
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Ik ben Sylvia Halbertsma en al een aantal jaren werkzaam als Interieurontwerper- en Stylist. Inmiddels heb ik al vele mensen mogen helpen met hun interieur. Ik heb geleerd om breed te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de klant. Het is mijn uitdaging om een fijne thuis- of werkomgeving te creëren! Neem gerust contact op met SHop Syl's ID om je opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Wij zijn prima geadviseerd door Sylvia! Door het afwegen van verschillende opties 's kwamen we tot een fantastisch resultaat!
 • Qomplex Rent B.V.
  Qomplex Rent B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Bijna 20 jaar ervaring als ontwerper - tekenaar. Op deze platform ik start met eigen digital design voor particulier klantent. Referent projecten in Nederland (ik komt out Montenegro) 1-Museum Kamp Westerbork (bestaande + sloop + niuew toestand) 2-RABO bank en RDW Groningen interior design 3-Vakantie parken Slagharen, Drenteland, Beckum, Bergumermeer... 4-Thuinbeurs Nederland standaard modelen voor showroom 5-Bijna x20 zorgwoningen maar ook permanente woningen 6-SWZ flex woningen voor studenten en starters, modulier bouwen 7-Almere zorg pavilion voor Amado zorg organizatie In principe idea is snel maar goedkope design voor eigen klanten makken.

 • Cachet Wonen
  Cachet Wonen
  Beoordeling: 4.4 van 54.451 review
  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Een persoonlijk interieur maakt een huis een thuis. Cachet Wonen zorgt voor dat extraatje.

  Laatste review:
  Persoonlijk, in balans, maar vooral een geweldige service. Cachet wonen doet wat het belooft.
 • Hermans PVC vloerenbedrijf Groningen
  Hermans PVC vloerenbedrijf Groningen
  Beoordeling: 4.2 van 54.2529 reviews
  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Wij zijn een vakkundig bedrijf voor woning en projekt ,met name voor de vloerafwerking en overige stoffeerwerkzaamheden, w.o. het monteren van raamdecoratie, plaatsen van rails etc. Wij werken snel en netjes en zijn heel flexibel. Desgewenst werken wij op zaterdag. Onze specialiteit is het leggen van PVC vloeren, laminaat en marmoleum. Wij kunnen ook alle gewenste materialen leveren tegen concurrerende prijzen. Wij verstaan ons vak al meer dan 20 jaar en hebben altijd tevreden klanten!

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Prima contact; vloerbedekking was snel gelegd. Er zijn een paar kleine bobbels ontstaan, maar dat is niet storend. Aan de randen zijn nog wat draden die er afgesneden moeten worden. Over het algemeen een keurig gelegd tapijt, prijs-kwaliteit verhouding is goed.
 • Tuiten Klussenbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper nodig in Drogeham of omgeving? kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Stratenmaker, Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Noush

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Vierhuizen

  .

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Vierhuizen

Andere vakmensen in Vierhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt