Vind Interieur ontwerpers in Oijen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Oijen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Oijen

 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Oijen

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Oijen

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Interieur ontwerper in Oijen

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Elle Strik interior design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oijen

  Voor alle kleine interieur vragen, alsook een compleet nieuwe inrichting. Moodboards, indelingsplannen, meubelvoorstellen, shopping lists, 3D, etc. Zowel op locatie als volledig online.

 • Klusbedrijf Kiene
  Klusbedrijf Kiene
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Oijen

  Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in kluswerken. Met jaren lange ervaring kunnen wij veel projecten tot een mooi resultaat brengen.

 • eigeontwerp
  eigeontwerp

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oijen

  Hi, ik ben Femke van eigeontontwerp. En jij hebt een huis met potentie, maar waar begin je?! Je hebt genoeg ideeën en je weet niet goed hoe je dit omzet in een concreet ontwerp. Ik help je met het visualiseren van die ideeën en laat je de mogelijkheden zien om er jouw thuis te creëren. Daarnaast heb ik verschillende partijen in mijn netwerk die kunnen helpen bij het realiseren van jouw woonwensen. Ben je nieuwsgierig naar de hulp van eige|ontwerp bij het concreet maken van jouw droominterieur? Neem dan vast een kijkje op de website om te zien wat ik voor je kan betekenen.

 • Bouwkundig Tekenbureau Gubbels

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oijen

  Heb een H.T.I. opleiding bouwkunde gedaan en ben 25 jaar zelfstandig ondernemer. Maak ontwerp-, bestek- en werktekeningen voor zowel verbouw als ook nieuwbouw. Mijn vakgebied bestrijk woningbouw, appartementen, bedrijfspanden, bedrijfhallen etc.

 • Mommersteeg Bouwadvies
  Mommersteeg Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Oijen

  Mommersteeg bouwadvies, begeleid en adviseert klanten graag bij hun bouw en verbouw wensen. Van aanbouw tot nieuwbouw en van carport tot woonhuis. Bij ons bent u aan het juiste adres, bouwtekeningen, visualisaties en bouwbegeleiding we verzorgen het volledige pakket. Tevens kunnen we u helpen met een interne verbouwing of gevelwijziging.

  Laatste review:
  Samenwerking met Patrick als zeer prettig ervaren. Heeft kennis van zaken en kan snel schakelen. We zullen Mommersteeg Bouwadvies in de toekomst zeker weer benaderen!
 • StarletYachts

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oijen

  Heb je een Ontwerper nodig in Oss of omgeving? StarletYachts kan je helpen met alle klussen die een Ontwerper voor je kan uitvoeren, zoals Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Lex van der Burgt
  Lex van der Burgt

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Oijen

  Werkzaam in het bouwkundig tekenen, ontwerpen en constructietekeningen. Ervaring in het uittekenen van aanbouw, verbouw en nieuwbouw in zowel 2D als 3D. Geschoold met een MBO middekaderfunctionaris bouw & architectuur beschikt over de juiste kennis.

4.3

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Oijen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Oijen

Andere vakmensen in Oijen

Vind vakmensen bij jou in de buurt