Vind Interieur ontwerpers in Drempt

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Drempt? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Drempt

 • Scholman klusservice
  Scholman klusservice
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Interieur ontwerper in Drempt

  ..

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Klus begint as maandag Mannen hebben vakwerk geleverd, diversen reparatie uitgevoerd aan pannendak, reparatie uitgevoerd die beunhaas verprutst had, Zou Schotman zo weer bellen Jaap dijkhuizen
 • Studio Lauranne van 't Zelfde
  Studio Lauranne van 't Zelfde

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Drempt

  Studio Lauranne van t Zelfde is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het hoge segment, er worden volledige ontwerpen gerealiseerd en uitgewerkt, een plan van A tot Z. In de loop der jaren heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in de verschillende kanten van het vak: particulier, projectmatig bijv: hotel, kantoor en restaurants. Studio Lauranne van t Zelfde staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant en de juiste kennis en creativiteit voor elk project.

 • SLIM bouwen en ontwerpen
  SLIM bouwen en ontwerpen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Drempt

  Wij zijn - slimbouwenenontwerpen - traditionele vaklieden en ontwerpers. We bouwen op de 4 pijlers van slim bouwen: flexibiliteit, reductie van afvalstoffen, effectiviteit en duurzaamheid. We ontwerpen op de 4 uitgangspunten van slim ontwerpen: synergie, loyaal aan opdrachtgevers, innovatief en maatwerk. We kunnen alle vakdisciplines in de bouw in één team aansturen tegen betaalbare tarieven. We zijn tegelijk aannemer en architect op het werk en behartigen uw belang; we maken geen winst op materialen en bereiden ons werk goed voor. In een duidelijke opdrachtovereenkomst maken we met u afspraken over tijd, geld en het gewenste resultaat voordat we beginnen. Pas als al uw vragen en wensen helder zijn, hebben we een overeenkomst en beginnen we met het uitvoeren van het project. Onze referenties spreken voor zich, we laten u graag het lopende werk in de praktijk zien. Samenwerking met ons, betekent voor u vakkennis en uitvoeringstechniek in korte lijnen binnen uw bereik. We hebben een doorlopende CAR verzekering en staan 100 % garant voor ons werk. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

 • Buro Bouwkunst B.V.
  Buro Bouwkunst B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Drempt

  Buro Bouwkunst B.V. Wij zijn een professioneel en dynamisch bedrijf. Uw bouwproject verzorgen wij van A tot Z. Vanaf ontwerp tot realisatie. Bouwen een kwestie van vertrouwen.

 • RB Interiors
  RB Interiors

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Drempt

  RB Interiors kan je helpen met je Ontwerper klus in Didam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met RB Interiors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Your Home Design
  Your Home Design
  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
  Interieur ontwerper in Drempt

  Als je gaat verbouwen of gaat verhuizen dan kom je voor veel keuzes te staan. Welke vloer kies je? Welke kleur wil je op de wand? Of ga je toch voor een behangetje? En dan de meubels... Welke meubels blijven er en welke moeten er vervangen worden? Staan de meubels wel op een logische plek? Of valt er meer uit te halen? Zomaar wat vragen die naar boven kunnen komen. Een interieuradvies kan dus ook zo uitgebreid als je wilt. Zo sta ik voor je klaar met kleine & grote interieur vragen. Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag om een passend interieur ontwerp te maken. Dit ontwerp kan bij jou thuis, op de werkvloer of digitaal worden besproken.

  Laatste review:
  Teunditta van Your Home Design heeft frisse en creatieve ideeën om van kleine ruimtes iets moois en praktisch te maken. Zij heeft mij advies gegeven om mijn chalet in te richten, met voor mij een paar ideeën waar ik zelf nooit op was opgekomen. Met het eindresultaat ben ik meer dan tevreden, dus nogmaals Teunditta bedankt voor je fijne en enthousiaste advies. Met vriendelijke groet, Henriette
 • Bouwonderneming Janse
  Bouwonderneming Janse
  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews
  Interieur ontwerper in Drempt

  Wie is Jansebouw Sinds 2014 is Jansebouw actief in de bouwbranche. Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen. Bij ieder bouw traject hebben alle facetten in eigen beheer. Één duidelijk aanspreekpunt vinden wij zeer belangrijk zodat er tijdens de bouw geen ruis ontstaat. Wij zijn Erkend Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland Wij voeren veelal kleine tot middelgrote verbouwingen uit. Denk aan badkamer en keuken renovaties, op, aan en uitbouwen van een bestaande woning.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De ervaring met Dhr. Janse was teleurstellend. Na een goed begin met heldere afspraken en een voortvarende start werden afspraken (ondanks vastlegging in mail en offerte) niet nagekomen en daarmee gemaakte fouten door dhr. Jansd niet hersteld. Volledige werkzaamheden zijn helaas niet afgerond door dhr. Janse. Wij raden dit bedrijf dan ook af.
 • Beuk&Vink

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Drempt

  Beuk&Vink kan je helpen met je Ontwerper klus in Brummen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Beuk&Vink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Jack`s construction company
  Jack`s construction company
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Interieur ontwerper in Drempt

  Hallo mijn naam is Jack en ik heb dit bedrijf van mijn vader voortgezet, dus werk ik nu samen met mijn vader. Samen zijn we een goed team en weten wat we aan elkaar hebben. Als je jezelf afvraagt wat we allemaal doen, heb ik onderaan de pagina wat foto`s geplaatst voor een klein impressie ervan. We nemen veel werk aan in de verbouwing / renovatie voornamelijk bij de mensen thuis. Mijn vader heeft altijd als zelfstandige gewerkt vandaar dat we een hoop kennis in huis hebben, wat altijd handig is. Mochten wij uw interesse hebben gewekt, komen wij graag langs om de werkzaamheden te bespreken. Groetjes, Jack en Toon

 • Houting Bouwconstructies
  Houting Bouwconstructies
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Interieur ontwerper in Drempt

  Houting Bouwconstructies is een bouwkundig adviesbureau, gespecialiseerd in het verzorgen van constructieberekeningen voor verbouwingen en nieuwbouw. Of het nu gaat om een interne verbouwing, een aanbouw of een nieuw te bouwen woning. Naast constructief advies en rekenwerk leveren we ook andere diensten. Een constructieberekening wordt uitgevoerd volgens de laatste normen uit de Eurocode en zijn naast de uitvoering ook te gebruiken voor de aanvraag omgevingsvergunning. In het rapport zitten naast de berekeningen per constructief onderdeel ook overzichtelijke constructieschetsen van de constructie. Even voorstellen... Mijn naam is Timon den Houting en ik ben een zelfstandig jong constructeur. Ik woon samen met mijn vriendin en dochtertje in Doetinchem. In 2015 ben ik gestart met een bouwkundig advies bureau en heb al veel tevreden klanten, denk aan kleine verbouwingen tot nieuwbouw villa’s. Mijn doel is om kwaliteit te leveren en mee te bewegen met de laatste ontwikkelingen in de bouw, en dit voor een aantrekkelijke prijs! Uiteraard moet de constructie goed uit te voeren zijn in de praktijk, we denken dan dus ook graag met u mee.

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Snelle reactie, fijne communicatie en geen onduidelijk taal. Zijn naslagwerk was goed en bij vragen achteraf konden we hem goed bereiken. We kregen duidelijke antwoorden en werden fijn geholpen, ondanks dat de vragen niet volledig gerelateerd waren aan de opdracht. Dus een betrouwbaar iemand die voor weinig geld snel een klus klaart.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Drempt

Andere vakmensen in Drempt

Vind vakmensen bij jou in de buurt