Vind Tuinmannen in Velp, Noord-Brabant

Op zoek naar Tuinmannen in Velp, Noord-Brabant? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Velp, Noord-Brabant

 • Klusbedrijf V.A de groot
  Klusbedrijf V.A de groot
  Beoordeling: 4.1 van 54.1522 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Mijn naam is vincent de groot Ik ben begonnen met een hoveniersbedrijf , en ben erg handig ik zit al jaren in verschillende sectoren zoals tuin en straatonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima vaklui vriendelijke mannen,goed en netjes werk.aanrader
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35217 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • TTN Aanleg & Onderhoud
  TTN Aanleg & Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  TTN Aanleg & Onderhoud Stijn, Daan, Sam Onderhoud in (sier)tuinen. -Snoeien -Onderhoud heester en vaste planten -Onderhoud plantvakken -Maaien en verticuteren -Verwijderen bomen -Terrasreiniging Aanleg van (sier)tuinen. - Alles wat te bedenken kwa siertuinen Voor meer info neem gerust contact op.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Zeer tevreden over TTN. Werklui erg netjes. Het verwijderen van boomstronk ging snel en goed. Gewoon TOP.
 • van den Hoogen Hoveniers
  van den Hoogen Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Mijn naam is Luuk van den Hoogen en eigenaar van Van den Hoogen Hoveniers. Begin 2024 ben ik voor mezelf begonnen als zzp'er. Al sinds kleins af aan ben ik te vinden in de tuinen. Zo ben ik in 2020 gestart op het Helicon in Nijmegen om te studeren aan de opleiding 'Tuin & Landschapsinrichting'. Hier heb ik twee jaar gestudeerd aan meewerkend hovenier en daarna doorgestroomd naar de opleiding 'voorman hovenier'. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt om zo ervaring op te doen in het vak! Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik anderhalf jaar werkzaam geweest bij een hoveniersbedrijf in Heesch. En nu heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te richten. Mijn focus ligt vooral op het adviseren, onderhouden en aanleggen van uw tuin! Het hele totaalplaatje dus! Vaak werk ik ook samen met andere bedrijven en of jongens die in hetzelfde vakgebied zitten, zo staan we samen klaar om uw droomtuin te realiseren! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op!

 • Van Zwam Hoveniers
  Van Zwam Hoveniers
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Van Zwam Hoveniers is al meer dan 25 jaar actief in Wijchen en omstreken. Van Zwam Hoveniers is een allround Hoveniersbedrijf. We zijn uw partner voor alle voorkomende werkzaamheden in en rondom uw tuin; van tuinontwerp, tot tuinaanleg, naar tuinonderhoud en bestrating. We houden van uitdagingen, van invulling geven aan uw wensen. Exclusiviteit Van Zwam Hoveniers denkt met u mee en garandeert u exclusiviteit en perfectie. We geven standaard 3 jaar garantie op uw tuinaanleg!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prima werk afgeleverd. Snel, netjes en geheel volgens afspraak!
 • (Groen) service PvT
  (Groen) service PvT
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Geachte, Mijn werk gebied is in een straal van 25km rond om wijchen, mocht het er net buiten vallen is dit geen enkel probleem dan kan er altijd een mauw aan gepast worden. Mijn werkzaamheden liggen in het groen onderhoud, lees het voorjaar onderhoud, snoeien in de zomermaanden en het winterklaar maken van uw tuin. Bemesting van uw gazon of borders kunnen wij voor u leveren, evenals nieuwe beplanting mocht dit nodig zijn. Het vellen van de kleinere bomen (tot 4 a 5 meter) kan ook uit gevoerd worden. Uiteraard mocht er een keer een ongelukje gebeuren ben ik goed verzekerd. Voor het onderhoud zijn er diverse materialen en gereedschappen tot mijn beschikking.

 • MvV tuin & ontwerp
  MvV tuin & ontwerp
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Ik ben een jonge startende ondernemer (28) die jarenlang bij verschillende hoveniersbedrijven heeft gewerkt de afgelopen 14jaar. Daar veel ervaring opgedaan. Bij iedere bedrijf heb ik de voor en nadelen mee genomen om zo een eigenstijl te ontwikkelen. Op 1 april 2023 de stap genomen om voor me eigen te beginnen. Werkzaam in het aanleg, onderhoud en ontwerp van tuinen. Ondertussen ben ik een opleiding tot tuin ontwerp gaan doen. Om meer ervaring in het ontwerp te krijgen.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Leibomen gesnoeid, dakvorm advies gekregen omdat deze nu anders gesnoeid is, gaan we aankijken of dit de juiste manier is. Ik had helaas met andere hoveniers niet zo'n goede ervaring mee. Verder een sering gesnoeid en advies gekregen omdat deze op omvallen staat. Verder wat kleine klusjes gedaan. Goed gewerkt en goed en opgeruimd achtergelaten en opnieuw afspraak gemaakt voor bemesting tuin in de herfst. Ben zeer tevreden.
 • MHB
  MHB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85118 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Tuinaanleg/onderhoud. Leveren en plaatsen alle soorten hekwerk, poorten en afrasteringen. Grond/straat/sloop/werk. Kraan/shovel verhuur. Bomen,struiken en heggen rooien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Mijn bamboe bleek te woekeren en kwam plotseling op allerlei plekken omhoog, ik wist me geen raad. MHB kwam snel, verwijderde de bamboe en legde mijn terrasstenen weer keurig, binnen een paar dagen. Vakwerk! En de prijs was ook redelijk.
 • AVDT Kunstgras
  AVDT Kunstgras
  Beoordeling: 4.8 van 54.8543 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Mijn naam is Arnout Van Der Toorn van AVDT.kunstgras. Ik ben 13 jaar actief in het kunstgras. Eerst werkend voor een groot bedrijf die voornamelijk sportvelden installeerde. Vervolgens vanaf 2009 als zelfstandige ondernemer. Hierna steeds meer richting de particuliere markt. Door het grote netwerk wat ik op heb gebouwd binnen de kunstgras wereld, kan ik voor hele aantrekkelijke prijzen kunstgras aanbieden. Dit is allemaal hoog kwalitatief kunstgras met 5 uv en slijtage garantie. Ik kan u het totale pakket aanbieden, leveren van alle materialen en de installatie er van. Afgraven oud gras en het maken van de onderbaan. Ook het aanpassen en of aanbrengen straatwerk om het kunstgras. Arnout Van Der Toorn. AVDT-kunstgras.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Goed contact met Arnoud. Klus kon op korte termijn ingepland worden. Goed resultaat, we zijn er heel blij mee.
 • SafeTree
  SafeTree
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Tuinman in Velp, Noord-Brabant

  Onderhoud van tuinen. Kleine aanleg werkzaamheden. Hagen knippen,struiken snoeien. Meedenken met inrichting.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De afspraken zijn allemaal netjes nagekomen en ik ben zeer tevreden over het resultaat.

4.4

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Velp, Noord-Brabant, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5 op basis van 199 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Velp, Noord-Brabant

Andere vakmensen in Velp, Noord-Brabant

Vind vakmensen bij jou in de buurt