Vind Tuinmannen in Rijnsaterwoude

Op zoek naar Tuinmannen in Rijnsaterwoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Rijnsaterwoude

 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • GARDEN 2000
  GARDEN 2000
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  GARDEN 2000 voert alle denkbare hoveniersklussen uit, van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en wij bieden maandelijks abonnement aan voor tuin onderhoudt . Doordat GARDEN 2000 al ruim 7jaar als hoveniersbedrijf tuinklussen heeft uitgevoerd, kun je erop rekenen dat we ook jouw tuinklus vakkundig uitvoeren. Tot snel !

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Super werk met spoed geleverd, wel een beetje prijzig maar dan heb je ook wat.
 • Van Dam Tuinservice
  Van Dam Tuinservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75159 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Ervaren hovenier uit boskoop doet heel veel alle voorkomend planten en bomen snoeien ,onkruid weghalen en afvoeren ,straat,terras word groenaanslag en mos verwijderd en ook kan ik uw planten bestellen naar uw keuze en die worden ook beplant, vraag het vrij blijvend prijsopgave via a-mail, ook schuttingen of gaaswerk voor klimop en tuinrenovatie ,daarnaast ook vijver schoonmaken .ook bij veel bewoners die in flat of app-woning ofVvE kunnen we uw balkons aanvullen met mooie planten en sierpotten vb per kwartaal aan seizoenverbonden(winter/lente/zomer en herfst) zie facebook onder naam herman vandam5070 voor meer info en fotos met mooie 80 referenties op dit werkspot natuurlijk ook tuinaanleg,straatwerk en grasgazon en split en stenen aanleg uiteraard kunt uw opdracht opgeven met totaalbedrag wat u kan uitgeven dan geef ik uw passend opdracht,daarnaast doen wij ook rioolverstoppingen enafvoerregenpijpen repareren enuiteraard goedeverwateringen in roosters en putten en straatwerk,

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk uitgevoerd. Doet wat beloofd is.
 • F.M. Bouw & Kozijnen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  2 vrienden met ervaring en enthousiasme klaar voor een nieuwe klus(je)!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ontzettend netjes gewerkt en voor een bescheiden bedrag ziet de voortuin er weer keurig uit. Kan hem van harte aanbevelen!
 • Akker uw groenwerker
  Akker uw groenwerker
  Beoordeling: 4.5 van 54.5550 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Ik ben Ronald van den Akker, ik heb eerst 17 jaar bij een boomkwekerij in boskoop gewerkt. Na mijn trouwen ben ik bij van Vliet buitenruimte gaan werken. Daar heb ik heel breed gewerkt en daardoor heb ik heel veel ervaring opgedaan. Kunstgras aanleg en onderhoud. Bestraten Snoeien Tuin aan leggen Schuttingen plaatsen . Helaas na 18 jaar werkzaam geweest te zijn bij van Vliet buitenruimte ging het bedrijf in dec 1997 failliet. Toen heb ik besloten voor mij zelf te beginnen om mijn ervaring goed te gebruiken. Ik vind het leuk om buiten te werken en weet wat aanpakken is. Tegenwoordig wonen wij in Alphen aan den Rijn.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Goede, duidelijke communicatie. Klus tijdig en netjes geklaard. Houd je goed op de hoogte van de voortgang. Zeker aan te bevelen!
 • Groen Zorg Alphen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Onderhoud van tuinen. hagen knippen ,snoeien . bestraten Ondersteuning in en op kwekerijen. Advies bij aanleg.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Prima,snel en zeer vakkundig de tuin gedaan.
 • KlusvrouwHelga
  KlusvrouwHelga
  Beoordeling: 5 van 55526 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  TuinvrouwHelga, zzp'er. Regio Sassenheim en 20 km daar omheen, max een half uur rijden. Vriendelijk, netjes, harde werker met passie voor planten en een verzorgde tuin. Van mijn hobbie mn bedrijf gemaakt. Voor Tuinonderhoud, ook achterstallig onderhoud, goed snoeiwerk, onkruid verwijderen, tegels schoonspuiten, klein egaliseerwerk, gras maaien, enzovoort Groeten, Helga

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zeer tevreden!
 • Rick in de tuin
  Rick in de tuin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Ik ga graag voor je aan de slag in je tuin. Onderhoud, beplanting, en verzorging zijn mijn basiswerkzaamheden. Daarnaast denk ik graag met je mee over de opzet, structuur en indeling van je tuin. Bij onderhoud kun je denken aan snoeien (elk seizoen), verwijderen van overtollige, oude of afgestorven planten, je grond bewerken en voeden. Bestrating, betegeling doe ik in principe niet, tenzij het kleine reparaties en aanpassingen betreft. Ook je beplanting krijgt de nodige aandacht. Ik kijk, eventueel samen met jou, of je huidige bloemen en planten nog een beetje blij zijn, of hoe we ze weer blij kunnen maken. Misschien is een flinke knipbeurt nodig, is het tijd om ze eens ergens anders neer te zetten, of als het echt niet anders kan, weghalen. Ik denk met je mee over nieuwe planten, en zet deze ook voor je in de grond. En bollen? Tuurlijk, die ook. En heb je al eens aan een 'groen' dak gedacht? Over het algemeen is een sedumdak snel en makkelijk te leggen, en ook daar help ik je graag mee. Heb je een nieuwe tuin, serieus achterstallig onderhoud, of wil je de hele boel omgooien? Dan kunnen we op basis van jouw wensen en omstandigheden samen kijken wat er mogelijk is en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. Oh ja, ik doe jouw tuin het liefst groen, dus zoveel mogelijk handmatig, natuurlijk en organisch; Geen hogedrukspuit, geen chemische toevoegingen, tuinvoeding of bestrijdingsmiddelen. En ik haal liever tegels úit je tuin dan dat ik ze erin leg. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

  Laatste review:
  Bomen of struiken planten-
  Liep snel en soepel. Professioneel en snel gewerkt. Zeer tevredrn
 • S.A Tuinen
  S.A Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Welkom bij S.A Tuinen, Voor zowel aanleg als onderhoud bent u bij ons op het juiste adres. Neem contact met ons op via: E-mail Instagram: S.A_Tuinen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Stan van SA tuinen heeft mijn bamboe gesnoeid, hij heeft het heel mooi gedaan, is vriendelijk en komt optijd op de afspraak, hij werkt snel en goed! Echt een aanrader!
 • Gebroeders Kloots
  Gebroeders Kloots
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tuinman in Rijnsaterwoude

  Gebroeders Kloots is een allround klusbedrijf. Bestaande uit 2 broers. Over het algemeen voeren wij klussen uit in Tuinaanleg. Maar voor andere klussen kunt u ook bij ons terecht. Met onze ruime ervaring als Straatmaker en Timmerman vullen wij elkaar goed aan. Onze motto luidt dan ook: Voor elke klus gereedschap in de bus.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Netjes en snel.

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Rijnsaterwoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 388 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Rijnsaterwoude

Andere vakmensen in Rijnsaterwoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt