Vind Tuinmannen in Oudkarspel

Op zoek naar Tuinmannen in Oudkarspel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Oudkarspel

 • VigoP
  VigoP
  Beoordeling: 4.4 van 54.4528 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Ik heb een eigen bedrijf in timmerwerk/sloopwerk/hovenierswerk. Ik heb ervaring met kitten, isoleren ,powerwashing (auto's, gevels, muren, bestrating, aanslagreinigen.), hovenierwerk, slopen, laminaat leggen, impegneren en zelfs oliën! Ik vertegenwoordig mijn vaste stucer, loodgieter en schilder. Dus alles kan geregeld worden. Ik heb een eigen bus dus afvoeren zit altijd inbegrepen. En genoeg gereedschap om de klus te klaren! Ik heb heel wat toonbare ervaring. Dus als u enige twijfel heeft of het mij zal lukken kunt u altijd om foto's vragen omtrent dezelfde klussen die ik in het verleden heb uitgevoerd! Mijn agenda begint steeds voller te raken, dus twijfel niet en huur mij in om het mooiste eindresultaat te behalen!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vigo was great! Had a very fast appointment and also quick work done which is rare from my experience. He's quick to reply, He's professional, fast and did a great clean up of my front yard which was pending for quite some time. I am happy with the results and also probably going to call him again if I have some more work.
  Kom in contact
 • Alkmaars Tuinonderhoud
  Alkmaars Tuinonderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Heb je een Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Alkmaar of omgeving? Alkmaars Tuinonderhoud kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goede en duidelijke communicatie. Denkt mee en is vriendelijk. Zullen haar zeker vaker vragen!
  Kom in contact
 • Tuinonderhoud Poland
  Tuinonderhoud Poland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Een hard werkend iemand met een passie voor het groen!

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super vriendelijk! Vakkundig en snel onze boom weggehaald. Netjes opgeruimd. Tot de volgende klus! 👍🏽
  Kom in contact
 • Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Erik Molenaar Hovenier & Boomverzorger
  Beoordeling: 4.8 van 54.85243 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Erik Molenaar Hovenier en Boomverzorging is al meer dan 20 jaar het adres voor het snoeien en kappen van bomen ,frezen van stobben(stronken), snoeien van hagen, snoeien van leibomen en tuinonderhoud voor bedrijven en particulieren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Harde werker! Komt zijn afspraken na en hij is heel erg netjes!
  Kom in contact
 • Luuk Totaal
  Luuk Totaal
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  meerdere jaren ervaring als: Timmerman en algemeen Klusjesman de laatste jaren grotendeels bezig geweest als Uitvoerder, Werkvoorbereider en Bouwbegeleider maar het contact met de klant gemist. gespecialiseerd in: Alle voorkomende timmerwerkzaamheden, Houtrotherstel, keukens plaatsen, Houten/Kunststof kozijnen (incl reparatie en onderhoud), Hang-en sluitwerk (politie keurmerk etc.) Ik werk op uurtarief €45,00 (exclusief btw, leadkosten werkspot, materiaal, parkeerkosten,) . Of op projectbasis (conform offerte) contant of pinbetaling mogelijk

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Snel, vakkundig en gezellig. Nogmaals bedankt!
  Kom in contact
 • Hoveniersbedrijf Turenhout
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Hoveniersbedrijf Turenhout is gevestigd in Alkmaar met een jong team van gediplomeerde hoveniers.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prettige communicatie, werk snel en netjes uitgevoerd.
  Kom in contact
 • Hogeveen Hovenier
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Ben je op zoek naar een Hovenier, dan kun je in Alkmaar bij Hogeveen Hovenier terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vakkundig. Erg netjes. Zeer goede ervaring.
  Kom in contact
 • Green Man Gardens
  Green Man Gardens
  Beoordeling: 4.9 van 54.9582 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Greenmangardens ontwerpt, installeert en onderhoud tuinen van alle soorten en maten. Als klant bepalen uw wensen de reikwijdte van het werk. Onze rol is om de technische en creatieve expertise te bieden om de keuzes die u in uw tuin maakt te begeleiden. En natuurlijk om uw tuin zo mooi en productief mogelijk te maken. Onze specialiteit is het creëren van permacultuurlandschappen, het verbouwen van voedsel; snoeien van alle soorten bomen en struiken en composteringssystemen bouwen. Ik heb een 2-jarig diploma van de School of Professional Horticulture in New York City en heb jaren in de VS gewerkt bij tuinbedrijven en als biologische voedselkweker voor een klein exclusief hotel op een eiland nabij de kust van de VS. Voordat ik tuinman werd, werkte ik ongeveer 10 jaar als natuurbioloog, dus ik heb een goed begrip van ecologie en natuurbehoud. We zijn gevestigd in Alkmaar, maar reizen naar andere steden. [Ik spreek een beetje Nederlands maar spreekt niet vloeiend. Engels is iets gemakkelijker voor mij.]

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Professional and knowledgeable. Definitely the right person to maintain our garden. Highly recommend him.
  Kom in contact
 • Hoedy@work
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Hoedy@Work Onze focus licht vooral op werkzaamheden om het huis. Denk bijvoorbeeld aan: -Tuin aanleggen of leeg halen. -Bomen en struiken snoeien of verwijderen. -Het bijhouden van tuinen en bedrijventerrein. -Terras reinigen. Wij zijn knallers en kijken nergens van op, ook hebben we alle benodigdheden om na genoeg iedere klus te klaren.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man denkt mee en tuin was in korte tijd weer netjes..
  Kom in contact
 • Tuinmannoordholland
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Tuinman in Oudkarspel

  Tuinonderhoud - snoeien van heesters, struiken , heggen. - verwijderen onkruid - gras aanleg - verwijderen groen. -schilderen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Werk kon in zeer korte termijn uitgevoerd worden. Klimop, schutting en tuinhuis in 1,5e dag netjes verwijderd en afgevoerd voor een nette prijs. Komt zijn afspraken na. Blij met het resultaat.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Oudkarspel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 215 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Oudkarspel

Andere vakmensen in Oudkarspel

Vind vakmensen bij jou in de buurt